Karkkipäivä
Karkkipäivä

Meikkileikki – metallin hohtoa

Pitkästä aikaa tuli olo että hei, näillä haluan vähän leikkiä!

Sain Lumenelta Natural Coden uusia voidemaisia luomivärikyniä. Jotenkin niitä katsellessa päässä klikkasi pitkästä aikaa sellainen vanha kunnon Karkkipäivä-fiilis. Nyt ei kun sotkemaan luomiin!

NaturalCode_luomivarikynat

Kyniä on kuusi sävyä: Pearl Copper, Pearl Green, Pearl Ivory (joka tosin minun mielestäni on enemmänkin kulta kuin norsunluu), Pearl Pink, Pearl Taupe ja Pearl Blue.

Nimistä saattaa joku ehkä keksiäkin, että kyseessä on hyvin helmiäinen koostumus. :)

Tein kynillä kaksi meikkileikkiä, tänään esittelyssä metallinen Meikki # 1.

Pohjustus Natural Coden kynillä:

NaturalCode_pohjustus1

Vedin sävyt luomelle aika suurpiirteisesti, pohjustusta ei tarvitse häivyttää erityisen huolellisesti kun sävyt jäävät puuteriluomivärin alle. Natural Coden voidemaiset kynät eivät tunnu olevan rasvaisimmasta päästä ja jälki kuivuu aika nopeasti.

MACMineralizeCaptivating

Levitin NC-pohjustuksen päälle MACilta saamaani Mineralize-luomiväriä sävyssä Captivating sekä kolmea sävyä Viva La Divan Nudie -paletista.

Meikkileikki220214_Nudie

.

Meikkileikki220214_1

Levitin MACin Captivating -duon vaaleaa kultaa koko luomelle ja tummempaa kultaa luomivakoon ja ulkonurkkaan. Yhdessä alla kuultavien Natural Code -sävyjen kanssa kokonaisuudesta tuli kultainen mutta kuitenkin eloisa hienovaraisesti vaihtuvilla nyansseilla persikkaisesta kullasta vihertävään kultaan.

Rajasin yläluomen ulkonurkan Natural Coden Pearl Taupe -kynällä ja alaluomen Pearl Copper -kynällä (hups, se unohtui mainita meikkikuvassa). Levitin yläluomen rajauksen päälle Nudien sävyä 2 ja alaluomen rajauksen päälle Nudien sävyä 1. Lisäsin luomivaon sisäkaareen kuparikultaisen häivähdyksen Nudien sävyllä 3.

Meikkileikki220214_3

Meikki on niin hohtava että näyttää lähes kostealta.

    Meikkileikki220214_2

Tykkäättekö te kauttaaltaan metallisesta meikistä vai onko se turhankin ”bling”? Itse tykkään että metalliset sävyt ovat hurjan helppoja, kun ne häivyttyvät käytännössä itsestään eikä meikkiin jää selkeitä rajoja. Jos minun täytyy tehdä näyttävä juhlameikki eikä aikaa viimeistelyyn ole paljon, valitsen voimakkaasti helmiäiset sävyt niin kiireessä häivytetyt varjostukset eivät paljastu yhtä pahasti kuin mattaiset. ;)

Kommentit (13)

 1. Salla

  Oi, miten ihana meikki, tykkään kovasti :) Ihania sävyjä noissa Natural Coden kynissä, pitää varmaan kokeilla!

 2. Anonyymi lukijasi :)

  Hoksasin, että susta on tehty ketju, joten vinkkaan nyt sullekkin:) :

  • Sanni

   Moi! :) Kiitos linkistä, vaikka oikeastaan mieluusti jätän lukematta. Pyysin ensin miestä lukemaan ja sanomaan jos on ilkeyksiä, en halua pahoittaa mieltäni lukemalla sellaista. Mukavaa että oli asiallisia kommentteja, vaikka hämmentäähän se lukea itseään koskevia spekulaatioita. :)

   • Nimetön

    Eipä kestä. :) Itsekin olin aika lailla monttu auki tuota ketjua lukiessani, koska kommentit olivat paria poikkeusta lukuunottamatta asiallisia! tuon palstan maine kyllä tunnetaan….

    Mutta kirjoitat Suomen ihaninta blogia! Kiitos sinulle siitä!

    • Sanni

     Kiitos :) <3

 3. Charming Nails

  Vähän liian hohtava kokonaisuus meikäläisen makuun :) toisille sopii, toisille ei :) Mutta Lumenen kyniä kiinnostaisi kokeilla kun ikisuosikkini Goshin voidemaiset puikot alkavat loppumaan! Ehkä pitää kaupassa testata tuota Ivoryä jos se olisi edes maltillisemmasta päästä hohdossaan :)

  • Sanni

   Vähän liian hohtava kokonaisuus meikäläisen makuun :)

   Kyllähän tällaiseen superkiiltävään efektiin tosiaan kyllästyisi jos joka päivä käyttäisi… :)

   Mä en ole kokeillut näitä vielä yksinään että pysyisivätköhän, mutta pelkäänpä että eivät, yksikään luomivärikynä ei ole mulla pysynyt omillaan. Pohjustuksena kyllä mainioita. Imaisee luomivärit niin hyvin kiinni että illalla saa hinkata tavallista voimakkaammin että lähtee irti. :)

   • Charming Nails

    En usko että pysyy ilman UDPP:tä. Yleensä en edes pidä kynämäisestä muodosta pohjustuksena, olen enemmän puikko tai voidemaisen pohjustajan faneja. Tuo Ivory kuitenkin kiinnostaa edes kokeilla, on niin monikäyttöinen perusväri että sopii moneen meikkiin pohjustamaan :)

 4. reetta

  hahaa mulla oli just tollainen pinkki joku luomivärikynä teininä – pakko varmaan ostaa tämä NC-versio ja verestellä muistoja :)

 5. Tiltu

  Minusta meikki on kaunis.
  Itse vastaavissa yritelmissä olen huomannut, että jos käyttää pelkkiä hohtavia luomivärejä, tulee meikistä suttuinen kun varjostukset ja korostukset on jotenkin..no suttuiset :D

  Metallinen luomiväri yksinään liikkuvalla luomella mattaisella häivytettynä toimii parhaiten ja mieluiten jossain kirkkaassa värissä :)

 6. Hanna

  Sanni, kyselisin sinulta liittyen tuollaisiin luomivärikyniin, että tiedätkö onko joillain merkeillä (ja millä) luomivärikyniä, jotka ovat EI voidemaisia, eli sellaisia (vaikea kuvailla) tavallaan liitumaisia, hyvin levittyviä mutta ei lainkaan rasvaisia tai voidemaisia. Muistan tuollaisia olleen ainakin joskus aikoinaan vuosia vuosia sitten :)

  • Sanni

   Moi Hanna! Ikävä kyllä ei tule mieleen, kaikki luomivärikynät joita itse olen käyttänyt tai joihin olen törmännyt ovat olleet rasvaisia/vahamaisia.

   Tai itse asiassa IsaDoralla on silmänrajauskynälinjassaan sellainen kynä kuin Perfect Shade Liner joka on koostumukseltaan kuivahko voidepuuterimainen ja sopii sekä rajaukseksi että luomiväriksi, mutta näitä on vain mustana ja ruskeana. Ja ovat siis sellaisia normirajauskynän näköisiä ohuella kärjellä.

   • Hanna

    Kiitos vastauksestasi :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.