Metallista utua à la Urban Decay Smoky

Nopea ja helppo metallisen hohtoinen iltameikki Urban Decayn Naked Smoky -paletilla.

Näyttävä, mutta samalla ”kiltti” meikki kiitos voimakkaasti valoaheijastavien sävyjen. Meikkiin käytettiin yhtä mattaista ja kolmea hohtavaa sävyä.

MariannaUDSmoky_before_after

Marianna ennen ja jälkeen meikin.

Ennen-kuva on aika sähäkkä sekin, kiitos Urban Decayn Matte Revolution Bittersweet-huulipunan, jota Marianna on käyttänyt päivittäin saatuaan Urban Decay -paketin. Neito rakastui punaan sen verran lujaa että annoin hänen pitää sen – sopii Mariannalle ehdottomasti paremmin kuin minulle :)

MariannaUDSmoky_savyt

Käytin meikkiin sävyjä Whiskey (matta tummanruskea), Radar (hohtava kaakaonsävyinen keskiruskea), Dirtysweet (pronssinen toffee) ja High (hohtava shampanja).

Marianna oli oikeassa – Smoky-paletin sävyt häivyttyvät toisiinsa kuin itsestään. Uskon, että jopa vasta-alkaja saa näillä sävyillä kauniin tuloksen aikaiseksi. :) Ainakin kun pysyttelee hohtavissa sävyissä joiden kanssa ei juuri ole vaaraa liian terävistä varjojen kulmista.

Mistä tunnistaa laadukkaan luomivärin? 1. Se on pigmenttinen. 2. Sen koostumus levittyy kauniisti. 3. Se tarttuu ihoon. (On tosiaan olemassa huippupigmenttisiä sävyjä, jotka eivät kuitenkaan kunnolla tartu kiinni ihoon, jolloin luomiväri lähtee kävelemään siveltimen mukana kun yrität häivyttää. Erittäin turhauttavaa.)

Koostumuksen ”fiilis” on makuasia, mutta itseäni miellyttävät eniten lähes voidemaisilta tuntuvat, erittäin pehmeästi levittyvät laadut. Urban Decaylla on paljon tällaisia luomivärejä, ja tähän mennessä testaamistani Smoky-paletin sävyistä valtaosa kuuluu tähän kategoriaan ja täyttää kaikki laadukkaan luomivärin kriteerit. On niin fantastista, kun alat huiskia luomiväriä iholle, ja se vain pysyy siinä, häivyttyen kauniin utuiseksi, kuin sulaen naapurisävyyn…

MariannaUDSmoky_1_IMG_7689

Mariannalla oli pohjustuksena MACin voidemainen Paint Pot -luomiväri sävyssä Bare Study.

Levitin luomivakoon banaanivarjostuksen Smoky-paletin mattaisella tummanruskealla Whiskey-sävyllä. Se näyttää hieman hohtavalta johtuen hohtavasta Bare Study -pohjustuksesta.

MariannaUDSmoky_2_IMG_7692

Seuraavaksi levitin luomen ulkonurkkaan viistovarjon keskiruskealla, kimalteisella Radar-sävyllä.Sipaisin sävyä myös kevyesti luomivakoon Whiskeyn päälle.

Yleensä teen toisinpäin, eli levitän keskitumman sävyn luomivakoon ja tummimman sävyn luomen ulkonurkkaan. Nyt halusin kuitenkin piirtää Mariannan luomivaon selkeästi esiin, ja mattainen (tummempi) sävy toimii tehtävässä paremmin kuin valoaheijastava.

MariannaUDSmoky_3_IMG_7701

Kolmantena vaiheena levitin lopulle liikkuvalle luomelle pronssista Dirtysweet-sävyä. Sävy näyttää luomella vaaleammalta kuin paletissa, tai ehkä se johtuu vain kontrastista Mariannan syvänruskeisiin silmiin.

Dirtysweet on erittäin hohtava, metallinen sävy. Mariannan suosikki. Ei ihme, juuri tällaisia sävyjä on niin helppo vain sipaista koko luomelle ja ne näyttävät upeilta yksinään ilman mitään varjostuksia. ”Meikkitumpelon” luottosävyjä :)

MariannaUDSmoky_4_IMG_7704

Seuraavaksi sipaisin ihan luomen sisänurkkaan aavistuksen shampanjan sävyistä High-sävyä, joka on toiseksi vaalein paletin sävyistä.

Tykkään lähes kaikissa meikeissä lisätä vaalean korostuksen luomen sisänurkkaan. Smoky-paletin vaalein sävy Thirteen on mattainen, eikä olisi sopinut tähän meikkiin. Mattainen korostus muuten hohtavassa meikissä näyttäisi oudolta eikä oikein toimisi.

MariannaUDSmoky_5_IMG_7707

Seuraavaksi häivytin varjostuksen reunat. Parhaiten tähän olisi sopinut lähes ihonvärinen, vain kevyesti valoaheijastava sävy, mutta sellaista ei Smoky-paletissa ole. Niinpä sekoitin High’ta ja Dirtysweetia ja häivytin niillä. Jälleen, Thirteen olisi toiminut huonosti sen ollessa mattainen. Se olisi ”katkaissut” meikin metallisen hohtavan kokonaisuuden.

MariannaUDSmoky_6_IMG_7713

Nyt meikki näytti tältä.

MariannaUDSmoky_colorchart

Sävykartta.

MariannaUDSmoky_8_IMG_7730

Joo tuo mun geelikynnen kasvuraja on karsee! :D Mä niin tiedän. No, nyt se on fiksattu ;)

Taivuttelin kädellä Mariannan päätä oikeaan kulmaan katoavan valon suhteen – meikkasimme ja kuvasimme kilpaa laskevan auringon kanssa :).

Jännästi, viileä Bittersweet-huulipuna näyttää kuvissa sopivan lämpimän silmämeikin pariksi. Livenä ne näyttivät aika kamalalta yhdistelmältä.

Seuraavaksi Marianna putsasi huulimeikin ja tein hänelle superpikaisen meikkipohjan (aurinkolaskeeaurinkolaskee-täytyy-vielä-ehtiä-ottaa-luonnonvalossa-kuva-koko-meikistä-apuaaa).

Meikkipohjaan käytin jotain Mariannan meikkipuuteria (olisiko ollut Clarinsin) ja poskipunaa (Avonin?), jota Marianna ei kuulema itse osaa koskaan käyttää koska pitää sävyä outona. Minusta se sopii hänelle aivan mahtavasti! Kuten alta voi todeta :)

MariannaUDSmoky_9_IMG_7735

Huulipuna on sekin Avonin.

Halusin meikkiin jonkun nuden punan, mutta sellaista ei tullut Urban Decayn lähetyksen mukana. Kummatkin Smokyn mukana tulleet punat ovat kirkkaita ja räväköitä.

  idMariannaUDSmoky_IMG_7743

MariannaUDSmoky_10_IMG_7744

Sellainen meikki siitä tuli :)

.

Kuinkas moni on jo leikkinyt kotona omalla Naked Smokyllaan? :)

.

* * Minun palettini on saatu blogin kautta * *

Kommentit (23)
 1. Hmh, alan päivä päivältä vahvistua siinä päätöksessä et on pakko hommata joku noista Urban Decayn-luomiväripaleteista… Ihania ^_^
  Itse meikatessani käytän erittäin kirkkaita värejä, melkein voisi verrata varhais-Karkkipäivämeikkauksiin :D Ja koska annan piupaut yleisille meikkaussäännöille, yhdistän värikkään papukaijasilmämeikin eirttäin räväköihin huuliin, hyi minua :D Mutta en arkisin meikkaa yhtään, pelkästään juhliin ja tunnen oloni kaikkein kotoisimmaksi värikkäässä silmämeikissä ja kirkkaassa, melkeinpä räiskyvässä huulipunassa :)
  Ehkä nää Naked-paletit sais mut innostumaan vähän rauhallisemmasta silmämeikistä, mitä vois käyttää arkisinkin. Eteenkin jos ne on helposti häivyttyviä :)
  Kaunis meikki muuten :)

  1. Ja koska annan piupaut yleisille meikkaussäännöille, yhdistän värikkään papukaijasilmämeikin eirttäin räväköihin huuliin, hyi minua :D

   Ei kun just noin :D Oman persoonan mukaan! ^_^

 2. Toiseks alin kuva: ihan ku Kristen Stewart! :D

  Smoky on niiiiin ihanan näköinen mut uskoisin että jäisi käyttämättä niinkuin melkein kaikki luomivärit mun hyllyssä :/ pitäisi opetella käyttämään! Aina sitä optimistisesti ostaa ”tämän ja tuon paletin ja siveltimen ja sitten kyllä treenaan” mutta aina lopputulos muistuttaa turpasaunaa, oli tavoitteena sitten luonnollinen päivämeikki tai näyttävä iltameikki. Ainoat ”onnistuneet” silmämeikit on mulla olleet halloween-/zombiewalk-/muita kauhumaskeerauksia, niistä tulee yleensä tosi hienoja ja niistä saan kehuja. Ehkä pitäis alkaa soveltaa niitä arkikäyttöön :D

  1. Toiseks alin kuva: ihan ku Kristen Stewart! :D

   Niinpäs muuten onkin :)

   Ainoat ”onnistuneet” silmämeikit on mulla olleet halloween-/zombiewalk-/muita kauhumaskeerauksia, niistä tulee yleensä tosi hienoja ja niistä saan kehuja. Ehkä pitäis alkaa soveltaa niitä arkikäyttöön :D

   Ajatusta ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *