Karkkipäivä
Karkkipäivä

Meikkifriikin synttärikakku

Okei. Tämä täytyy jakaa teidän kanssa. Voitteko uskoa, että kuvassa on täytekakku?

MACCake

30-vuotispäiväänsä juhliva Mika(!) lienee epäilemättä jonkin asteinen MAC-addikti. Tai töissä MACillä. Hur som helst, kakku kyllä pudottaa silmät päästä.

Voin tässä samalla vinkata teille aivan hulvattomasta blogista, josta kuva on peräisin. Kyseessä on hulluja, hirveitä, hassuja, outoja, epäonnistuneita tai muuten vain friikkejä kakkuja esittelevä Cake Wrecks. Tuota sivustoa voi jumittua selailemaan tunneiksi, sieltä löytyy niin uskomattomia virityksiä että ei tosikaan. Voisitteko esimerkiksi kuvitella leikkaavanne hellyttävän, vastasyntyneen vauvan muotoon tehtyä kakkua…?

Ei mulla muuta tällä kertaa. Öitä puput!

Kommentit (12)

 1. Prada

  Oho! Katsoin kyllä tovin tuota kakkua tajuamatta, että se on kakku. Luulin, että siinä on vain kasa MAC:n tuotteita. Erikoisosaamista kerrassaan!

  Tuo Mika-nimi pisti silmääni. Lienee nykyaikaa, että miehetkin meikkaavat, mutta mutta… Voisikohan tuo Mika kuitenkin olla naisen nimi tässä kohdassa? Sain käsityksen, että blogi ei ollut suomalainen – jos Mika olisi jossakin maassa naisen nimi. Onhan näitä Toni-nimisiä naisia Suomessakin. Saksalaisen serkkuni tyttären nimi on Joona. :)

  Kiitos muuten muutaman viikon takaisesta smokymeikkivinkistä. Se toimi oikein hyvin!

  • Sanni

   Joo, siis mitä suurimmalla todennäköisyydellä nimi on naisen. Kakku on Jenkeistä.

   Kiva että sait smokyn aikaiseksi…! :)

 2. Emilia/Läpi Lasien

  Kylläpä on komia =)

  Itse harrastan myös leipomista,kakkujen koristelu harjoittelun alla. Muotokakuista olen tehnyt vasta tissi-kakun,ja kyllä nostan hattua niille jotka tätä hommaa työkseen tekevätkään(kurkkaa ihmeessä myös suomalaisia kakkublogeja ellet jo ole kurkkaillut).

  Olisi muuten hauska tietää että onko tuo kakku kokonaan tehty syötävistä massoista vai onko joukossa myös jotain hmmm, hieman huonommin sulavaa :D

 3. Miä

  Mahtava on kyllä:D Katoin tosissaan ensin että siinä on vaan tavallisia meikkejä.

 4. milipili

  Söisin!
  Tänä kesänä tutustuin minäkin kyseiseen nettisivustoon, serkkuni antoi vinkin.
  Parhaimpia/pahimpia ovat ne väärin kirjoitetut syntymäpäiväonnittelut, toivottavasti niistä pahimmista ei ole maksettu mitään.

 5. blaa

  Mika on tosiaan englanninkielinen tytön nimi. Hauska kakku, katsoin ensin että vaan macin tuotteita :D

 6. Moira84

  USKOMATTOMAN HIENO!!! :O

 7. Susa

  No katos joo, en tajunnut että toi kuva oli siitä kakusta vaan luulin tosiaan että siinä oli vaan kuva Macin tuotteista =D
  Tässä just itse suunnittelen ja mietiskelen nuorimmaiselleni 1v synttärikakkua.., joten kiitos taas ajankohtaisesta sivuvinkistä ;) (ei pojalle kyllä meikkikakkua tehdä xD )

 8. it’s me

  törkeen hieno (=

 9. ..:DD

  katoin todellakin et meikkejä jotka on sillee harvinaisen pelkistettyjä kun ei niitäpikkutekstejä :DD sitte lukee et kaukku…. piti hetkipohtiakyllä :D

 10. Saara

  Hertsileijaa! Katoin ekana että huh huh onpas Sanni ostanut paljon mac-meikkiä :D Aikas aidon näköinen kakku!

 11. Jonna

  Upee kakku!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.