Karkkipäivä
Karkkipäivä

Mian Golden Look

 

Muistatetteko luonnonkauniin kaverini Mian, joka hehkui Laveran Natural Glow -lookissa? Tein hänelle meikkisession aikana toisenkin lookin, luonnollisen vastapainoksi  näyttävämmän ilta/juhlameikin.

Kun on kyse Miasta, pätee ”vähemmän on enemmän” -periaate iltameikissäkin. Tumma, vahva meikki ei mitenkään korostaisi hänen piirteitään parhain päin.

Valitsin Mian iltameikkiin kultaa ja tummanruskeaa, ja tein rajauksista meikin keskipisteen.

Käytetyt tuotteet:

Kasvot:

– Bare Minerals Fairly Light -mineraalimeikkipohja

– Lily Lolo Nude Concealer

– Lavera Sunlight-aurinkopuuteri

– Estee Lauder Peach Nuance -poskipuna

– MAC Naked Lunch -luomiväri (korostuksena)

Silmät:

– Elizabeth Arden Eye Fix Primer -pohjustus

– YSL Golden Sands -luomiväri

– Urban Decay Half Baked -luomiväri

– Urban Decay Smog -luomiväri

– Lumene Hidas Katse -luomiväri

– Clarins Nude Shimmers -paletin vaalea kulta

– Indelible Chocolate Mousse -geelirajaus

– Lumene Excellength-maskara

Huulet:

– Dior Diorkiss-kiilto Mango Soda

YSL:n Golden Sandsin intensiivinen kimallus ei ikävä kyllä välity kuvissa. Samoin varjostuksen nyanssit eivät erotu lainkaan. Käytin varjostukseen kahta ruskeaa, Urban Decayn pehmeän pronssista Smog-sävyä ja Lumenen pigmenttistä, tummaa kimaltavanruskeaa nimeltä Hidas Katse (oli valikoimassa joskus lähemmäs 10 vuotta sitten, hullua kyllä pigmenttisin ruskea mitä omistan mitä en normaalisti Lumenelta odottaisi).

Rajaus on tehty tummanruskealla geelilainerilla, jota käytin myös alaluomen sisäpinnalla. Viimeistelin silmämeikin lisäämällä myös alaluomelle kultaista (Urban Decayn Half Baked).

Diorin Diorkiss-kiillon sävyssä Mango Soda on myös kevyesti kultaista kimallusta.

.

Poskilla Estee Lauderin iki-ihana Peach Nuance (RIP…).

Kulta ja ruskea toivat Mian silmien sinisyyden esiin upeasti, ja vaikka silmät olivat rajauksen myötä intensiiviset, ne eivät olleet liian raskaat tai tummat säilyttäen näin Mian oman luonnollisen raikkaan ilmeen.

Kommentit (10)

 1. mia

  Ai hitsit kun näyttääkin ihanilta noi värit! Tota häivytystä yritän niin kopioida seuraavan kerran kun on tarvetta enemmän tälläytyä. kiitos Sanni!

 2. alcoolise

  siis aivan mahtava meikkaus!

 3. Maiju

  Älyttömän kaunis!!!!! :) ja upeasti korostaa tuo meikki kaunista mallia :)

 4. meow

  Vau, tosi kiva meikki! Tuohan meikki voisi sopia mullekin. Vai minkälaisille silmille tuo meikki ei sopisi?

  Mulla on kauhea kriisi meneillään, kun musta tuntuu yhtäkkiä, etten osaa meikata silmiäni. Oon todella kauan vaan meikannut silmäni samalla tavalla ja musta tuntuu, ettei se meikki ehkä imartelekaan silmiäni niin hyvin.. Silmäni ovat aika syvällä, viherruskeat, vähintään keskikokoiset, ehkä mantelin malliset ja ehkä hitusen lähellä toisiaan, hmm.. Millaisille silmille sopii lopussa ylöspäin suuntautuva rajaus ja millaisille ihan silmän omaa muotoa mukaileva?

  • Sanni

   Millaisille silmille sopii lopussa ylöspäin suuntautuva rajaus ja millaisille ihan silmän omaa muotoa mukaileva?

   Mä en oikein osaa vastata tähän… Muuten kuin että mun mielestä ylöspäin suuntautuva rajaus sopii oikeastaan kaikille, lukuunottamatta ehkä sellaisia silmiä jotka jo itsessään nousevat kissamaisesti ulkonurkista. :)

   Sanotaanko näin, että jos silmät tai luomen linja valuu yhtään ulkonurkista alaspäin, niin ylöspäin suuntautuva rajaus on aina ihanteellisempi, sillä silmän omaa muotoa mukaileva rajaus tekee ilmeestä alakuloisen. Tietenkään ylöspäin suuntautuvan rajauksen ei tarvitse olla niin dramaattinen ja korkea kuin esim. tässä Mian meikissä (jostain Amy Winehouse -siivistä puhumattakan ^_^), vaan rajausta voi nostaa vain ihan pikkuisen hännän. Tällöin kuitenkin pystyy korjaamaan silmän muotoa niin ettei meikistä tule rajauksen kautta alakuloinen.

 5. Etusormi

  Aih, kuinka kaunis! Sekä malli että meikki :). Peach nuancea kaipaaville voin kertoa vinkin. Tampereelta löytyy jokunen kappale (ainakin vielä pari päivää sitten) Koskikeskuksen Kicksistä. Sinne siis, jos mielii persikkaa poskiin!

 6. Bemu

  Upeat, katseet kääntävät silmät :)))
  Kulta sopii Mialle todella hyvin, tai tässä kohtaa on pakko sanoa että kultakin ;D
  Todella kaunis meikki.

 7. m

  Noi ud:n sävyt on ehkä kauneimmat ruskeen/kullan sävyt ikinä, multa löytyy ne ammo palettesta :) inhoan normaalisti kullan ja pronssin sävyjä mut noi on vaan justiin eikä melkein nappiin munkin jäänsinisille silmille. :)

 8. Jonttu

  Voi että kun pääsisin sinun meikattavaksesi…

  • Sanni

   Kiitos Jonttu :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.