Maskararalli

Maskaravertailua, olkaa hyvä! :)

Aivan kuten kosteusvoiteidenkin kohdalla, alalle siirtymisen ja bloggauksen seurauksena ripsivärivarastonikaan ei enää koskaan pääse hupenemaan. Ei minulla ”entisessä elämässä” mitään varastoa edes ollutkaan, käytin 1-2 maskaraa kerrallaan.

   

Mutta nyt näitä pötkylöitä riittää…. Ajattelin, että voisin taas pitkästä aikaa tehdä maskaravertailun. Tällaiset jutut ovat minusta varsin viihdyttäviä, etenkin kun ne niin hyvin demonstroivat miten vähän ripsareilla loppujen lopuksi on eroa. Ainakin minun ripsissäni. Aiemmin olenkin kertonut, ettei esimerkiksi pidentävillä maskaroilla ole ripsissäni minkäänlaista vaikutusta. Laitoin sitten pidentävää, paksuntavaa tai erottelevaa maskaraa, on lopputulos ulkoisesti lähestulkoon aivan sama.

Kokemus ”hyvästä ripsarista” syntyykin ennenkaikkea siitä, miltä harja tuntuu ja miten massa käyttäytyy levittäessä.

Löysin ripsaripurkistani myös kaksi avaamatonta, vedenkestävää maskaraa. Ne ovat Yves Rocherin Lash Plumping Mascara ja Wet’nWildin Mega Length Mascara. Koska en itse voi sietää vedenkestäviä ripsareita, laitan nämä eteenpäin. Ekat jotka huikkaa ”Yves” tai ”Wettis” kommenttilootassa saa maskaran.

 

Riviin, järjesty! :)

.

Ripset luonnontilassa.

Max Factorin Lash Extension Effect on porukan ainoa ruskea maskara. Siinä on pitkä, pehmeä polymeeriharja ja lyhyet harjakset. Yves Rocherin 360 Length on muovisen tuntuinen ja kova. Maybellinen ovaalin muotoinen harja ”nuljuu” hassusti käyttäessä.

 

Max Factor Lash Extension Effect.

Lupaus: ”Antaa hetkessä ammattilaisen tekemiä ripsenpidennyksiä muistuttavan lopputuloksen.”

Kokemus: Ei pidennä sen kummemmin kuin mikään muukaan maskara. Ei klimpitä yhtään, tosin ei kerrostukaan vaan lähinnä vain värjää ripset. Tekee siistit, ohuet ripset.

Yves Rocher 360 Length Mascara.

Lupaus: ”Jopa 65% pidemmät ripset. Pallomainen harja tavoittaa jopa lyhimmät ja ohuimmat silmänurkkien ripset.”

Kokemus: Hyvä, erotteleva maskara. Ei pidennä. Harja voisi olla pehmeämpi.

Maybelline One By One Volum’ Express.

Lupaus: ”Röyhkeän runsaat ripset ilman paakkuja”.

Kokemus: Tekee hieman paakkuista jälkeä. Perusmaskara, ei herätä mitään erityisiä tunteita.

Bare Mineralsin Flawless Definition Volumizing -maskarassa on iso, paksu ja tiheä kuituharja. Muistuttaa hiukan Diorin Diorshow’ta. Yves Rocherin Sexy Pulpissa on myöskin paksu, keskeltä kapeammaksi leikattu (minulle tulee tästä mieleen ampiainen..!) ja pörröinen kuituharja. Benecosin maskarassa on hyvin perinteinen spiraaliharja.

Bare Minerals Flawless Definition Volumizing.

Lupaus: ”Eksklusiivinen NutriPlump-yhdiste turvottaa ripsiä dramaattisesti jopa 600% tehden ripsistä ennenkuulumattoman paksut ja runsaat.”

Kokemus: Suuri harja on omaan silmänmuotooni vähän liiankin suuri ja sotkee luomivaon. Ei paakuta. Ei tee sen runsaammaksi kuin muutkaan volyymimaskarat. Ihan ok, perushyvä ripsari.

Yves Rocher Sexy Pulp Ultra-Volume.

Lupaus: ”Muotoilee ripset kauniisti ja antaa maksimaalista volyymia ilman paakkuja.”

Kokemus: Suuri harja tekee vaikeaksi yltää ihan ulkonurkan ripsirajaan. Koostumus ”kostea” ja voidemainen, ei paakkuunnu. Erotteleekin ihan mukavasti. Yksi tämän hetken lemppareita.

Benecos Super Long Lashes.

Lupaus: ”Runsaspigmenttinen ja pidentävä ripsiväri joka hoitaa ripsiä ja levittyy kauniisti”.

Kokemus: Spiraaliharjat eivät ole omaan makuuni, mutta Benecosin ripsari pelittää ihan kivasti. Ei kuitenkaan tuo mitään lisäpituutta. Tuoreena maskara tuntui liian ”vesimäiseltä” eikä kerrostunut (yleinen ongelma luonnonkosmetiikan ripsareissa), mutta nyt vanhennuttuaan massa on tiheämpää ja kerrostuu tuoden volyymia. Jälki hieman paakkuista johtuen siitä että maskara ei enää ole ihan tuoretta.

Lavera Volume Mascaran kartion muotoinen harja on pienehkö ja hyvin perinteiseen tyyliin leikattu. IsaDoran uutuusmaskara Precisionissa on kaikkein pienin harja mitä olen koskaan nähnyt (Diorin uusimman New Look Mascaran ohella). Kumisessa harjassa on erittäin lyhyet harjakset ja se sopii pienimmillekin silmille. L’orealin False Lash Telescopikin harja on muun Telescopic-linjan tyyliin ”kalju” ja askeettinen, tosin harjasrivejä on tässä enemmän kuin perus-Telescopicissa.

Laveran maskarasta löytyy meikkuva mm. täältä. Minusta se on Laveran paras maskara. En ottanut nyt uutta kuvaa kun tajusin että ripsarihan on jo tosi vanha ja unohtunut purkkiin muiden sekaan, heitin sen menemään.

IsaDora Precision Mascara.

Lupaus: ”Kapea harja tavoittaa jokaisen ripsen tarkasti ja vaivattomasti. Luonnollisia ja synteettisiä vahoja yhdistelevän koostumuksen avulla saat aikaan tarkasti erotellut, pitkät ja näyttävät ripset ilman sotkua.”

Kokemus: Kuva ei näytä sen kummemmalta kuin muutkaan, mutta tämä on minun tämän hetken THE maskarani! Kirkkaasti paras maskara mitä olen tänä vuonna kokeillut. Pikkuruinen harja nysäharjaksineen ei näytä vakuuttavalta volyymintuojalta, mutta tämä ripsiväripä kerrostuukin aivan upeasti! Kuvassa maskaraa on poikkeuksellisesti vain yksi kerros (muissa kuvissa kaksi kerrosta), ja tulos on jo sillä noin hyvä. Tarkkuusharja on aivan täydellinen pienelle ja ahtaalle silmälleni, tämä erottelee todellakin ilman sotkuja ja ulottuu hentoisimpiinkin ripsiin ja massan saa harjattua aivan tyvestä kärkeen saakka. Parhautta!!!

Ja sitten vielä Lorkun uutuus.

L’oreal Telescopic False Lash.

Lupaus: ”Uuden koostumuksen mikrokuidut tuovat ripsille teleskooppimaista pituutta.”

Kokemus: Lisäpituudesta ei jälleen tietoakaan. Miten ihmeessä nämä kuidut eivät vain toimi minun ripsissäni..?? Tekee hieman paakkuista jälkeä, ei mikään suosikkimaskarani.

 * * * *

Mitäs sanotte? Huomaatteko ripsareissa selkeitä eroja kuvien perusteella? Minä en. :)

Kommentit (64)
    1. Korjaus ja nöyrin anteeksipyyntö: Yves sulle Silja_!

  1. Yves! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *