Karkkipäivä
Karkkipäivä

Meikkileikki – vihreää, sinistä ja pinkkiä

Lauantain leikki numero 2 oli old school — ehm, siis vanhan koulun :) Karkkipäivää.

Meikkileikki220214_7

Joo, mun kädet näkyy nykyään joka meikkikuvassa ^_^

NaturalCode_luomivarikynat

Tein pohjustuksen eilen esitellyillä Natural Coden luomivärikynillä, sävyt vihreä, pinkki ja sininen.

Meikkileikki220214_meikit2

Ängetään saman tien mukaan kaikkia mahdollisia Hemnesin uumenissa lojuvia blogin kautta saatuja testituotteita…

Laatikkoja kaiveltua näppeihin osuivat joskus syksyllä saamani Natural Coden sininen Darling -trio ja Lumenen vihreä Suon Tuoksu -duo.

NaturalCode_pohjustus2

Kynillä tehty pohjustus. Levitin Pearl Pink’iä myös alaluomelle.

Meikkileikki220214_4

Vedin sisänurkkaan vaaleanvihreää Suon Tuoksu -duosta, luomivakoon Mad Mineralsin pinkkiä Hot Stuff -mineraaliluomiväriä, luomen ulkonurkkaan Natural Code Darling -paletin tummansinistä ja alaluomelle samaisen paletin vaaleansinistä (joka muodosti pinkin pohjan kanssa liilaa).

Alaulkonurkka kaipasi selvästi vielä sähäkämpää violettia detaljia, ja lisäsin sinne Fyrinnaen kimaltavaa Lemmus Sibiricus -sävyä. Sisänurkkaan vielä valopilkahdus Pure Luxen White Diamondsilla.

Mitäs vielä…?

idMeikkileikki220214_5

Joo, näitäkään en ole vielä korkannut! Lumenelta saamani Raspberry Color Tips -värimaskarat sävyissä liila ja pinkki. Liilaa yläripsiin ja pinkkiä alaripsiin.

Meikkileikki220214_6

No, tällainen pläjäys siitä tuli.

Hmmm.

Ensin oli hauskaa mutta ei sittenkään oikein sytytä.

Eilen olin toista mieltä, mutta kyllä mä tykkään metalliversiosta enemmän. On kiva haastaa itseään yhdistämään kaikenlaisia värejä, mutta näin kirjavat meikit on lopulta vain juurikin tällaisiin leikkihetkiin…

Kommentit (9)

 1. Martina

  Aika kivat noi pinkit ripset! :)

 2. tupu

  Voi että! :) kyllä tää meikki ois ihan mahtava piriste vaikka kokomustan asun kanssa.

 3. kosmetiikkafriikki

  Vau! Onpas upean näköinen meikki. Vappuna käyttöön ;)

 4. helmi

  Hei,
  tämä nyt ei liity mitenkään aiheeseen, mutta osaisitko meikkileikkien ja tuotteiden ammattilaisena neuvoa miten iän myötä yhä syvenevät alaluomien juonteet saisi meikattua niin, että ei aina näyttäisi vanhalta ja väsyneeltä, eng. ”hollow eyes”, Sen verran nuori olen vielä, että en haluaisi täyteaineita kokeilla.

  • Sanni

   Hei helmi!

   Noihin juonteisiin ja niiden aiheuttamiin varjoihin ei ikävä kyllä silikonifillerien lisäksi ole muuta kosmetiikka-apua kuin tarkkaan juonteen pohjaan kohdistettu peiteaine ja valokynä tai muu valoa heijastava voidemainen tuote. Noita fillereitä ei kyllä tarvitse mitenkään ”pelätä” :D tai laittaa niihin ikärajoja, silikoni on ihan neutraali aine jota voi laittaa iholleen minkä ikäinen tahansa. (Saattaahan tietysti olla että tarkoitit ”täyteaineella” jotain muuta kuin kosmetiikkatuotetta, esim. kirurgista operaatiota..?)

   Kokeile vaikka Clarinsin Instant Smooth Line Correcting Concentratea, se löytyy meikkipuolelta.

 5. Pumpulipupu

  Aivan upea meikki, kuin taideteos! Tykkään aivan valtavasti! :)

 6. ella

  Hih, enpä ole koskaan meikkikuvaa katsoessani tykästynyt näin paljon yksityiskohtiin, mutta ehdoton suosikkikohtani meikissä on alaluomen meikki pinkkeine ripsineen :)

 7. Susanna89

  Kauniin satumainen meikki! pysyykö nuo hileet muuten hyvin luomissa vai variseeko? mä niin tykkäisin myös hileluomiväreistä mutta useimmat karisee, niin joudun etsimään mattavärejä. Viimeksi löysin kyllä semmoiset helmikoristeet jotka voi laittaa luomiin että edes jotain vaihtelua :)

  • Sanni

   pysyykö nuo hileet muuten hyvin luomissa vai variseeko?

   Glitterit varisevat aina jonkun verran, vähän riippuu myös hilepartikkelin koosta miten hyvin se jää luomelle. Isommat, raskaat glitterit varisevat herkemmin kuin hienojakoinen mikroglitteri. Pysyvyyteen voi vaikuttaa juurikin tuollaisella voidemaisella, vahamaisella pohjustuksella. Siihen kun painaa glitter-luomivärin kiinni huolellisesti ennen kuin pohjustus on täysin kuivunut niin hileet pysyvät paremmin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.