Meikkituliaiset

Kreikasta en ostanut yhtään mitään, mutta en silti palannut kotiin täysin tyhjin käsin. Tuntuu, että ostan meikkejä nykyään niin harvoin, että on jotenkin ihan erityistapaus esitellä blogissa hankintoja. ^_^ Kosmetiikkaliikkeessä työskentelyssä on meikkifriikille se hyvä puoli, että vaikka luulisi hankintahimojen vain kasvavan, niin päinvastoin mulle riittää se, että saan hypistellä ja testailla tuotteita töissä. Kaikkea ihanaa ei tarvitse ostaa omaksi.

Laivalla en kuitenkaan voinut vastustaa erään superherkkupaletin hankintaa.

Smashboxpalette

Kyseessä on Smashboxin 16 sävyn Beauty To Go Eye Palette. Bongasin paletin edellisellä Ahvenanmaan reissulla Turun laivalla, jossa se oli loppuunmyyty (kuolasin testeriä). Helsingin laivalla kiirehdin heti katsomaan josko palettia löytyisi tältä laivalta, ja löytyihän sitä. Hintaan 29,90€ boksi on aivan mieletön bargain.

Smashbox_palette

Paletissa on 12 luomivärisävyä (kaksi mattaa ja loput shimmerisiä), nejä voidemaista eyelineria sekä minikoko Smashboxin Photo Finish Eye Lid Primer -silmäluomenpohjustajasta.

Smashbox_palette2

Mukana on myös pieni meikkilook-kirjanen, jossa on ideoita siihen, miten paletin sävyjä voi yhdistellä.

Smashbox_UD

Smashboxin paletti muistuttaa olemukseltaan erehdyttävästi Urban Decayn paletteja, mutta on paljon suurempi. Tässä vierellä UD:n Deluxe-paletti. Smashbox on laadukas USAlainen merkki, joka on etenkin tunnettu kulttimaineen saavuttaneesta Photo Finish Primeristaan (kasvoille). Smashboxin ovat muuten perustaneet Max Factorin lapsenlapset, veljekset Dean ja Davis Factor.

Olen ehtinyt kokeilla muutamia sävyjä ja primeria pari kertaa, ja laatu vaikuttaisi olevan erinomainen. Pigmenttiä on niin runsaasti, että siveltimelläkin saa intensiivisen jäljen. Primerilla saa peittävämmän tuloksen kuin UDPP:llä, ja sen jälki on kuin voidemaisen, matan luomivärin. Aion tehdä lähiaikoina blogiin postauksen, jossa esittelen paletin sävyillä tehtyjä lookkeja. Tai ehkä mun ei kannattaisi sanoa ”lähiaikoina”, sillä mun kohdalla se voi tarkoittaa pitkääkin aikaa. Nimimerkillä My Little Pony -teemameikit suunniteltuna jo vuosi sitten – ja yhä toteuttamatta.

Viikon alussa mulle kertyi vielä pari meikkiaarretta, kun olin Diorin koulutuksessa. Kouluttajan heittämiin kysymyksiin oikein vastanneet saivat koulupäivän päätteeksi käydä penkomassa Diorin ”aarrearkusta” yhtä monta tuotetta kuin oli oikeita vastauksia. Kaikki yrittivät välillä innoissaan huutaa vastauksia toistensa suuhun, voitte uskoa! ^_^

Dior_PinkIdol_Elegante

Minua onni suosi kolme kertaa. Ensimmäisen koulutuspäivän päätteeksi poistuin näiden kahden ihanaisen viisikon kanssa; Pink Idol ja Élégante, joiden kummankin ostamista harkitsin aikoinaan pitkään. Élégante on NIIN täydellinen nuderuskea paletti!

Dior_luomivarit

Toisen päivän aikana minä olin itse asiassa ainoa (!), joka sai käydä aarrearkulla, ja valitsin vanhempaa laatua olevan Diortropic-duon. Koulutuksen lopuksi kaikki saivat vielä reiluuden vuoksi hakea yhden tuotteen, ettei niille, jotka eivät päässeet arkulle vastausten kautta, jäisi paha mieli. Tässä vaiheessa kaikki minun kannaltani hauskat tuotteet oli jo viety, ja valitsin perusvaalean soololuomivärin Ready-To-Beige. Annoin sen siskolleni, jolle se sopii hyvin L’orealin Golden Beigen korvikkeeksi.

Dior-kokoelmani ei ole muuten kasvanutkaan varmaan puoleentoista vuoteen, joten oli ihan kiva saada muutama paletti lisää.

P.S. Sivupalkissa on taas uusi kysely, tällä kertaa silmämeikinpohjustuksesta.

Kommentit (20)
 1. Pink Idol on suosikkejani Diorilta <3 Olen varma, että värihdistelmä sopii sulle, odotan innolla kuvia kokeilusta.

  Tosin ainakin mun paletissa persikan koostumus ei ole paras mahdollinen. Mutta paletti on silti sinisilmäiselle loistava.

  1. Lieneeköhän samanlainen rakeinen persikka kuin Mystic Jadessa..? No, kokeilu kertoo pian. :)

   1. Sama väri sama koostumus. Ihania paletteja silti.

 2. Ihania!

  Odotan myös kokeiluja Pink Idolilla. Olen ostanut paletin jo pari vuotta sitten saamatta aikaiseksi käyttää sitä. Saisin inspiraatiota!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *