Max Factor Colour Effect

Vähänkö mä oon hyvä bongaamaan…! Hahaa!

HuippisJenna

Huippumalli Haussa -ohjelmaa seuratessa kiinnitin aina erityisen tarkkaa huomiota tyttöjen meikkeihin. Mallien meikkauksestahan vastasi Max Factor, ja varsin usein tyttösten kasvoilla hohti sävyjä joita ei suinkaan kuulu Max Factorin valikoimaan. Tätä samaa asiaahan pohdiskelin jo viime vuonna. Päätelmä: tyttöjä meikataan vähän muillakin merkeillä kun Factorilla. Toivoin kovasti että kamera erehtyisi kuvaamaan hiukkasen liian kauan meikkitiimin työpöytiä, ja kuvassa vilahtaisi vaikka MACin tai Make Up Foreverin paletteja…..

No, tämän kauden finaalijaksossa meikkipöytä viipyi kuvassa ehkä sekunnin kymmenesosan pidempään kuin tavallisesti, ja tämä aika oli riittävä mun silmille bongaamaan Karoliina Kankaan kädestä värikkään, kolmisävyisen paletin jossa olin erottavinani kohokuvioisen X:n. Haa – mikäs tämä tuote on?? kiljaisin pääni sisällä. (Olin varmastikin ainoa katsoja joka millään lailla rekisteröi tämän vilauksen.) X oli selvästikin Max Factorin brändi-X, eli Karoliinan käyttämä luomiväri todellakin oli ”oman talon” meikkejä.

Mystinen luomiväritrio jäi kuitenkin arvoitukseksi — tähän päivään asti.

Max Factorin maahantuojan edustaja oli tänään käymässä liikkeessämme, ja siinä rupatellessamme mainitsin hänellekin Huippiksen meikkibongauksestani. Edustajan kasvoille levisi tietäväinen hymy, ja hän vetäisi laukustaan esitteen:

ColourEffect

Max Factor Colour Effect -meikkikokoelma. Huippumalli Haussa -ohjelmassa käytettiin juurikin näitä.

Melkein repäisin paperin edustajan kädestä, niin innoissani olin. Mähän olen aina innoissani kosmetiikkauutuuksista – etenkin värikosmetiikasta!! Värikylläisiä meikkejä vihdoin myös turvallisen neutraalille Max Factorille. Jopas on mukava uutinen!

Colour Effect -kokoelma tulee ensin myyntiin vain Anttila-tavarataloihin, ja myöhemmin muuallekin. Kokoelma pitää sisällään 6 trio-luomiväriä, 6 dip-in -irtoluomiväriä, 8 huulikiiltoa ja 10 kynsilakkasävyä. Julkaisu tulee tapahtumaan heinä-elokuussa. Kokoelma on hinnoiteltu Factorin perusvalikoimaa edullisemmaksi.

ColourEffect2

Luomiväreistä ainakin kelta-vihreä-puna-trio vaikuttaa ehdottomalta hankinnalta! Rasioista tulee ihan mieleen Anytimen viimeisiksi jääneet, neliön malliset hylsyt. Max Effect Lip Gloss -huulikiillot näyttävät edesmenneiden Silk Gloss -kiiltojen LE-tuubiversioilta, tiedä vaikka olisi vain uusi leibeli lyöty päälle… ^_^ No ei tosi, kai nämä ovat ihan uusia sävyjä. Keltainen näyttää aika kivalta! Edustajan mukaan Max Effectit ovat tahmeampia kuin Silk Glossien tilalle keväällä tulleet Vibrant Curve Effect -”vesi”kiillot, ja niissä on varmasti enemmän pigmenttiäkin. Eli niille, jotka pettyivät Vibrant Curven läpikuultaviin, heikkopigmenttisiin sävyihin, on nyt luvassa kenties paluu parempaan.

Miltäs vaikuttaa?

Ja kai mun on myönnettävä, että Huippis-tytöt on osittain ehkä saatettu tosiaan meikata näillä meikeillä….. :P

HuippisTiia

Tiia oli mun suosikki alusta alkaen. Vaan eipä näytä Colour Effectistäkään löytyvän tällaista turkoosia luomiväriä…

HuippisSaara

Tämä meikki voisi vaikka olla sinisellä triolla tehty… (Saara-raukka oli muuten usein meikattu aivan kauhean näköiseksi – tummat meikit eivät todellakaan pue hänen suuria, ”valuvia” silmiään.)

Kommentit (31)
 1. Eikö tuo turkoosi ainakin periaatteessa voisi olla sekoitus noista? Onhan se työläämpää sekoitella kuin ottaa valmis käyttöön, mutta ainakin itse teen sitä paljon kun en halua ostaa joka ikistä ihanaa sävyä. En hetkeäkään epäile etteivätkö ohjelman meikkaajat olisi voineet käyttää jotain muutakin merkkiä, mutta ajattelin vain. :)

 2. Eikös ainakin finaalijaksossa kerrottu, että viimeisiin kuvauksiin tytöt meikataan Max Factorin uusilla, syksyllä myyntiin tulevilla meikeillä? ;)

  Kiva kuitenkin, että sinulla oli enemmän tietoa asiasta! En malta odottaa näitä uutuuksia! :)

  1. Mun korvien ohi meni tuollainen tiedonpätkä, mutta ihan varmaan ovat niin voineet sanoakin. :)

   1. Kyllä niin sanottiin. :)

    1. En mä sitä epäillytkään. :) Totesinpahan vain että itse en sitä kuullut tai en vain rekisteröinyt kuulemaani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *