Karkkipäivä
Karkkipäivä

Make Up Store Foxy Look

…a.k.a. ”Pakettien purkua, osa 4”.

Make Up Storen Foxy-lookki ilmestyi viime lokakuussa, mutta koska olin silloin reissussa pääsevät tuotteet esittelyyn vasta nyt.

MUS_Foxy_face

MUS_Foxy_eye

.

MUS_syyspaketti

Yleensä MUSin lookkituotteet jäävät osaksi vakiovalikoimaa ainakin joksikin aikaa. Nyt en osaa kyllä sanoa kävikö näin myös Foxy-tuotteiden kohdalla.

MUS_Kayo

Glitter-trendit tulevat ja menevät mutta yksi tuote tuntuu säilyttävän ikuisen suosion: glitter eyeliner.

MUS_Foxylook_eyes

Yhdistin Foxy-luomiväreihin keltaisen sävyn. Luomella sisänurkassa MACin Bright Sunshine, keskellä MUS Voodoo Fever, ulkonurkassa MUS Heaven ja alaluomella MUS Yaya. Yläluomen rajaus Kayo.

Yaya on pigmentiltään sen verran hempeä pinkki että vaati alleen hyvän pohjustuksen erottuakseen. Pohjustin alaluomen valkoisella kajalilla.

MUS_AquaCoolingPowder

MUS-paketin kiinnostavin sisältö on kuitenkin tässä: vesipitoinen ja viilentävä puuteri. Aqua Cooling Powderin incissä on tosiaan ykkösenä vesi, ja sen jälkeen glyseroli sitomassa kosteutta ihoon. Ihan hullua että jauhemaisessa tuotteessa voi valtaosa ainesosista olla vettä…! (Tässä teknologiassa mikrokokoisia vesipisaroita ympäröi hydrofobisten silika-partikkelien muodostama verkko joka suojaa niitä ja estää pisaroiden yhteensulautumisen.)

Pakkaustekstin mukaan Aqua Cooling -puuteria voi käyttää päivävoiteen päällä viilentämässä ihoa ja tuomassa lisäkosteutta, ja se toimii samalla meikkiä kiinnittävänä pohjana tai viimeistelypuuterina.

MUS_AquaCoolingPowder2

Kun puuteria levittää iholle, tunne on todella mielenkiintoinen! Oikeasti tuntuu siltä kuin sumuttaisi iholle kevyesti vettä. Puuteri tuntuu myös viileältä. Tämä tunne kestää vain hetken ja haihtuu sitten (en osaa sanoa mitä hyötyä  viileys-ominaisuudesta on – ehkä se rauhoittaa helposti kuumottavaa ihoa..?)

Silikan ansiosta puuteri jättää iholle kevyesti ”tahmean” tunteen, tiedätte mitä tarkoitan jos olette käyttäneet silika-pitoisia hiuspuutereita. Juuri tämän nahkean pinnan ansiosta arvelen Aqua Cooling Powderin toimivan hyvänä primerina. Iholle jää myös mattainen pinta. Puuteri siis samanaikaisesti sekä kosteuttaa (vesi, glyseroli, trehaloosi, betaiini) että pitää ihon mattaisena (silika, talkki). Levittyvyyttä helpottamaan puuteriin on lisätty myös vähän silikonia.

Mielenkiintoinen ja vähän erilainen tuote! Puuterimaisia primereita on markkinoilla vähän, ja tässä olisi nyt kosteuttava sellainen vaihtoehtona niille, jotka eivät koe voidemaista silikonipommiprimeria ystäväkseen. Viimeistelyyn en ehkä itse tätä niin tykkäisi käyttää, koska haluan viimeistelypuuterini jättävän iholle silkkisen sileän tunteen.

MUS_vaiheessa

Vaihekuva silmämeikistä. Käytin pitkästä aikaa teippitekniikkaa varjostuksessa.

MUS_Foxy_eyes

Siistitty lopputulos.

MUS_Foxy_face2

To wig or not to wig? :)

MUS_Foxy_eyes2

.

YSL_RougeVolupte10

Huulilla YSL:n Rouge Volupte #10 Provocative Pink.

Kommentit (25)

 1. milipili

  Kiva lookki, tuo peruukki on niin siisti! Mulla on Musilta ruskea glitter-liner, tykkään paljon, koostumus on tasaisempi kuin Goshilla.

 2. Zepa

  Vappu tuli etuajassa!

