Karkkipäivä
Karkkipäivä

Messuliput menevät….

..nimimerkeille eveleen, Katariina ja Elina. Onneksi olkoon! Onnettarena toimi Mr. Karkkipäivä.

Tervetuloa Kauneusmessuille, ja käykäähän ihmeessä moikkaamassa mua Laveran osastolla jos kehtaatte! :)

Kuvitukseksi pari napsua viikonlopun patikkareissulta. Aijai että oli kauniit säät….

Aika kiva.

Who killed Kenny?

”Prinsessa” Viivi todisti tyhjäksi kaikki epäilyt sen kyvyistä jaksaa osallistua vaellukselle. Viivi veti koko viikonlopun retkueen kärjessä ja mulkoili meitä kärsimättömänä jos pysähdyttiin tutkimaan karttaa liian pitkäksi aikaa. ^_^

Totti jaksoi sekin ihan hyvin, mutta valot sammuivat heti kun päästiin taukopaikoille.

Kyllä luonto on kiva paikka. :)

Kommentit (11)

 1. Mohn

  Hahhah, ihana tuo who killed Kenny-kuva! ;-) Oli varmasti kiva reissu, ainakin kuvat näyttävät siltä. Ihanaa kun koirulitkin pääsivät vaellukselle mukaan.

 2. Pixie

  Ihanat karvaiset vaeltajat! <3

 3. Dashanti

  äää ihana toi vika kuva :) ja oli kyllä hyvät säät viikonloppuna :)

  http://dashantilife.blogspot.com

 4. Heidi

  Seitseminen on ihana paikka :) Ehdittekö käydä Multiharjun ikimetsässä tai Kirkas-Soljasen maastoissa? Terkuin Heidi, joka on kilometrin päässä Seitsemisen rajasta lapsuutensa viettänyt

  • Sanni

   Käytiin kyllä Multiharjun metsässä, mutta Kirkas-Soljanen jäi väliin kun yhden seurueen jäsenen nilkkakipu muutti hieman reittisuunnitelmia lauantaina. Mutta varmasti mennään tuonne toistekin, aivan mahtava paikka!

 5. iina

  hei osaisitko yhtään neuvoa, että miten todella, todella vaaleasta ihosta saisi kauniin näköisen? olen siis ihan valkoinen, ja vaikka minulla on tosi hyvä iho niin näytän välillä vaan ihan kuollelta… mitään aurinkopuuteria, itseruskettavaa tms en voi käyttää tälle iholle. ja mikä olisi hyvä poskipunan sävy vaalealle iholle ja tummanruskeille hiuksille?

  • Sanni

   Vaalea ihohan on itsessään kauniin näköinen, miksi sitä pitäisi tummentaa aurinkopuutereilla tai muilla? :) Itse korostaisin vaalean ihon kuulautta sekoittamalla meikkivoiteeseen kuultovoidetta (hyvä löytyy esim. Lancômelta, edullisempi vaihtoehto Lumenelta). Viileän vaalealle iholle sopivat raikkaat vaaleanpunaiset, pinkit ja kylmät roosat poskipunat, kokeile jotain vaaleanpunaista. :)

 6. palllero

  Who killed Kenny :D :D

  Ihana kuva! :DDD

 7. annoo

  voi tottia :—)

 8. milipili

  Koiruuksia ei tainnut paleltaa? Täällä joko tuulee tai sataa niin kamalasti että meillä palellaan ihan minuuteissa. Tulispa ne vaatteet jo!

  • Sanni

   Joo, ei niitä paleltanut. Nukkuivat yöt omassa makuupussissaan. :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.