Karkkipäivä
Karkkipäivä

Meikkivoidearvonnan voittajat!

Laveran meikkivoidearvonta on tänään suoritettu onnettaren roolissa viihtyvän Mr. Karkkipäivän toimesta.


(…mitenkään arvontaan liittymättä, hänellä ei Mail & Guardianin mukaan ole syytä elää. Vähemmästäkin sitä luovuttaa ja ryhtyy jonkun meikkiblogin arvontojen onnettareksi…)

Light-paketin voittajaksi arvottiin nimimerkki julja, ja Naturel-paketti lähtee nimimerkille Herbina. Onneksi olkoon! Laitatteko minulle yhteystietonne sähköpostilla osoitteeseen karkkipaiva(at)hotmail.com niin laitan Kustin polkemaan.

Nimimerkki Anne kyseli arvonnan kommenttiboksissa kokemuksia Laveran kasvovoiteista. En huomannut vastata sinne, joten vastaan nyt pikaisesti tässä yhteydessä. Olen kokeillut Laveralta pienten näytepussien verran Aloe Vera Protection Creamia, Calendula Balancing Creamia, Wildrose Moisturizing Creamia, Neutral Facial Fluidia ja Neutral Face Creamia. Teen kaikista kokeilemistani ihon- ja hiustenhoitotuotteista muistiinpanot, tässä suora lainaus niistä:

(Minulla on muuten suht. normaali iho, talvella kuivahko poskilta.)

Calendula Balancing Cream (sekaiho): todella miellyttävän tuntuinen, kevyt ja notkea voide. Kosteutusteho erittäin hyvä. Voimakas, makea tuoksu, tuo mieleen Fazerina-karkit.
Aloe Vera Protection Cream (herkkä iho): kevyt, nopeasti imeytyvä ja miellyttävä voide. Miedompi tuoksu kuin Calendula-voiteessa.
Wildrose Moisturizing Cream (kuiva ja aikuinen iho): hiukan täyteläisempi kuin edelliset mutta silti kevyempi kuin esim. Weledan voiteet. Voimakas tuoksu. Ei mitään valittamista tässäkään. :)
Neutral Facial Fluid (herkkä & allerginen iho): todella ohut, tuoksuton voide joka imeytyy nopeasti. Kosteuttaa ohuudestaan huolimatta hyvin.

Neutral Face Cream (herkkä & allerginen iho): tahmea, vaikeasti levittyvä. Ei sovi minun iholleni.

Olen nähnyt ainakin Ruohonjuuri-liikkeissä näytepussukoita Laveran tuotteista, joten rohkeasti vain kysymään jos kiinnostaa. Noista testaamistani suosikkejani ovat Aloe Vera -voide ja Neutral Fluid. Calendula-voide oli myös aivan ihanaa, mutta tuoksu on liian makea minun makuuni.

Tähän loppuun vielä minua ilahduttanut viestintä erään kerrostalon käytävästä. Näinkin voi suhtautua naapurin ulisevaan koiranpentuun.

Kommentit (3)

 1. MouMou

  Mulle kans tollasia naapureita!:)

 2. Maittis

  Onpa kivat naapurit teillä, mukavaa.
  Mail & Guardian nyt puhuu p**kaa! Mun Mr. Maittiskin on lyhyt, so what!

 3. milipili

  Tipuin tolle kuvalle!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.