Meikkileikki – metallin hohtoa

Pitkästä aikaa tuli olo että hei, näillä haluan vähän leikkiä!

Sain Lumenelta Natural Coden uusia voidemaisia luomivärikyniä. Jotenkin niitä katsellessa päässä klikkasi pitkästä aikaa sellainen vanha kunnon Karkkipäivä-fiilis. Nyt ei kun sotkemaan luomiin!

NaturalCode_luomivarikynat

Kyniä on kuusi sävyä: Pearl Copper, Pearl Green, Pearl Ivory (joka tosin minun mielestäni on enemmänkin kulta kuin norsunluu), Pearl Pink, Pearl Taupe ja Pearl Blue.

Nimistä saattaa joku ehkä keksiäkin, että kyseessä on hyvin helmiäinen koostumus. :)

Tein kynillä kaksi meikkileikkiä, tänään esittelyssä metallinen Meikki # 1.

Pohjustus Natural Coden kynillä:

NaturalCode_pohjustus1

Vedin sävyt luomelle aika suurpiirteisesti, pohjustusta ei tarvitse häivyttää erityisen huolellisesti kun sävyt jäävät puuteriluomivärin alle. Natural Coden voidemaiset kynät eivät tunnu olevan rasvaisimmasta päästä ja jälki kuivuu aika nopeasti.

MACMineralizeCaptivating

Levitin NC-pohjustuksen päälle MACilta saamaani Mineralize-luomiväriä sävyssä Captivating sekä kolmea sävyä Viva La Divan Nudie -paletista.

Meikkileikki220214_Nudie

.

Meikkileikki220214_1

Levitin MACin Captivating -duon vaaleaa kultaa koko luomelle ja tummempaa kultaa luomivakoon ja ulkonurkkaan. Yhdessä alla kuultavien Natural Code -sävyjen kanssa kokonaisuudesta tuli kultainen mutta kuitenkin eloisa hienovaraisesti vaihtuvilla nyansseilla persikkaisesta kullasta vihertävään kultaan.

Rajasin yläluomen ulkonurkan Natural Coden Pearl Taupe -kynällä ja alaluomen Pearl Copper -kynällä (hups, se unohtui mainita meikkikuvassa). Levitin yläluomen rajauksen päälle Nudien sävyä 2 ja alaluomen rajauksen päälle Nudien sävyä 1. Lisäsin luomivaon sisäkaareen kuparikultaisen häivähdyksen Nudien sävyllä 3.

Meikkileikki220214_3

Meikki on niin hohtava että näyttää lähes kostealta.

    Meikkileikki220214_2

Tykkäättekö te kauttaaltaan metallisesta meikistä vai onko se turhankin ”bling”? Itse tykkään että metalliset sävyt ovat hurjan helppoja, kun ne häivyttyvät käytännössä itsestään eikä meikkiin jää selkeitä rajoja. Jos minun täytyy tehdä näyttävä juhlameikki eikä aikaa viimeistelyyn ole paljon, valitsen voimakkaasti helmiäiset sävyt niin kiireessä häivytetyt varjostukset eivät paljastu yhtä pahasti kuin mattaiset. ;)

 

Kommentit (13)
 1. Oi, miten ihana meikki, tykkään kovasti :) Ihania sävyjä noissa Natural Coden kynissä, pitää varmaan kokeilla!

 2. Anonyymi lukijasi :)
  22.2.2014, 22:14

  Hoksasin, että susta on tehty ketju, joten vinkkaan nyt sullekkin:) :

  1. Moi! :) Kiitos linkistä, vaikka oikeastaan mieluusti jätän lukematta. Pyysin ensin miestä lukemaan ja sanomaan jos on ilkeyksiä, en halua pahoittaa mieltäni lukemalla sellaista. Mukavaa että oli asiallisia kommentteja, vaikka hämmentäähän se lukea itseään koskevia spekulaatioita. :)

   1. Eipä kestä. :) Itsekin olin aika lailla monttu auki tuota ketjua lukiessani, koska kommentit olivat paria poikkeusta lukuunottamatta asiallisia! tuon palstan maine kyllä tunnetaan….

    Mutta kirjoitat Suomen ihaninta blogia! Kiitos sinulle siitä!

    1. Kiitos :) <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *