Meikkinurkkaus ja meikkien säilytys

Esittelyssä uusi meikkinurkkaukseni asuntomme parvella. No, uusi ja uusi, mehän muutettiin jo helmikuussa, mutta meikkinurkkaus saavutti lopullisen muotonsa vasta kesän aikana. Ja nyt kun parvella on vihdoin kaiteet, niin siellä viitsii ollakin…! ^_^

Meikkipöydän lamput asennettiin heinäkuussa, ja ensin olin sitä mieltä että valo ei ollut tarpeeksi kirkas tarpeisiini. Olen tottunut meikkaamaan ikkunan ääressä luonnonvalossa, mutta koska se ei nykyisessä asunnossamme oikein onnistu, joudun turvautumaan keinovaloon. Olin ottanut selvää, että valoteholtaan 940 lm (lumen-arvo) toistaa värit kaikkein luonnollisimmin, mutta sähköliikkeessä myyjät suosittelivat ottamaan vähemmän kirkkaat lamput. 940 lm näyttää kotiympäristössä kuulema melkein siniseltä. Otin sitten 820-lamput (vastaavat päivänvaloa), ja ne olivat minusta ensin liian keltaiset, mutta nyt olen tottunut niihin. Ovat ainakin paljon kirkkaammat ja paremmat kuin kylppärin valot!

En tiedä miettiikö kukaan muu meikkailija valoa yhtä paljon kuin minä. Se on mulle tosi tärkeää. Töissä meillä on meikkipisteessä erittäin keltaiset peilivalot, ja mun on sammutettava ne joka kerta kun meikkaan asiakasta. Muut ihmettelevät tätä, mutta ei kai nyt esim. jotain meikkivoiteen sävyä voi valita keltaisessa valossa? Ei voi ei.

Meikkinurkkaus6

Ensin meikkinurkkaus näytti tältä.

Meikkinurkka2

Sitten korvasin Myken-peilin Tysnesillä (molemmat Ikeasta), ja vaihdoin vähän laatikoiden järjestystä. Tysnes on jämerämpi eikä kaadu yhtä helposti kuin Myken. En loppujen lopuksi halunnutkaan seinään kiinnitettyä peiliä, sillä tykkään meikata nenä kiinni peilissä. :) On kätevää kun peiliä voi siirrellä haluamalleen etäisyydelle.

Pöytä on Ikean Vinstra, josta on irrotettu ruma pyöreä peili ja vetimet on nekin korvattu nätimmillä. En itse asiassa tykkää Vinstran materiaalista yhtään, mutta se oli ainoa joka sopi nurkkaan kokonsa puolesta.

Meikkinurkka

Pöydän alla on Bauhausista ostettu klassinen työkalupakki, jota moni meikkialan ammattilainen (kuten myös harrastaja) käyttää meikkipakkina. Pakki lienee monelle tuttu myös muista kosmetiikkablogeista.

Meikkinurkka3

Vetolaatikkoon mahtuu suurin osa meikeistäni. Jihuu! Mulla ei siis loppujen lopuksi ole todellakaan mitenkään älyttömästi meikkejä.

Meikkinurkka4

Bauhausista ostetussa lokerikossa asuu paljon pientä meikkitilpehööriä, kuten voidemaisia luomivärejä ja mineraalimeikkisampleja.

Meikkinurkka5

Pakista löytyvät loput meikkini. Täällä majailevat mm. Diorit ja luonnonkosmetiikan meikit.

Ensi viikolla blogissa voi muuten olla hiljaista, sillä me lähdetään perjantaina ukkokullan kanssa äkkilähdöllä Kreikkaan. On tietysti elämän ironiaa, että mä tulin mielettömän kipeäksi juuri nyt, kun on reissu edessä. Oltiin suunniteltu jo monta kuukautta sitten, että lähdetään viikolla 37 jonnekin halvalla viime hetken lähdöllä, kun tämä on mun ja miehen ainoa yhteinen vapaaviikko koko vuonna, ja enköhän mä sitten sairastu. Jes.

Kommentit (57)
 1. Hehee, ihanaa! Toisten meikit mahtuvatkin sitten yhteen meikkipussiin (ainakin melkein). Hieman tuli kade, olisi ihanaa jos olisi meikkipöytä, jossa olisi kirkkaat lamput, ehkä joskus. Hauskaa lomaa ja paranemisia.

  1. Aion tehä samanlaisen koska me muutetaan ja toi on ihana idea ja mulla tulee olemaan pieni joten toi säästää tilaa paljon!!’

   Kiitos Ihanasta Ideasta!

   ♥♥

 2. Täällä Kreikka-fani kadehtii; pääsisinpä itsekin taas Kreikan lämpöön ja tunnelmaan. Nimitän sitä toiseksi kodikseni, koska viihdyn siellä loistavasti. Lomailemme mieheni kanssa Kreikassa yleensä ainakin kerran vuodessa. Lempipaikkani on Thessaloniki. Minne sinä olet menossa?

  1. Mä rakastan myös Kreikkaa! Olen ollut siellä varmaan joku 20 kertaa, ja mulla on siellä hyviä ystäviäkin. Me buukattiin reissu Eviaan, koska lennot on Ateenaan ja äkkilähdöllä matkan hinnaksi tuli vähemmän kuin normaalit lennot Ateenaan. Emme siis ole varmoja, menemmekö edes Eviaan. Saatamme jäädä myös Ateenaan ystävieni luokse. Joku parin päivän saarireissu pitää kuitenkin tehdä, pitää miettiä mille saarelle tällä kertaa pyrähtäisi…. Ne on kaikki niin ihania ja kauniita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *