Karkkipäivä
Karkkipäivä

Mamma-makeover – tuore äiti sai papukaijameikin

Vierailin viime viikolla mammalomailevan ystäväni Suvin luona. Pikku-prinssin tapaamisen lisäksi ohjelmassa oli meikkausta. Nyt piristettäisiin äippää pienellä makeoverilla!

  

Suvi kertoi ettei ollut meikannut neljään viikkoon. Mietin tekisinkö Suville perinteisen ns. kauneusmeikin vaiko jonkun hauskan väripläjäyksen. Mukaan otettu 120 sävyn Manly-paletti antoi ainakin valinnanvaraa. Kun Suvi sanoi että saan vapaat kädet, päädyin jälkimmäiseen.

…mutta pitikö kuitenkin mennä valitsemaan ne vihreät…! ^_^ Kirkkaissa vihreissä on kohdallani se ”ongelma”, että ne vetävät minua hullun lailla puoleensa vaikka eivät sovi juuri kenellekään. Eivät minullekaan, ja silti maalaan usein luomilleni juuri tämäntyyppisen yhdistelmän.

Suvi-parka. Ennenkuin meikki oli siistitty lopulliseen muotoonsa oli vihreää varissut ympäri naamaa ja Suvin ilme oli kaikkea muuta kuin piristynyt kun hän katsoi välillä peiliin. Vihreähän sai mamman ihan sairaan näköiseksi! :P

Noo, kun meikki oli lopulta valmis, totesimme yhdessä nauraen että mätsäsihän silmämeikki sentään pikku-prinssin pöksyihin…!

Suvin kasvoilla Lily Lolon pohja Barely Buff, poskilla Lily Lolon poskipuna Beach Babe ja huulilla Diorin huulikiilto Apricot Syrup.

Olen meikannut Suvi-kaunokaista aiemminkin, mm. hänen häihinsä viime vuonna. Alla muutama kuva meikeistä, joiden sävyt ovat todellakin enemmän Suvia itseään.

Suvin sävytys on sen verran neutraali että hänelle sopivat sekä vähän viileämmät (ylempi kuva) että lämpimämmät (alempi) meikkisävyt. Kunhan väreissä pysytellään maanläheisissä ruskeissa, kultaisessa, persikassa ja roosassa.

Diorin Earth Tones -paletin oliivinvihreä vielä menee…

Seuraavalla makeover-kerralla taidan pysytellä näissä turvallisen neutraaleissa valinnoissa. :)

Kommentit (44)

 1. Elina

  Voisitko Sanni suositella mineraaliöljyttömiä ja silikonittomia kasvojen kosteusvoiteita? Blogin seuraajissa luulisi olevan muitakin, joilla on pintakuiva iho, mutta liian tuhdit voiteet tuntuvat vain tukkivan ja aiheuttavan näppyjä!

  Olen lueskellut blogiasi pari viikkoa päivittäin, mahtava!

  • Sanni

   Moi Elina!

   Kaikki luonnonkosmetiikan voiteet ovat mineraaliöljyttömiä ja silikonittomia, ja itsehän käytän vain niitä joten voisin suositella kymmeniä erilaisia… ^_^ Minulla on kesäisin normaali ja talvisin normaali/pintakuiva iho, ja omia suosikkejani ovat Estelle & Thildin Fragrance Free -voide, Oliv’ by La Clareen Antioksidanttivoide, Laveran My Age -päivävoide, Mádaran kosteusfluidi ja Bare Mineralsin Purely Nourishing -voide (viimeksimainittu ei sertifioitua luonnonkosmetiikkaa mutta ei sisällä min.öljyjä tai silareita).

 2. Rosa

  Minä yhdyn kanssa tropiikkimeikistä tykkääviin! Mun mielestä on juurikin ihanan raikas ja nuorekas meikki. Ja ennen kaikkea kesäinen! Tosi nätti meikki miun silmään :)

 3. Myy

  Olisi kyllä mahtavaa päästä joskus sinun meikattavaksi, niin pääsisi näkemään millaisen ihanan väripläjäyksen keksisit! :)

 4. milipili

  Tykkään meikistä, vihreä laitetaan käymään vaikka väkisin =)))

  • Sanni

   No näinhän se vähän meni…! ^_^

 5. Dashanti

  Waude! Kyl on hienot noi tuoreimmat :) Ihana kesälook

  http://dashantilife.blogspot.com

 6. v

  Jännä juttu tää, itsestä kun tuntuu että juuri sellaiset aavistuksen taitetut ruohonvihreät sekä violetin eri sävyt ovat niitä, jotka sopivat melkein jokaiselle, koska ne eivät ole selkeästi kylmiä eivätkä lämpiä. Tän jutun vihreä meikki ehkä ei ihan ollut sellainen keskisävyn vihreä kylläkään… muttei koskaan ole tullut mieleenkään, etteikö vihreä suurimmalle osalle ihmisistä kävisi.

  • Sanni

   Mun mielestä kirkkaanvihreä pukee hyvin harvoja suomalaisen perussävytyksen omaavia, etniselle iholle se taas sopii ihan eri tavalla. Joku oliivinvihreä on asia erikseen, se on niin neutraali että menee melkein kaikilla. :)

 7. Elina

  Kiitos Sanni kun vastasit hölmöön kysymykseeni! Enpäs nimittäin ollut tajunnut, että luonnonkosmetiikassa ei noita mun välttämiä aineita käytetä. *tähän pieni nolostus*

  Vähän minua muuten onnistikin sillä tänään löysin Sokoksella Madaraa alennetuin hinnoin. Eivät olleet varsinaisesti alessa, vaan ilmeisesti sarja uudistuu (?) ja Sokos pyrkii vanhemmista tuotteista eroon. Fluidi kyllä tuntui ja tuoksuikin ihan mukavalta, joten toivotaan että mun ihokin tykkää. :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.