Karkkipäivä
Karkkipäivä

Make Up Store Green & Purple

Päivän meikki by Make Up Store.

MUSOut_In

Huh miten iho muuten näyttää huonommalta ulkona otetussa kuvassa…! Luonnonvalo on niin armoton. :)

Meikkiin käytetty:

Kasvot

 • Liquid Foundation, sävy Ivory oikealla puolella ja Milk vasemmalla (kuvassa)
 • Loose Powder, sävy Milk
 • Blush Shimmer Dynasti
 • Gloss Lips -huulikiilto, sävy Mock

Kokeilin Make Up Storen meikkivoidetta nyt ensimmäisen kerran, eikä se oikein vakuuttanut mua. Lisäksi oli vaikea löytää oikeaa sävyä. MUSilla on useita vaaleita sävyjä meikkivoiteissa, eikä mikään niistä näyttänyt istuvan mun ihonsävyyn täysin luonnollisesti. Ivory oli hieman liian keltainen (mikä on outoa, kun ivory = norsunluu on yleensä viileä sävy) ja Milk ehkä vähän harmaa. Peittävyys on kuitenkin niin läpikuultava, ettei meikkipohja tehnyt musta oudon väristä. Eikä sekään näkynyt että mulla oli eri sävy eri puolilla kasvoja. Voide tuntui tosi litkulta, eikä se kestänyt siistinä edes työpäivän loppuun.  Mattaa pintaa tällä ei todellakaan saa, ja ero eilen testattuun Lancômen Teint Idole Ultraan oli huikea. Siinä missä TIU kuivui nopeasti jättäen samettisen mattapinnan, tuntui MUS Liquid Foundation jäävän lievästi kosteaksi vielä senkin jälkeen kun olin laittanut päälle puuterin. Nyt illalla iho näyttää siltä kuin sillä ei meikkivoidetta olisikaan, ja paikoin on näkyvissä kuivia puuterikökköisiä läikkiä.

.

Meikit_MakeUpStore

.

Silmät

 • Eyeprimer Tinted
 • Cybershadow Ginger Leaf
 • Eyedust Latin
 • Eyedust Cocktail
 • Eyedust Sassy
 • Microshadow Silk
 • Microshadow Pink Frost
 • Eye Pencil Violet Storm ja Eye Pencil Deep Blue Sea (ihan kaunein ja paras tummansininen rajauskynä!)
 • Max Lashes Mascara

Laitoin luomen sisäpuolikkaalle minttuturkoosia Ginger Leafia, ja ulkopuolikkaalle violettia Latin-sävyä. Luomivakoon vihreä Cocktail ja kulmaluulle vaaleanpunaiseen shiftaava kermanvaalea Pink Frost (oikeasti outo sävy – näyttää napissa vaalean keltaiselta, ja nimenä Pink Frost! Enemmän kellertävä kuin pinkihtävä ehdottomasti). Liikkuvan luomen keskelle töpötin pienen valopilkun Sassy-sävyllä (ei oikein tule kuvissa esiin). Alaluomelle laitoin Silk-sävyä, joka on käytännössä melkein sama sävy kuin Eyedust Latin, mutta se on helpompi laittaa alaluomelle siististi kuin variseva Latin. Silk’issä on ikävä kyllä niin huono pigmentti, että se piti laittaa kostealla siveltimellä että sain haluamani tummuusasteen. Yläluomen rajauksessa laitoin violettia Lavender Storm -kynää sisänurkkaan ja tummansinistä Deep Blue Sea -kynää ulommas.

Eyedustit tarttuivat joihinkin kohtiin aika huonosti (samaa tekevät myös jotkut mineraaliluomivärit), ja luomivaon ulkonurkassa näkyykin kohta josta iho melkein paistaa läpi. Irtoluomiväreillä tuntuu usein olevan tällainen rasittava ominaisuus.

.

.

En nyt tiedä oliko tämä maailman onnistunein väriyhdistelmä, mutta ”ihan kiva”. :)

Kommentit (13)

 1. Hansu

  Omistat ihanat silmät! Kauniin muotoiset ja väriset,ja silmiisi tuntuu sopivan mikä luomiväri tahansa.

  Oletko ammatiltasi meikkaaja? Mitä työtä nyt teet?

