Messsssmerize!

Isadoran toinen joulupaletti – Mesmerize (saatu maahantuojalta).

IsaDoraMesmerize_paletti

Paletti on juuri niin upea kuin saatoin sen ulkonäön ja aikaisemman ID-viisikko-kokemuksen perusteella odottaa. Ainoa pieni pettymys oli reunimmainen vaalea sävy – se on nimittäin voidemainen ja pelkkää hileistä kimallusta. Mutta muut sävyt – aiiivan törkeän hyvää laatua. Sokkona et erottaisi MACista tai Diorista. (Jos alatte väsyä tähän vertaukseen niin koettakaa kestää ;) Markkinoilla on toki huimasti muitakin fantastisen hyvälaatuisia merkkejä, mutta minulle MAC ja Dior edustavat sitä kaikkein parasta, luotettavinta mahdollista laatua – perustuen hyvien ja huonojen luomivärien suhteeseen valikoimassa.)

Pigmenttiä Mesmerize-paletin kahdessa tummassa sävyssä on niin paljon että ”kiltille” perusmeikkailijalle en tätä palettia edes tarjoaisi. Pienellä hipaisulla tulee mielettömän voimakasta jälkeä. Tummin ruskea on täysin matta, toiseksi tummin hyvin miedosti hohtava kaakaonruskea. Kaksi puuterimaista vaaleaa ovat nougat-beige ja punertava kultabeige, kummatkin voimakkaasti hohtavia. Ei näytä kovin punertavalta hylsyssä, mutta minun ihollani sävy veti selvästi punaiseen.

IsaDoraMesmerize2

Luomen sisänurkassa hipaisu voidemaista hilesävyä, luomen sisäpuolikkaalla nougatbeige, luomivaon ulkokaaressa punertava kultabeige ja luomen ulkopuolikkaalla kaakaonruskea. Siipimäisen rajauksen tein matalla tummanruskealla. Kulmaluulla MACin Shroom.

Yläluomella myös tummanruskea rajaus nestemäisellä eyelinerilla, alaluomen sisärajaus IsaDoran nude-kajalilla.

IsaDoraMesmerize3

.

IsadoraMesmerize_meikki2

En meinannut ensin jaksaa ottaa kasvokuvia koko meikistä ollenkaan, mutta sitten räpsin muutamat keltaiset vessan peilin kautta. Ei nämä mitään hyviä ole mutta näkyypä vähän tuo silmämeikin yleisvaikutelma.

Meikki näyttää näissä jotenkin paljon vaaleammalta kuin oikeasti.

idIsaDoraMesmerize_meikki

Huulimeikin ja poskipunan sävyt haalistuvat kokonaan vessan valoissa… Turha siis edes kertoa mitä kasvoilla on :P Tai voinhan mainita että olen aika lailla hullaantunut Laveran uutuuksiin kuuluvaan Rosy Sorbet -huulikiiltoon ja käytän sitä melkein joka päivä, ja sitä on kuvassakin, mutta sävy ei näy ;)

IsaDoraMesmerize1

*

Voi että kun on ollut taas viime päivät mukavaa olla bloggaaja…! Olen ollut ihan harvinaisen fiiliksissä! :) Mulla on niin paljon juttuja mistä haluan kirjoittaa että tekisi mieli istua suunnilleen aamusta iltaan naputtelemassa. (Mutta onneksi sentään älyän olla tekemättä niin – ettei homma johda taas tammikuun tilanteeseen.)

Minulle kyllä sopii bloggaus kuin nenä päähän! :) Olen aina ollut tosi puhelias ihminen ja tykkään jakaa mielipiteitä ja kokemuksia muiden kanssa. Ylipäänsä intoilla asioista muille…! :D Jos mä olen iloinen, innoissani tai ihmeissäni jostain, mun on ollut aina vaikea pitää sitä sisälläni. Se täytyy päästä jakamaan…!  Muistatteko mun teini-iän kirjevihot…? Tiedättekö mitä – blogi on minulle tavallaan kuin noiden kirjevihkojen jatkumo. :) 14-vuotias Sanni intoili kavereilleen ihanista meikeistä ja fiilisteli uusia shampoohankintoja, tai kommentoi jotain populaarikulttuurin ilmiöitä. Nythän minä teen itse asiassa ihan samaa – mutta pälätän parin kaverin tai vihkon sivujen sijaan netissä tuhansille ihmisille…! :) Jotenkin ihan hullua…! ^_^

Kiitos teille kun käytte lukemassa mitä mun pää kulloinkin keksii tänne valuttaa. Se on mulle päivittäin ihan huima ajatus, vaikka olen jo blogannut kohta 6 vuotta.

Kai jotkut ihmiset ovat luontaisia bloggaajia. :)

.

P.S. ….ja eilisiin kommentteihin vastaus jatkuu…. Aikaa on niellyt tänään yksi kiva juttu jota puuhaan teille… ;)

Kommentit (40)
 1. Juttujasi on tosi mukavaa lukea! Into ja hyväntuulisuus sekä tietynlainen aitous välittyvät myös ruudun tälle puolelle. :)

  Minun mielestäni myös vessakuvat olivat ihan hyviä, itse saan aina paremman kuvan meikistä kun näen koko kasvot. Tosi kaunis meikki ja erityisesti tuo siipirajaus! Aina ei tarvitse olla väri-iloittelua ollakseen inspiroiva tai kiinnostava.

  1. Juttujasi on tosi mukavaa lukea! Into ja hyväntuulisuus sekä tietynlainen aitous välittyvät myös ruudun tälle puolelle. :)

   :) Kiwaa :)

 2. Koitappa ihan huvikseen, miten tolla voidemaisella värillä syntyy cut crease ja pysyykö se suttaamatta. Tässähän on vielä pikkujoulukautta jäljellä, olis kimalluksineen ajankohtainen ;)

  1. Koitappa ihan huvikseen, miten tolla voidemaisella värillä syntyy cut crease

   En tiedä ymmärsinkö ihan mitä tarkoitit… :) Tai tarkoitat ilmeisesti jotain muuta voidemaista kuin tuo Mesmerize-paletin…? :D En hirveästi itse harrasta cut crease -tyyppisiä varjostuksia, mutta käyttäisin kuitenkin sellaiseen jotain muuta kuin vaaleaa sävyä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *