Karkkipäivä
Karkkipäivä

Mago-hiusmalliksi Tampereelle?

No morjens, nyt olisi taas tilaisuus päästä magoilemaan eli malliksi Simply Natural Mago -hiustenpidennyskoulutukseen. :) Tällä kertaa tilaisuus tarjoutuu Tampereella. Maahantuoja etsii malleja myös Dual Weft -teippidennyksiin.

Haussa on 2 mallia niin Magoon kuin Dual Weftiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aika: 22. huhtikuuta 2015 kello 14-20

Paikka: Glo Hair Puutarhakatu 19, Tampere.

Ilmoittautumiset: edit; ilmoittautumiset täynnä

.

Minun Magot muuten voivat oikein hyvin :) Kasvua on tullut noin sentti, eikä harja edelleenkään tartu solmuihin eikä solmukohtiin myöskään ole ilmestynyt huovuttuneisuutta, takkuja tai mitään muutakaan. Oikeastaan koko pidennykset muistaa vain silloin kun haroo kädellä hiuksia ja solmut tuntuvat hiusten lomassa. Olen jo niin tottunut uuteen tasaiseen tukkaani että tulee olemaan tosi outoa kun nämä lähtevät…

Kommentit (22)

 1. Katja

  Moikka, olisi tosi mielenkiintoista lukea myös uudesta Opalex käsittelystä hiuksille. Mahtaakohan käsittely oikeasti toimia? :)

  • Sanni

   Piti ihan googlata, tuntematon mulle. Nimi taitaa olla Olaplex.

   ”Olaplex käsittelyt takaavat että hiuksesi eivät enää koskaan mene huonoon kuntoon niitä vaalennettaessa, värjättäessä tai tehtäessä rakennekäsittelyjä.”

   Johan on lupaukset…! :D Kyllä itseäkin kiinnostaisi voiko tuollainen olla mahdollista!

   • Mannu

    Minä olen ehtinyt ottaa vaalennettuun, huonokuntoiseen purkkatukkaani olaplex käsittelyn! Ja toden totta, se on parantanut hiusteni kuntoa, ainakin väliaikaisesti. Aiemmin tukka takkuuntui pesussa niin, että harjaaminen ilman silikonisia selvityssuihkeita oli ihan mahdottomuus. Enkä tosiaankaan uskaltanut jättää märkää tukkaa selvittämättä, kuivana olisi tilanne ollut vieläkin pahempi.
    Käsittelyn jälkeen harja solahtaa niin kuivista kuin märistä hiuksista läpi kuin vettä vaan! Olen tosi tyytyväinen ja toivon että kotihoitotuotteella tulos kestää edes jonkin aikaa :)

    • Sanni

     Kiinnostavaa :)

 2. Arlene

  Mulla on ollu tässä aikaa pohdiskella sitä sun hiuksiin tulevaa koloa ja sain ajatuksen. Ootko aina pessyt hiukses pää alaspäin vai minkä ikäisenä aloitit? Pohdiskelin tuota hiuskoloa itte suihkussa ollessani (:D) ja sain ton idean. Voi olla et on kaukaahaettua tai ei päde ollenkaan, mut ohan toiki mahdollista. Mulla joskus tuntuu et suihkuvesi syö mun etuhiuksiani, vaikkei se suihku nyt millään kauheen kovalla paineella tuohon päähän tule.

  • Sanni

   Ootko aina pessyt hiukses pää alaspäin vai minkä ikäisenä aloitit?

   Taisin aloittaa alaspäin pesun joskus 15-16-vuotiaana kampaajan neuvosta. Mutta tuossa on kyllä logiikkaa, että suihkuvesi voisi olla tuon hauraan kohdan aiheuttaja. Minulle suositeltiin hiusten pesua alaspäin juuri siitä syystä, että suihkun paine saa helposti päällimmäiset hiukset katkeilemaan. Eli miksipä se ei saisi myös niitä takaraivonkin hiuksia katkeilemaan. Mutta lovenhan olisi tuolloin pitänyt ilmestyä jo teini-iässä, vaihdettuani pesutyylin. Eli edelleen mysteeri.

   Myönnän, että huvitti kovasti ajatus siitä, että joku lukija pohdiskelee mun hiuslovea suihkussa ollessaan…! :D

   • Arlene

    Joo, muaki hihitytti tätä kommenttia kirjoittaessani :D Mut jotenki toi hiusten pääalaspäinpesu tulee mulle suihkussa mieleen, kun itse joudun pitkiin hiuksiini levittämään hoitoaineen pää alaspäin ja pohdin siinä samalla et miten joku pystyy pesemään hiuksensa sillä tavalla, ku mulle se hoitsikan levittäminenki on tuskaa pää alaspäin :D

 3. Eeva

  Heei osaatko sanoa onko tämä siis ilmainen? :)

  • Sanni

   Ilmainenpa hyvinkin, niinkuin hiusmallijutut aina :)

   • elinamanda

    Paitsi että eipä vaan ookaan ilmaista. :/ sain viestin, että tulin valituksi teippipidennysmalliksi, mutta viestin lopussa paljastui, että työn saa ilmaiseksi, mutta hiukset maksaa jopa 140€. Jääpä siis kuitenkin väliin.

    • Sanni

     Tähh??? :-O Voi hyvänen aika, olen kovasti pahoillani väärästä informaatiosta. Olen ilman muuta ollut siinä kuvitelmassa etteivät hiusmallit joudu maksamaan mitään – hehän toimivat koulutusmateriaalina yritykselle. Laitanpa maahantuojalle viestiä että olisivat kyllä voineet mainita tilaisuuden sisältävänkin mallille kuluja.

    • j

     Oho.. Olen itsekin täällä innoissani odotellut tulisinko valituksi, mutta eipä ton hinnan jälkeen tarvitsekaan enää miettiä koko asiaa :/

     • Sanni

      Mietin, miksi Helsingin Mago-malleiksi valitut lukijat (jotka täällä kävivät innoissaan kertomassa valinnastaan), eivät maininneet mitään että hiukset olisivat maksaneet… Onkohan Tampereen keissi jotenkin erilainen? Joka tapauksessa, laitoin maahantuojalle viestiä ja ilmaisin, että olisi ollut fiksua mainita tilaisuuden maksavan.

      • Satu

       Helsingin hiusmallina ollut ilmoittautuu. Mekin jouduimme tosiaan maksamaan tukkuhinnan itse hiuksista, mutta tämä ilmoitettiin kyllä heti. Työn, hoitotuotteet ja harjan sen sijaan saimme maksutta kiitokseksi mallina toimimisesta.

       • Sanni

        OK. Oppia ikä kaikki :) Olen todellakin aina ollut siinä uskossa ettei hiusmallina toimimiseen liity minkäänlaisia kustannuksia. Ilmeisesti tämä liittyy vain leikkauksiin ja värjäyksiin (ja kampauksiin).

        • :)

         minullekin tuli viesti että pääsin teippipidennysmalliksi, hetken mietin että lähdenkö mukaan sittenkään, mutta on tämä tarjous kuitenkin aika ”once in a lifetime” ja säästöä tulee ainakin se 370€ niin pakko oli suostua mukaan 8)

        • Sanni

         370 euroa säästöä… Whoa! Siis maksaako työ niin paljon?

 4. j

  Hihi, kerrankin jotain mielenkiintoista, johon mulla ois mahollisuus osallistua. Oli pakko laittaa kuvat tukasta menemään ;)

 5. Margarita Hyvärinen

  Hei minkälaisia kuvia pitäisi lähettää? Pelkästä tukasta vai myös naamasta vai minkälaisia?

  • Sanni

   Varmaan sellainen kuva jossa näkyy hiukset :)

 6. Kati

  Onko sulta tippunut noita mago -tupsuja ollenkaan? Mula on vajaa pari kuukautta vanhat magot päässä, ja niistä tippuu joka viikko ainakin yksi osio pois.

  • Sanni

   Ei ole tippunut yhtäkään.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.