  • Sanni

   Olen töissä kosmetiikkamyyjänä, mutta en ole käynyt mitään meikkaajan koulutusta. Olen ihan vain innokas harrastelija. :) Tai toisaalta teen kyllä meikkejä asiakkaille töissäkin, eli tavallaan olen vähän niinkuin ammattilainen, mutta ilman virallista koulutusta.

 2. Anna

  Hello :)!
  Ensiksikin tykkään blogistasi ihan hirmusti :).
  Ja toiseksi, onko mitään vinkkiä miten noi MUSin eyedustit saa pysymään? Ku mulla noi on jäänyt käyttämättä ja uudet ostamatta, koska tuntuu et ne varisee ensimmäisen tunnin aikana pois..?

  • Sanni

   Kokeilin eyedusteja vasta ekaa kertaa tässä meikissä, mutta yleinen neuvo irtoluomivärien kiinnittämiseen on hyvä pohjustus. Mulla ei esim. mineraaliluomivärit (irtomuodossa nekin) pysyisi millään ilman voidemaista pohjustusta. Monet tykkäävät että hieman tahmea pohjustus, kuten puikkoluomivärit (katso postaukseni ”Voidemaiset luomivärit” maaliskuun lopulta) toimii parhaiten irtoluomivärien sitomiseen. Lisäksi olen huomannut, että irtoluomivärit kannattaa töpötellä paikoilleen niin, että niitä ottaa siveltimeen kerrallaan vain ihan vähän, ja painaa jauheen ihoon sivelemisen sijaan. Jos luomelle tulee liikaa jauhetta, ylimääräinen varisee päivän aikana poskille.

   Mulla pysyi tuon eilisen kokeilun meikki ihan hyvin, lukuunottamatta ulkonurkan Latin-sävyä joka oli iltaan mennessä vähän haihtunut. Siinä ei tuntunut ylipäänsä olevan kovin paljon pigmenttiä.

 3. milipili

  Hieno yhdistelmä, tykkään!

 4. Charming Nails

  Ei oo ihan kiva kun ihan huippu nätti :)

 5. Cecilia

  Tosi nice meikki! :) Ehkä vähän vaisu, olisin odottanut kirkkaampaa ja karkkimaisempaa väriyhdistelmää, mutta on tuokin tosi onnistunut. =)
  Voisitko vielä ihan kunnolla selittää, miten ’microshadow’ ja ’cybershadow’ eroavat toisistaan? Kyllä mä joten kuten senkin tiedän, mutta jos vielä kunnolla selittäisit, niin kiitos! :>

  • Sanni

   No sepäs siinä onkin kun en itsekään ole keksinyt miten ne eroaa toisistaan, ja voin kertoa että edes Make Up Storen edustaja ei osannut sanoa siihen mitään! :) Ainoa mainittava ”ero” on se, että Cybershadowit ovat kaikki helmiäiskoostumuksella, kun taas Microshadoweissa on kolme koostumusta; helmiäinen, mikroglitter ja täysmatta. Yleisenä vinkkinä voin sanoa että helmiäiskoostumus on paras.

   Nuo nimet on kyllä ihan pimeät – Cybershadow on pieni, ja microshadow sitten suuri. Mikä logiikka?

 6. Coco Karlandi

  Hei,
  Mielestäni olisi kiva tietää minkälaisia ja -värisiä vaatteita pidät kun käytät niin värikästä meikkiä?
  Suositko yhtä hauskoja värejä vaatetuksessa?

  • Sanni

   En suosi värikkäitä vaatteita (paitsi välillä kesällä), vaan pukeudun hyvin tylsästi mustaan, tummanviolettiin ja neutraaleihin sävyihin kuten beigeen ja tummanruskeaan. Kokonaisuutena saatan näyttää todella hassulle, kun vaatetukseni ei yhtään vastaa meikkityyliäni. Kokomustat vaatteet, joita pidän töissä, sentään sopivat hyvin minkälaisen meikin kanssa tahansa.

 7. adjulge-tool

  Kiitos mielenkiintoista tietoa

 8. Angie

  Ihan mielettömän näkösiä väriyhdistelmiä. Meni koko eilinen päivä, kun piti selata koko blogi läpi. Upeita juttuja osaat kyllä tehdä. Noista väreistä innostuneena kipaisin kaupan kautta hakemassa MUS keltaisen ja vihreän. Enpä olisi ikinä uskonut käyttäväni keltaista. :)

  • Sanni

   Hihii, loistavaa..! :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.