Meikkimokia

Moni pyysi syyskuisessa kyselyssäni postausta meikkimokista. Nyt sain vihdoin aikaiseksi nyhjäistä jotain sen sorttista. Ottakaa tämä postaus sitten mielellään huumorilla! ^_^ En todellakaan kuvittele tietäväni miten kaikkien kuuluisi meikata ja mikä ylipäänsä on oikein tai väärin.


Moka 1
: liian tumma / muuten vain väärän värinen meikkivoide.

No, me kaikki tiedämme miltä väärän värinen meikkipohja näyttää kasvoilla. Silti näihin läikikkäisiin kummituksiin törmää silloin tällöin. Ehkä liian tumman meikkivoiteen käyttäjät vain jotenkin sokeutuvat sille sävylle eivätkä enää näe kokonaisuutta niinkuin ulkopuoliset..?


Moka 2
: Sotkuiset sutturipset.

Ripsaria vaan suditaan lisää kerros toisensa jälkeen vaikka puolet ripsistä on jo klimpissä. Kyllähän nyt volyymia pitää olla! ;) (Toim. huom. Mulla on niin hennot ripset etten saanut edes valehtelematta 50 maskarakerroksen jälkeen paksumpaa tulosta kuin kuvassa.)


Moka 3: Epäsiistit rajaukset

Rajaus kulkee monta milliä ripsityven yläpuolella.En saanut tästä kuvasta kovin vakuuttavaa, ei kai nyt kukaan ihan noin rajaisi… :P But you get the point.


Moka 4
: Ylirajatut huulet ja väärän sävyinen huultenrajauskynä.

90-luvulla neuvottiin aina piirtämään huultenrajaus reilusti oman rajan yli ja mielellään huulipunaa tummemmalla sävyllä. No, onneksi nyt eletään 2000-lukua.


Moka 5
: Liikaa aurinkopuuteria ja/tai poskipunaa.

Terveen hehkun määrälläkin on rajansa. :)


Moka 6: Epäluonnollisesti piirretyt kulmakarvat.

Näitähän näkee. Ihmisillä on mitä mielenkiintoisempia näkemyksiä hyvännäköisistä kulmakarvoista. Toiset saattavat tietysti vain haluta näyttää persoonallisilta.


Moka 7
: Liian voimakas / vitivalkoinen highlighter kulmaluulla.

Kulmaluun korostus voi joskus lähteä joillain vähän lapasesta. Kulmaluunhan ei ole tarkoitus häikäistä koko kasvoja. ^_^


Moka 8 : Pandarajaukset.

Nuorten tyttöjen suosima tapa rajata silmät. Rajaus vedetään vain alaluomelle ja mielettömän voimakkaana. Usein myös limakalvolle. Aniharvalle mikään imarteleva rajaustyyli.


Moka 9: Terävät reunat / häivyttämättömyys luomiväreissä.

Joskus häivyttämättä jättäminen ja kovat reunat voivat olla tyylikeinokin, mutta useimmiten huono häivytys saa meikin vain näyttämään viimeistelemättömältä. Ja ei, en itsekään ole mikään häivytysten mestari. Häivytys on loputonta opettelua.

Moka 10: Liikaa kaikkea.

Kaadetaan koko meikkilaukun sisältö naamaan niin hyvä tulee. Ja muistetaan lisätä sitä puuteria ja peitepuikkoa puolen tunnin välein! Pusu!

Hyvää alkavaa viikkoa!
Kommentit (62)
  1. Hah! Mahtavaa!!!

  2. Uuh, noi kulmat on mun inhokkimeikkimoka! Voisin kuristaa… No, en sentään, mutta ravistella ihmisiä, jotka ensin nyppivät kulmansa pois ja piirtävät ne sitten viivoiksi.

    Pandasilmät olen aina mieltänyt sellaisiksi, että tuohon liitetään vielä yhtenäinen ylärajaus eli silmä ympäröidään kokonaan… Tai sitten se on oma kohta tällä listalla.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *