Mandariinihiukset & uudet, upeat Bioplex-hiustenhoitotuotteet

Kaupallinen yhteistyö: Biozell

Uskalsinpa sitten viimein kokeilla myös ”marketti”hiusväriä nykyisellä hiusvärilläni :) Mandariinitukka!

Kotimaiset Biozell Color Mask -tuotteet ovat monille tuttuja hoitavia sävytteitä. Niin myös minulle. Kun minulla oli violetti tukka, ylläpidin väriä moninaisten tuotekokeilujen jälkeen Biozellilla, ensin INK-sarjan Mystic Violet -sävyllä ja sitten Color Mask -sarjan Cool Violet -sävyllä.

Mistä pidän Biozellissa on kotimaisuuden lisäksi tietysti hinta-laatu-suhde. Tuubi (150 ml) maksaa myyntipaikasta riippuen noin 8 euroa. Kirkkaissa Color Mask -väreissä on lisäksi niin voimakas pigmentti, että sävyä voi hyvin lantrata hoitoaineeseen, ja silti saa todella syvän värin. Tuubi riittää todella pitkään!

Violetin hiusvärin aikaan sekoitin violettia Color Mask -sävytettä hoitoaineeseen suhteessa 1 osa sävytettä, 2 osaa hoitoainetta. Tulos oli näin intensiivinen. 😍

Tässä kuvassa siis Color Maskin sävy Cool Violet, hoitoaineella vaalennettuna.

Kyllä mä yhä välillä kaipaan violettia sävyä tosi paljon… Ja moni sanoo, että se sopi minulle vielä paremmin kuin koralli. Ja onhan violetti todellakin sieluni väri, se ultimaattinen lempivärini 💜 Kuitenkin, juuri toivotunlainen pastelliliila sävy oli todella haastava ylläpidettävä, koska violetti koostuu kahdesta väristä: sinisestä ja punaisesta. Punainen pigmentti irtoaa hiuksesta nopeammin kuin sininen, minkä vuoksi hiukset vetivät koko ajan vahvasti siniseen, ja hiukset oli sävytettävä joka pesun yhteydessä, jos halusin sen Juuri Oikean violetin säilyvän.

Koralli-sävyssä on vain punaista ja keltaista pigmenttiä, jotka haalistuvat tasaisesti. Tämän vuoksi koralli on paljon helpompi sävy ylläpitää. :)

Color Mask -pakkaukset ovat tänä vuonna kokeneet ulkonäköpäivityksen, ja näyttävät nyt tältä. Sisältö on pysynyt samana.

Valikoimassa on kahdeksan sävyä; oranssi Mandarin, pinkki Raspberry, violetti Cool Violet, punainen Chili Pepper, ruskea Chocolate, helmiäisvaalea Soft Ice, viileä vaaleanruskea Frozen Mocha sekä keltaisuutta hiuksista taittava hopeanharmaa Silver.

Kirkkaita ”shokki”sävyjä käyttäessä parhaan ja intensiivisimmän tuloksen saa vaalennettuun tukkaan. Luonnonvaaleassa hiuksessa tulos on miedompi. Luonnollisempia sävyjä kuten Chocolate, Soft Ice ja Frozen Mocha käyttäessä sävy sopii vaalentamattomaan hiukseen. Silver-sävyä voi käyttää kaiken sävyisiin hiuksiin poistamaan hiuksesta keltaisuutta ja kirkastamaan omaa väriä, tai harmaisiin ja vaalennettuihin hiuksiin tuomaan kiiltävää hopean sävyä.

Kokeilin omiin hiuksiini Mandarin-sävyä. Vaalensin sitä Biozellin Bioplex-hoitoaineella, jonka esittelen alempana. Ensin tarkoituksenani oli miksata hyvin vaalea pastellioranssi, eli käytännössä koralli, mutta sitten huomasin innostuvani herkullisesta sävystä ja jätin sen vähän vahvemmaksi. :)

Tässä sekoituksessa on 1/4 Mandarin-sävyä ja 3/4 hoitoainetta.

Ennen – jälkeen

Kylläpä tuli sähäkät! :) Selvästi oranssisemmat, kuin se Coral-sävy jota kampaajaltani ostan, mutta tosi herkulliset!

Itse asiassa Biozell Color Maskeilla voi myös sekoittaa korallisemman, vaaleanpunaisemman oranssin. Tällöin hoitoaine & Mandarin -sekoitukseen lisätään tippa Raspberry-sävyä. :) Ihan pieni tippa muuttaa sävyä merkittävästi.

Tätäkin täytyy joskus kokeilla…! Olen tosi tykästynyt kampaajalta ostamaani sävyyn, mutta onhan se kyllä kallis Biozelliin verrattuna; purkki maksaa neljä kertaa enemmän.

Oli kiva rohkaistua kokeilemaan myös tätä sähäkämpää oranssia. :) Tosi herkullinen ja kiiltävä sävy, ja jestas tätä pigmenttiä…! Jos olisin laittanut Mandarin-sävyn hiuksiini sellaisenaan, ilman sekoitusta hoitoaineeseen, olisin varmaan saanut neon-oranssin tukan..!

*

Sitten, esittelyssa Biozell-sarjauutuus:

BIOPLEX

”Plex” on ilmiö, joka on tullut jäädäkseen. Kampaamojen Olaplex-tuotteista alkunsa saanut ainesosateknologia vahvistaa hiuksia sisältä päin. (Perinteisesti hoitoaineet vahvistavat hiuksia silottamalla tai ”paikkaamalla” niitä ulkoa päin.) Bioplex-tuotteissa käyytetty patentoitu teknologia on nimeltään FiberHance bm Solution ja pohjautuu glukoosiin. Tunnistat ainesosat incistä nimillä Hydroxypropylgluconamide & Hydroxypropyl Ammonium Gluconate. Teknologia on palkittu vuonna 2017 Lontoon In-Cosmetics-messuilla parhaana hiusinnovaationa.

FiberHance imeytyy syvälle hiuksen ytimeen, jossa se luo hiukseen uusia vety- ja ionisidoksia ja vahvistaa vaurioituneen keratiinin rakenteita.

FiberHance-yhdiste valmistetaan luonnollisista raaka-aineista, ja Bioplex-tuotteiden luonnollisuusaste onkin 96% :) Bioplex-tuotteet ovat lisäksi silikonittomia ja vegaanisia – ja tietysti valmistettu ja kehitetty Suomessa.

BIOPLEX BONDER SHAMPOO

14,90€ / 250 ml

Erittäin hoitavan ja miellyttävän tuntuinen shampoo, hiukset ovat tämän jäljiltä selkeästi esiselvitetyt.

Bioplex-shampoo sisältää sulfaatteja, mutta hyvin miedolla pitoisuudella. Sen tuntee jo shampoon vaahdosta; Bioplex ei vaahtoa valtavan runsaasti. Edit. Lueskellessani netissä muiden kokemuksia Bioplex-tuotteista, törmäsin eräässä blogissa aivan päinvastaiseen vaahto-kokemukseen kuin millainen omani oli; kirjoittaja ei ollut ”koskaan törmännyt näin runsaasti vaahtoavaan shampooseen”. :D Eli näin erilaisia kokemukset voivat olla.

Hoitaviin ainesosiin shampoossa lukeutuvat FiberHance-yhdisteen lisäksi chiansiemenuute sekä kvatit.

BIOPLEX BONDER -HOITOAINE

14,90€ / 250 ml

Ahh, mikä silkkisyys…! Ihan mielettömän tehokkaasti selvittävä ja hiukset silkkisiksi jättävä hoitoaine, joka tekee hiuksista myös ihanan jämäkät.

Tunnen selvän eron hoitoaineisiin, joita normaalisti käytän (ne ovat pelkästään kosteuttavia); Bioplex-hoitoaine tuntuu vahvistavan hiuksia niin, että ne ovat ryhdikkäämmät ja tuntumaltaan kaikin puolin jämäkämmät. Ihan kuin kourassa olisi vähän enemmän tukkaa, kun hiukset vetää kädellä ponnarille..!

Hoitavien ainesosien joukkoon lukeutuvat glukoosiyhdisteiden ohella ah-niin-tärkeät kvatit, arganöljy, chiansiemenuute, auringonkukkauute sekä minulle ihan uusi tuttavuus; tarapuun uute. Sekin on hiusta vahvistava aine. Tärkeimmät ainesosat Bioplex-hoitoaineessa ovat kuitenkin ilman muuta glukoosi sekä kvatit, juuri niiden ansiosta hiuksista tulee vahvemmat ja silkkiset ja takut selviävät. :) Öljymäiset ainesosat, kuten arganöljy, tuovat kiiltoa ja pehmeyttä.

BIOPLEX BONDER MASK

14,90€ / 150 ml

Sarjan naamio on tuntumaltaan aika samankaltainen kuin hoitoaine, mutta sisältää vieläkin hoitavamman koostumuksen, jossa on korkeampi pitoisuus glukoosiyhdisteitä sekä lisänä myös inca inchi -öljyä.

Toisin kuin esimerkiksi Olaplex-naamio, Bioplex-naamio laitetaan hiuksiin shampoon jälkeen.

Hiukset jäävät tajuttoman ihanan tuntuisiksi…!  😍 Niin sileät ja samalla jämäkät..! Rakastan tätä runsasta, vahvaa tunnetta hiuksissa. Jotain erilaista FiberHance-glukoosiyhdiste tuntuisi todella tekevän hiuksissani. Ja mahtavaa, kun tuotteet ovat silikonittomia, ja voin käyttää niitä Curly Girl -metodissa :)

Täytyy sanoa, että olen todella vaikuttunut Bioplexeistä. Nyt jos kerrankin voisi markettituotteen yhteydessä sanoa, että tuntuu, kuin käyttäisi salonki-laatuisia tuotteita.

Lopuksi: ihanaa vappua, ihmiset! 🤗

kauneus hiusvarit hiustenlahto
Kommentit (36)
 1. Onpas kiinnostavaa! Millainen tuoksu näissä on?

  1. Tuoksu on kevyesti makea ja voisiko sanoa aika tyypillinen (normikosmetiikan) hiuskosmetiikan tuoksu. Ihan miellyttävä mutta samalla myös sen verran neutraali että aika tunteita-herättämätön. Ei mikään halpis-markettikosmetiikan tuoksu kuitenkaan missään nimessä, tyyppiä Lidl.

   1. Minusta nuo tuotteet on ihan hajusteettomia ja itsekin tuoksuyliherkkänä pystyn niitä käyttämään. Käytin vuosia sitten Rasberry sävyä, kun olin punatukkainen ja se oli kyllä intensiivinen sävy, kun en tajunnut edes hoitoaineesen sekoittaa. Aattelin et kestää muutaman viikon, mutta se piti kyllä ihan kasvattaa pois :D

    1. Minusta nuo tuotteet on ihan hajusteettomia

     Mä ymmärsin, että kysyjä kysyi Bioplexien tuoksusta, ja niissä on kyllä tuoksu :)

 2. Värikkäät hiukset sopii sulle kyllä ihan älyttömän hyvin. Mun mielestä juuri koralli näyttää sulla kaikista upeimmalta (tämä mandariiniversiokin on oikein kiva!), mutta olihan se violettikin kaunis. :-)

  Nää sun tukkatarinat on muutenkin hurjan kiinnostavia. ✌🏼

  1. Kiitos Taru! 🤗☺️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *