Meikkiostoksilla kauniissa pakkassäässä

Päädyin tänään hetken mielijohteesta ostamaan testiin todella pitkästä aikaa markettimeikkejä.

Etenkin Essencestä on toivottu juttuja useaan otteeseen – vaikka muutkin kosmetiikkablogt jo niitä pursuavat. Minusta tuntuu että Essence on vähän niinkuin ”all over the place” ja itse helposti väsyn niihin merkkeihin jotka ovat samanaikaisesti näkyvillä monessa blogissa. Toisaalta – jos merkki vain on niin pirhanan hyvä ja hehkutuksen arvoinen, kai se myös ansaitsee laajan näkyvyyden? :)

Ostokset_3110_IMG_1852

Minua kutkuttelee testata markettimeikkivoiteita ja niitä ostin neljä kappaletta, joista yksi on mineraalimeikki”voide”. Kun mietin, en itse asiassa ole käyttänyt viimeiseen 10 vuoteen varmaan minkään muun edulliseksi luokiteltavan merkin meikkivoidetta kuin Lumenen. Mitenkäs tässä on näin päässyt käymään..? Töissä tietysti tuli testailtua varmaan kaikki myymämme meikkivoiteet, mutta se on eri juttu kuin käyttää jotain meikkivoidetta kotona.

Lumene on kyllä ansainnutkin paikan suosikeissani mitä nestemäisiin  (edullisiin) meikkivoiteisiin tulee, mutta nyt alkoi ihan vilpittömästi kiinnostaa antaa muillekin mahdollisuus.

Essencen ripsari piti ostaa ihan kiitos ystäväni joka sitä eilen kehui ^_^ Terkut Milille. :)

Ostokset_3110_IMG_1863

Kynsilakkojakaan en ole ostanut pitkään aikaan. Tämä trio Catricen Provocatrice limited edition -kokoelman lakkoja hurmasi minut <3 Eivät vain oikein pääse oikeuksiinsa kuvissa, violetissakin sävyssä on aivan ihanaa duochrome-shimmeriä ja tuo roosan sävyinen näyttää sellaiselta oikein ihanalta sokerihuurretulta nudelta <3

Minulla on selvästi ollut viime kuukausina kynsilakkaväsymystä (eli en ole jaksanut innostua lakoista vaan suorittanut ”automaatiolakkausta” vailla syvempiä tunteita), jospa se tästä lähtisi taas elpymään. :)

Ostokset3110_IMG_1849

Oli kyllä hullua, kun sain meikkivoiteissa valita melkein niitä tummimpia sävjä. Entisenä vaaleimman sävyn naisena tätä on vain todella vaikea tajuta. Siis ovatko meikkivoiteiden sävyt järjestään vaalentuneet (vastaus: eivät tietenkään) vai voiko oma kokemukseni ihoni sävystä olla mahdollisesti muuttunut niin paljon, että tummemmat sävyt tuntuvat siksikin nykyään paremmilta..? Joo, ihoni sävy on tummentunut, mutta että olisin jo yli mediumin tasoa…?

Essenceltä esimerkiksi ei edes löytynyt tarpeeksi tummaa sävyä siitä meikkivoiteesta josta olisin ollut eniten kiinnostunut (Camouflage). Ne Camouflagen kolme sävyä olivat minusta kyllä poikkeuksellisen vaaleita, ko. meikkivoide on näemmä tarkoitettu vain todella vaaleille.

Max Factorilta piti ottaa kaikkein tummin sävy (Beige 55) ja L’Orealin True Match Mineralsistakin sopi nelonen. Maybellinen Fit Me Luminous + Smoothista ei ollut testereitä sävyn 125 jälkeen joten otin 125:n hieman epävarmana siitä olisiko 130 kuitenkin ollut parempi. No, toisaalta, talvea kohti iho tietysti vielä kalpenee.

Kuopio311017

Ostosten lisäksi tänään ilahdutti kuulas, aurinkoinen pakkassää ja ensimmäinen talven tuntuinen päivä :) Olinhan käymässä niinkin ”pohjoisessa” kuin Kuopiossa :) Tampereella Ahvenanmaasta puhumattakaan ei vielä ole ollut näin talvista.

Ostoksiani kuvailin Kuopion torilla ja sen legendaarisilla toripöydillä (vanhat kuopiolaiset tuntevat niiden merkityksen ;))

Fiilistelin myös rakkaassa Sankaripuistossa ja olin tuttuun tapaan suuntaamassa Anttilan kosmetiikkaosastolle – kunnes muistin ettei Anttilaa enää ole. On se vain kummallista.

Kommentit (30)
  1. Oih, oikein odotan kommenttejasi tuosta Lorealin mineraalimeikki”voiteesta”! Olen pohtinut sen hankkimista, mutta en ole tehnyt lopullista päätöstä. Mukava kuulla siitä lisää!

    1. Huomenna heti kokeiluun :)

  2. Oman kokemuksen mukaan meikkivoiteista saa nykyään vaaleampia sävyjä kuin ennen! Muistan kun vielä joitain vuosia sitten oli mun oikeasti vaikea löytää tarpeeksi vaaleaa sävyä. Nyt taas melkeinpä jokaisesta meikkivoiteesta löytyy itselle sopiva. Ja laajensihan Lumenekin sävyvalikoimaa, nykyään saa mm. Ultra lightia.

    1. Joo, tuo kyllä pitää paikkansa että vaaleaan päähän on tullut enemmän vaihtoehtoja – ehkä sitten sen takia tuntuu, että omaan ihonsävyyn sopivat on ”tummia” kun ne vaaleiden sävyjen lisäännyttyä sijoittuvat nyt lähemmäs tummaa päätä. Toisaalta esim. tuo Max Factor -sävy tuntuu ihan käsittämättömältä, minua tummemmat suomalaisetko sitten eivät voi ostaa Factorin meikkivoiteita jos mulle menee nyt tummin..? Alan jo jännätä vääristikö myymälän valo kenties Factorin sävyjä niin pahasti että otin kuitenkin liian tumman. 45 Warm Almond näyttti ihan selvästi vaalealta mun kämmenselässä ja 50 Natural taas oli punertava, jolloin ei jäänyt enää muita vaihtoehtoja kuin 55…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *