Karkkipäivä
Karkkipäivä

Mielessä juuri nyt

…miten vaikeaa voikaan olla saada ateenalaisista matkatoimistoista tietoa manner-Kreikan kohteista ja eri kylien välisistä liikenneyhteyksistä jos haluaakin reissata sisämaahan saarten sijaan.

 …montako viipaletta gravieraa aion vielä syödä tänä iltana (aika monta on jo mennyt…).

Metaxourgeio_IMG_0369
Tämän talon vieressä sijaitsee kahden Michelin-tähden ravintola Funky Gourmet…

…miten Airbnb-isäntäni jaksaa vieraidensa erilaisia vuorokausirytmejä ja miten hän voi elää niin askeettisesti kuin asunto antaa ymmärtää… (minut siirrettiin tänään ylibuukkauksen vuoksi isännän omaan huoneeseen ja huoneen tavarat ovat: sänky, pikkuinen pöytä ja vaaterekki jossa roikkuu 9 puseroa… Isäntä itse nukkuu sohvalla.)

…että minun on pakko ostaa latvaseerumia koska en ottanut sellaista mukaan ja hiusten pituudet muistuttavat huovutettua hattaraa.

…että minulla on huolia joita ilman voisin mieluusti olla.

…että paikallisilla ystävillänikin on huolia joita ilman he mieluummin olisivat.

Metaxourgeio_IMG_0359

…että tunnen ikävää ja haikeutta joita Kreikan keväinen aurinko ei pysty sulattamaan.

…että pääsen ylihuomenna saarelle jolla on tiedossa lämpimiä jälleennäkemisiä ja ohjelmaa jolle olen asettanut suuret odotukset.

…että en tälläkään kertaa päässyt toteuttamaan haavettani syödä Funky Gourmet -ravintolassa. Ehkä toisessa elämässä..?

Kommentit (4)

 1. Jukka

  Moi Sanni,
  Hauskaa, että kauan odotettu kevätmatkasi Kreikkaan on päässyt alkuun :)
  Ikävä juttu kuitenkin, että mieltäsi painaa avoimia asioita tai huolia, jotka ehkä vievät terää ensimmäisten lomapäivien tuottamalta ilolta. Toisaalta tuo kyllä kuulostaa varsin tutulta, koska aika monella (itseni mukaanlukien) arkimoodista lomamoodiin siirtyminen ei aina suju ihan saumattomasti… sitä on ehkä hetken aikaa jonkinlaisessa ’välitilassa’ kun arkielämän ja loman valmistelun aiheuttama kiire yht’äkkiä loppuu, mutta mieli ei ole vielä kääntynyt loman mahdollistamaan aurinkoiseen ja rentoon fiilikseen. Tällöin helposti alkaa miettiä avoimia asioita, joille juuri sillä hetkellä ei voi tehdä mitään tai joita ei voi, eikä ehkä tarvitsekaan juuri siltä istumalta ratkaista. Kunhan loma etenee, tämä juttu kyllä yleensä helpottaa :)
  Tekee mieli siteerata tähän vuosia sitten St. Kittsillä tapaamaani rastaa, joka turistien loma-angstia hetken seurattuaan letkeällä Karibian englannilla totesi: ’Hey people, don’t worry so much… you’re on holiday… relax :)
  Hauskoja ja aurinkoisia Kreikan kevätpäiviä toivottaen!

  • Sanni

   Kiitos Jukka. (..vaikka mun huolet ovat valitettavasti pidempiaikaisia ja sellaisia, joihin arki/loma-astelemat eivät vaikuta. Toivon kuitenkin voivani rentoutua kunnolla edes jossain vaiheessa kuukautta… Seuraavien viiden päivän aikana siihen pitäisi ainakin olla tarjolla hyvät työkalut.)

 2. Jusu

  Kauanko siis oletkaan Kreikassa? Satutko käymään Kreetalla? Mä olen Kreetalla 1, 5 viikon päästä ja nämä päivät tuntuvat MATELEVAN! Odotan niin innoissani lähtöä! ❤

  • Sanni

   Olen Kreikassa huhtikuun loppuun. Kreetalle en valitettavasti ennätä, kun aion tällä kertaa tutustua myös manner-Kreikkaan, mutta ainakin ollaan maassa samaan aikaan :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.