Karkkipäivä
Karkkipäivä

Man(ly), what colours!


Whoa! 13 eurolla kotiini saapui Hongkongista tällainen paletti-ilmestys! 120 sävyä kompaktissa keississä. Napit ovat pieniä, noin euron kolikon kokoisia, mutta suuremmista ei olisi väliksikään. Paletilla ei ole virallista nimeä, mutta se kulkee netissä valmistajansa nimellä ”Manly 120”, tai tuttavallisemmin ”the 120-palette”.

Koostumus nappien välillä vaihtelee hieman, mutta ne ovat kaikki hyvin pehmeitä. Pehmeimpien pinta reagoi siveltimen kosketukseen samalla lailla kuin rantahiekka jalan alla, eli nappiin jää siveltimen muotoinen kuoppa. Näitä ei siis ole puristettu erityisen tiiviisti, ja talkkiakin näissä on paljon. Pigmenttiä on oikein kiitettävästi, mutta koostumus on jauhomainen eivätkä nämä liu’u iholla niin kauniisti kuin vaikkapa Diorin tai MACin luomivärit. Pöllyäminen on taattua. Mutta kun 13 eurolla saa 120 sävyä niin ketä kiinnostaa pienet heikkoudet koostumuksessa! Paletilla saa kuitenkin aikaan loistavia, värikylläisiä meikkejä, ja se on täydellinen leikkipakkaus niihin hulluimpiin ja räikeimpiin värikombinaatioihin.

Feast your eyes on these!


Edit. Koska kyselyitä tulee niin paljon, niin laitetaan eBay-linkki sitten suoraan tähänkin. Manly-paletteja löytyy siis täältä.

Kommentit (23)

  1. Jonttu

    Olisi kiva nähdä tällainen meikki sinulla nyt, kun uskallat jo näyttää koko kasvosi. :) Siis tämä meikki ja kuva koko kasvoista. :) Mahdollista?

    • Sanni

      Emmää usko ^_^ Nuo värileikit ei enää ole niin mun juttu :) Olisi varmastikin periaatteessa mahdollinen, mutta itseni tuntien en käytännössä todennäköisesti enää jaksaisi sellaista tehdä kun inspiraatio uupuu. :p

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.