Makeover: Diana 40 v.

Tänä viikonloppuna vietetään Halloweenia, mutta Halloween-bileiden sijaan minä olin juhlimassa ystäväni Dianan 40-vuotis-syntymäpäiviä. Halloween-maskin sijaan sain tehdä päivänsankarille juhlameikin. Juhlien teemana oli rock’n’roll, ja ohjeeksi meikkiin annettiin vain ”det får va’ en riktigt kraftig sminking”, eli ”saa olla oikein voimakas”.

Diana_beforeafter

Diana ennen ja jälkeen. (Hiukset oli jo laitettu kampaajalla.) Vielä ilman juhlapukua.

Näissä päiväkuvissa kulmakarvat näyttävät järkyttävän tummilta, mutta alimman kuvan lopullisesta juhlalook-kuvasta näkee, että kulmat sopivat kuitenkin kokonaisuuteen eivätkä näytä hullummilta juhlapaikan valaistuksessa.

Diana_before

Diana ei meikkaa koskaan. Olen joskus aiemmin yrittänyt taivutella häntä makeoveriin, mutta hän on kieltäytynyt päättäväisesti. 40-vuotisjuhliinsa hän kuitenkin tilasi minut tekemään ”kunnon meikin”. :) Tämä on ensimmäinen kerta, kun Dianan kasvoilla on jotain maskaraa vahvempaa.

Diana_after1

Dianan kasvomeikkiin käytetty:

 • L’oreal Smoothing Resurfacing Primer
 • Dior Forever-meikkivoide sävyssä 020
 • Lancôme Effacernes Longue Tenue -peitevoide sävyssä 020
 • No7 Pink Shimmer-poskipuna
 • NYX Taupe-poskipuna varjostuksiin
 • Lavera-huulipuna sävyssä 16 Soft Pale Red

Diana_after3

Silmämeikkiin käytetty:

 • Urban Decay Primer Potion -pohjustus
 • MAC Shroom koko luomella
 • Rimmel Smokey Brun -paletin kermanvaalea Shroomin päällä
 • MAC Carbon ulkonurkassa
 • Sante Dipliner No. 03 yläluomen rajauksena
 • Dr. Hauschka Volume -ripisiväri
 • Irtoripsitupsuja
 • MAC Copperplate kulmakarvoihin

Diana_after2

Yleisenä huomiona totean, että L’orealin meikinalusvoide toimi Dianalla erittäin hyvin. Hieman vanhemmalla iholla joka on jo jonkun verran karhea ja epätasainen, tällainen paksu primer toimii huomattavasti paremmin kuin nuorella, sileällä iholla. Olen kokeillut tuotetta töissä itselleni ja asiakkaille muutamaan otteeseen, enkä pitänyt tuloksesta. Dianan ihon Smoothing Resurfacing Primer teki kuitenkin todella kauniiksi.

Diana_after4

Tässä Diana vielä illan humussa. Diana halusi lookkinsa olevan niin kaukana tavallisesta sporttisesta perheenäiti-lookistaan kuin mahdollista, ja siinä onnistuttiin. Osa juhlien vieraista ei edes tunnistanut Dianaa! ^_^

Kommentit (30)
 1. Ihan mahtava meikki Dianalla! Kulmakarvat on just tosi hyvät, kehystää kasvoja ja silmiä erittäin kauniisti.
  Toivoisin että itsekkin osaisin tehdä tuollaisen ”rock’n’roll” ylärajauksen, joka on paksumpi silmän ulkonurkassa, mutta ei ole ikinä onnistunut näihin silmiin.

  Sannille iso kiitos blogista!

  1. Kiitos Cande!

   Eyeliner-rajaukset tosiaan vaatii harjoitusta, mullakin meni jonkun aikaa ennenkuin ne lähti tulemaan ”rutiinilla”. Eikä ne kyllä edelleenkään aina mene nappiin, Dianankin toisen silmän rajauksen ulkonurkan jouduin korjaamaan ennenkuin olin tyytyväinen. :)

 2. Charming Nails
  31.10.2010, 12:35

  ”Osa juhlien vieraista ei edes tunnistanut Dianaa!”

  Ohoh, eli onnistuit siis tosi hyvin :)

  Kiinnitin huomiota siihen miten punainen huulipuna kirkastaa hampaat ihan valkeiksi. Ainakin mun silmiin siltä näyttää. Eikös ainakin pinkki huulipuna kellastuta lisää, mulla pinkki näyttää aika karmealta hampaita vasten = vähän Tuksu.

  Hyvin onnistunut 50´s rokkimeikki. Kaikki kohdallaan! Tuo meikki nuorentaa monta vuotta pois, hirmu kauniit kasvonpiirteet Dianalla muutenkin :)
  En muista kommentoinko siihen aiempaa makeoveriin missä meikkasit raskaat luomet. Tykkäsin siitäkin.

  1. Siniseen taittavien huulipunien pitäisi kirkastaa hampaita, mutta ei tuo Laveran Soft Pale Red ole mun mielestä yhtään viileä, vaikka se ihme kyllä luokitellaan viileäksi sävyksi Laveran oman kategorisoinnin mukaan.

   Kiitos kehuista! Minusta etenkin Dianan iho onnistui tosi hyvin, siitä tuli tosi kuulas ja tasainen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *