Karkkipäivä
Karkkipäivä

Meikki vihreille silmille

Greeneyes_all

Vihreitä silmiä korostavat parhaiten violetin sävyiset meikit, etenkin punertavat violetit. Hyviä sävyjä arkeen ovat kanerva, harmaanvioletti ja malva (kiitos suomennoksesta Katjamaria! :)). Juhla- tai iltameikkiin sopivat voimakkaat luumut, viininpunainen ja fuksia. Luonnollisestikin vihreille silmille sopivat myös neutraalit perussävyt kuten ruskea ja beige (nämähän sopivat kaikille silmille), sekä okran ja kullan sävyt. Myös vihreät sävyt sopivat, mutta ne eivät tuo esiin silmien omaa sävyä. Kannattaa muistaa, että kontrastit korostavat.

Greeneye_nude

Tein siskolleni violetin ja vihreän sävyiset meikit. Kumpikin meikki sopii silmien väriin, mutta violetissa meikissä silmä näyttää entistä vihreämmältä. Meikeistä puuttuvat rajaukset ja ripsari, sillä siskoni inhoaa meikattavana olemista ja etenkin rajausten laittoa.

Greeneye_purplemakeup

Punertavaa, sinertävää ja luumuista violettia Manly 120-paletista. Sisänurkassa ja kulmaluulla haaleaa vaaleanpunaista.

Greeneye_purplemakeup3.

Greeneye_purplemakeup2

.

Greeneye_purplemakeup4

Neutraalimpi violetti meikki L’orealin Persian Opulence (nykyään Golden Plum) -paletilla, jossa punertavaa luumua, harmaanviolettia ja kultaa.

Greeneye_purplemakeup5

Tuossa L’oreal-meikissä oli tosi huono valaistus, sävyt näkyy ihan harmahtavina… :p

Greeneye_greenmakeup

Vihreä meikki Manly 120-paletin sävyillä. Käytin varmaan viittä eri vihreää, mutta ne ovat sulautuneet luomella lähes yhdeksi. Sisänurkassa ja kulmaluulla kellertävää vaaleaa.

Greeneye_greenmakeup3.

Greeneye_greenmakeup2

Olisin halunnut tehdä vielä neutraalin vihreänkin meikin, mutta siinä vaiheessa siskolla oli jo maltti lopussa.

Kommentit (26)

  1. adgmpaklkt

    INCOrz otremoajvtuv, [url=http://ivqyfuizvasu.com/]ivqyfuizvasu[/url], [link=http://xfnwsiwuxhsj.com/]xfnwsiwuxhsj[/link], http://kmalcnahzdcu.com/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.