Karkkipäivä
Karkkipäivä

Meni-hermot-meikki

Tein tämän meikin kolme kertaa, enkä vain saanut siitä just sellaista kuin halusin.


01102010meikki2

01102010meikki6

Meikki tehty Smashboxilla ja L’orealin Persian Opulence -trion kullalla.

Pohjustin luomet Smashboxin #13:lla, joka on voidemainen rajausväri. Laitoin sisemmälle puolikkaalle luumunpunaisen #11, keskelle violetin #9 ja ulkonurkkaan hopeanharmaan #12. Koska yrityksenä oli tehdä koko meikki Smashboxilla, laitoin ensimmäisessä versiossa sisänurkkaan ja luomivaon häivytykseen mattaroosan #1 = ei toiminut yhtään. Toisessa versiossa käytin vaaleaa hopeanharmaata #4 = ei toiminut sekään.

En meinannut millään keksiä, minkä sävyn sitten käyttäisin häivytykseen. Päädyin lopulta kultaan, koska kulta + violetti on lempiyhdistelmiäni. Koska Smashboxin #7 on kuitenkin liian keltainen tähän meikkiin, luovuin Smashbox-ideasta ja lainasin kultaa L’orealin triosta. Kulmaluulla MACin Shroom. Meikki on edelleen jotenkin ontuva, koska siinä yhdistyy viileä ja lämmin, mutta kyllä mä siitä lopulta ihan tykkäsin. Tajusin myöhemmin, että mullahan olisi ollut Lorkulta kylmempikin kulta. Ensi kerralla sitten. :)

01102010meikki4

01102010meikki3

01102010meikki5

01102010meikki

Olen Smashbox-palettiin erittäin tyytyväinen. Sävyt ovat todella runsaspigmenttisiä ja tummia tarvitsee ottaa vain hipaisu näyttävään jälkeen. Enää on kokeilematta vain sävyt #5 ja #10.

Lid Primer on hyvä sekin, mutta ei kuitenkaan hakkaa UDPP:tä. Yhtenä päivänä minulla oli luomilla pelkkä Lid Primer, ja päivän päätteeksi luomivaot kiilsivät hieman. UDPP:llä iho pysyy mattana koko päivän. Huomasin eron myös sävyjen pysyvyydessä. Smashboxin primerilla sävyt hieman haalistuvat päivän mittaan, mutta UDPP:llä meikki pysyy intensiivisenä. Ei ole Primer Potionin voittanutta! :)

Kommentit (33)

 1. sikke

  Siis aivan mielettömän kaunis meikki! Oot kyllä huipputaitava meikkaaja! :)

 2. Ewe

  Ihana tuo meikki! Näköjään en ole ainut joka on sitä mieltä:D Pakko kokeilla, violetti-musta-yhdistelmä on myös mun sydäntä lähellä ja suunnilleen samanlaiset värit löytyy myös omasta (joskin aika vaatimattomasta) meikkilaatikosta. Tosi onnistunut ja jotenkin kivan syksyinen meikki, vaikka ei perussyysvärejä löydykään:)

  • Sanni

   Jännä miten eri tavalla sitä voi meikin nähdä…. Tosi monen mielestä meikki oli näköjään erittäin onnistunut, kun taas mä en meinannut edes viitsiä sitä tänne postata kun se jäi mun mielestä jotenkin, no, ontuvaksi. Livenä näytti kyllä oikein kivalle, mutta kuviin voi olla vaikea tallentaa samaa mitä live-silmällä näkee. :)

 3. Panda

  Yritin käydä bongailemassa noita lorkun trio-paletteja, mutta täältä löytyi vain sellaisia hiekansävyisiä yksilöitä :/. Ei tuota mitä sinä käytit tai sitä vihreää versiota, pööh.

 4. Nanni

  Kaunis meikki! Eikä näytä yhtään ”mustalta silmältä”, lila on haasteellinen väri :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.