Karkkipäivä
Karkkipäivä

Meikittömänä tänään?… Enpä taida!

Tänä aamuna en ehtinyt meikata vaan painuin täysin luonnontilaisella naamavärkillä jumppaan. Liikunnan tuoma hehku kasvoillani mietin josko tänään jättäisinkin kasvot meikittömiksi ja antaisin ihon levätä… No, tätä mielentilaa kesti siihen saakka kun pääsin kotiin ja hehku iholtani oli kadonnut. Meikittä – think not! Miksi näyttää tuolta, kun voi näyttää tältä:

Violetin ja turkoosin yhdistelmä ei ole minulle mikään uusi tuttavuus, mutta olen aiemmin käyttänyt sitä lähinnä viihteellä (koska edelleenkin arastelen käyttää turkoosia päivänvalossa). Tänään jätin vahvat mustat rajaukset pois ja sain meikistä vähän päiväkelpoisemman. Epäilemättä töissä puistellaan kuitenkin päätä… Voin tässä välissä kertoa että työkavereistani vain kaksi meikkaa.Meikkiin käytetty:
* Shiseido Hydro Powder Eye Shadow Violet Visions
* Pure Luxe Amethyst
* Fyrinnae Lemmus Sibiricus
* Pure Luxe Sassy
* Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencil Electric
* Indelible Creme Eye Shadow Carbon
* Revlon Frosty White
* Max Factor Masterpiece- sekä Dior Diorshow Iconic -ripsarit

Pohjustin luomet Shiseidon voidemaisella Violet Visions -luomivärillä, ja levitin päälle Pure Luxen Amethystiä ja ulkonurkkaan Fyrinnaen Lemmus Sibiricusta. Violetin rajat häivytin Revlonin Frosty Whitella. Alaluomelle levitin Pure Luxen Sassya. Alaluomen vesirajan rajasin Urban Decayn turkoosilla Electric-kynällä ja yläluomelle tein ohuen rajauksen Indeliblen Carbon-geelirajauksella. Ripsiin laitoin ensin Max Factorin Masterpiece-ripsiväriä erottelemaan ja päälle Diorin Iconicia värjäämään ripsiä mustiksi. (Syy tähän menettelyyn: Iconic paakuttaa, Masterpiece taas ei, mutta Masterpieceni on ruskea joten se ei oikein sopinut tähän meikkiin.)


Mutta….! En jättänyt violettia ja turkoosia vain silmiin! Myös kynnet saivat asianmukaisen sävyn. Tykkään usein lakata kynteni kahdella sävyllä niin että toisessa kädessä yhtä sävyä on neljässä ja toisessa yhdessä kynnessä. Tässä lakkauksessa olen käyttänyt China Glazen liilaa Octa Gone Wildia ja turkoosia DV8:aa, kummatkin hololakkoja.

Kommentit (5)

 1. Anonymous

  Hei,

  mikä on mielestäsi paras meikkisivellinsarja tai mitkä ovat parhaat siveltimet merkeittäin.
  Kriteerinä voi olla pelkkä laatu tai hinta/laatu-suhde.

  t. Julia

 2. Charming Nails:

  Hihih, ihanat kuvat :) voi että tuokin meikki on upea! Sun työkaverit on ihan tylsiä :p

  Tää sun blogi on ihan paras!

 3. Inkivääri

  Julia – en valitettavasti ole perehtynyt kovin moneen eri sivellinmerkkiin joten mielipiteeni ei perustu laajaan kokemukseen sillä saralla. Käytössäni on lähinnä MACin siveltimiä sillä ne ovat yleisesti niin korkealle arvostettuja että niitä ostaessa tietää että hankkii laatua joka toimii. Miinuspuolena voi tietysti pitää hintaa ja Suomen hinnoilla en koskaan ostaisi MACin siveltimiä. Esim. THE luomivärisivellin eli #239 maksaa Suomessa 27€ joka on mielestäni ihan mieletön hinta pienestä pensselistä, joten ennemmin ajoitan sivellinhankinnat ulkomaanreissuihin.

  Kokeilisin mielelläni myös ylistettyjä Shu Uemuran siveltimiä mutta ne ovat kalliita joka puolella maailmaa.

  Loistavia siveltimiä voi löytää myös yllättävistä paikoista, esim. mun eniten käyttämä tarkkuus/rajaussivellin on H&M;:ltä. Se on kertakaikkiaan loistava eikä edes MACiltä löydy vastaavaa.

 4. Anonymous

  Ok, kiitos vastauksesta anyway.

  Wapputerveisin Julia

 5. Badbomben

  Herrajeesus miten ihanat kynnet ja meikki! Juuri sellaisia ihania, kylmiä sävyjä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.