 3. candycane

  Tuo eyeliner on ihanan värinen… ehkä arjessakin uskaltaisi käyttää turkoosia vain eyelinerin verran tuomassa väriä :) Tiedätkö, paljon tuolla on suurinpiirtein hintaa? Ja millainen levittää, jättääkö aukkoja ja onko vaikea saada siistiä jälkeä?

  Aika jännä tuo puuteri o_o

  • Sanni

   Nuo MUSin glitter-eyelinerit on muistaakseni jossain välillä 18 ja 20 euroa, about 18,50 kuulostaa tutulta. :)

   Tuoreena noilla saa tosi hyvää jälkeä, glitteriä on paljon ja ei ”jätä aukkoja”. Vedän kyllä aina pari kerrosta päällekkäin joka tapauksessa, ja parhaimman tuloksenhan noilla saa kun vetää glitterin kynärajauksen päälle. Siis jos haluaa oikein rajauksena erottuvan rajauksen.

   Ikävä kyllä nuo myös kuivuu suhteellisen nopeasti, ja sitten jälki muuttuu kökköiseksi.

 4. Bemu

  Uuh, vihreät hiukset sopivat sinulle :))
  Ensin mä katsoin että apua, mitä sä olet laittanut silmiisi… sitten se alkoikin näyttää hauskalta. Vappumeikkinä ;D
  Huulipuna on upean värinen ja sopii sulle.

  • Sanni

   Joo, en mäkään enää tällaisissa meikeissä lähtisi ulos kuin nimenomaan vappuna ;) Näin värikkäät ajat ovat jääneet meitsiltä taakse.

 5. Veppe

  Sulla on niin selkeät ja tasapainoiset kasvonpiirteet, ja ihana fleda, että mun mielestä sä voit olla kuinka tahansa näyttävässä meikissä ja näyttää tosi hyvältä ihan ilman mitään peruukkeja tai muuta rekvisiittaa! Se on kyllä ihan vakavasti varmaan aika harvinaista. Itse näytän sirkuseläimeltä melko kevyelläkin ehostuksella…

 6. Martina

  Tuo puuteri.. kerrankin jotain uutta ja mielenkiintoista! Kuulosti todella jännältä ja tiedän, että sä tiedät asioista etkä vain kehu mainostaaksesi :))

  Paljonkohan puuterilla on hintaa..?

  • Sanni

   Paljonkohan puuterilla on hintaa..?

   Tuota mietin itsekin. En löytänyt paketista mitään hintatietoja tuotteille, joten en valitettavasti osaa sanoa. Mutta veikkaan ainakin päälle 30 euroa, en hämmästyisi vaikka olisi lähempänä viittäkymppiäkin…

   • Hansu

    Ainakin Ruotsissa tuote maksaa n. 255kr eli n. 29,50€.

   • juli.

    28€ taisi olla sokkarilla hintaa tuolla :)

    • Sanni

     Wow, positiivinen yllätys!! :)

 7. nalana

  Tuohan on tosi hauska meikki! Niin ja inspiroiva! Sellainen sen oli varmaan tarkoitus ollakin. Jotenkin värikkäät meikit eivät vain sovellu syksyyn ja talveen, mutta nyt on jo ihanaa haaveilla kesästä. Tää sai mut muistamaan mun viime kesän lempparimeikin, jota aion kevään tullen kokeilla taas uudelleen. Toteutuksessa jättäisin pinkin pois ja siirtäisin turkoosin luomivärin alaluomelle. Glitteriärajauksia varastoista ei löydy, mutta jotakin tuon suuntaista vois laittaa ihan hyvin.

 8. Sanna

  Ihania värejä! Vinkki: Ripsiväriä kannattaa laittaa myös yläpuolelta. Niissä on selvä ”aukko” kun katsot alaspäin. Onko huulten rajat tarkoituksella noin valkoiset?

  • Sanni

   Ripsiväriä kannattaa laittaa myös yläpuolelta. Niissä on selvä “aukko” kun katsot alaspäin.

   Tiedän :) ^_^ Toki laitan ripsaria myös yläpuolelta, mutta ihan juureen en maskaraa saa ilman sotkuja. En jaksa välittää vaaleammista juurista kun on omasta meikistä kyse. :) Asiakasmeikkauksissa värjään juuret piiloon eyelinerilla.

   Onko huulten rajat tarkoituksella noin valkoiset?

   Tarkoittanet tuota ns. valehuulen aluetta. Se on ihan tarkoituksella punaton. ”Valehuulihan” on alue, joka periaatteessa näyttää kuuluvan huuleen, mutta ei kuitenkaan ole samanlaista ihoa. Jos tälle alueelle levittää huulipunaa, se ei joko tartu kunnolla tai sävy tulee siihen kohtaan läpikuultavampana kuin “oikean” huulen alueelle. Tätä aluetta en koskaan punaa. Jos niin tekisin, huulet näyttäisivät törkeän ylirajatuilta 90-luvun tyyliin. ^_^

   • Elli

    Jes! Olin juuri tulossa kysymään tästä valehuulirajasta, joskaan en sen nimeä tiennyt, joka aiheuttaa ongelmia huulten rajauksessa. Mulla vielä huulten väri tavallaan leviää kahdessa kohdassa sen puolelle, joten sinnikäästi olen rajaillut sitäkin osaa, ja tyhmältä näyttää. :) nyt tiedän laittaa meikkivoidetta osittain huulten päälle ja piirrellä sitten..

 9. Sanna

  Tarkoitin, että onko kohtaan laitettu esim. peitekynää tms.,kun se on niin vaalea?

  • Sanni

   Ei ole laitettu.

 10. meow

  Ihan sikamakee meikki :)

 11. Tiltu Kultu

  Oih ja voih tuo jyrkkä suora luomivärivarjostus, jota en saa itselleni toteutettua millään! Silmä on niin kuopassa, ettei sitä rajausta saa mihinkään kohtaan suoraan linjaan :(
  Mutta hauska meikki ja jaksan edelleenkin äimistellä sitä, miten saat keltaisen, pinkin, turkoosin ja vihreän ängettyä samaan meikkiin ja vielä sulauttamaan ne nätisti toisiinsaa :)

 12. Phlox

  Miten ihanan aurinkoinen meikki! Voodoo fever haluaisi selkeästi kotiutua omaan meikkikokoelmaan, pitääpä katsoa onko sitä saatavilla. (Ihan kuin tarvitsisin lisää luomivärejä… No tarvitsen!)

  Minä saan tuon valehuulialueen peitettyä nätisti laittamalla Isadoran blonde -kynää pohjustukseksi ja sitten mineraalimeikkipohjaa päälle. Tuo kynä on kyllä oikea aarre, sillä saa sekä sisärajauksen pohjustettua että huulten ympäristön. Olen toki myös niin vaalea, että se kynä on melkein kuin oma ihonvärini, joten en tiedä tämän kikan toimivuudesta kaikilla.

  • Sanni

   Mä en rehellisyyden nimissä koskaan oikein edes ajattele tuota valehuulta meikatessa… Kuvissa se sitten näkyy, mutta olen jo niin tottunut siihen että olen jo ”sokeutunut” sille eikä se sinänsä häiritse mua meikeissäni.

 13. Qwer1

  Tosi mielenkiintoinen tuo jauhemainen pohjustaja! Olen mietiskellyt miten saisin meikkipohjan pysymään nättinä koko päivän, omaan rasvoittuvan sekaihon, nyt T-alue mennyt jostain syystä vielä ”öljyisemmäksi” vaikka miten taputtelen paperilla ja lisään kivipuuteria… Suosittelisitko tätä minulle, vai olisiko joku vielä parempi tähän käyttöön?

  Käytössä on Lily Lolon mineraalimeikkipohja, päällä vielä ongelmakohdissa Cliniquen stay-matte öljytön kivipuuteri. Lily Lolo jopa keräytyy hieman juonteisiin ihon rasvaisuuden häiritessä sitä, mitä ei ole tehnyt ikinä!

  Kiitos jo etukäteen jos jaksat vastailla! :)

  • Sanni

   Rasvoittuvalle iholle käyttäisin pohjustajana nimenomaan talia imevää mattapohjustajaa, esimerkiksi Bare Mineralsilla on sellainen (Prime Time Oil Control), ja edullisilta merkeiltä esim. Lumenelta löytyy mattaprimeri.

   Tietystikin jos olet kiinnostunut nimenomaan jauhemaisesta pohjustajasta, niin mikäpä ettei tuo MUS toimisi. :) Siinä vain ei ole ihan ykkösenä noita talia imeviä ainesosia.

   • Qwer1

    Ok, tuo Bare Minerals voisikin olla sopivampi valinta :) Koitin googlailla pikaisesti nettikauppaa kun ei Kicksiä ole lähettyvillä, mutten jostain syystä oikein löytänyt… Olisiko sinulla tiedossa jokin hyvä nettikauppa missä olisi ko. tuotetta? :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.