Karkkipäivä
Karkkipäivä

Magneetti veti tämänkin tädin puoleensa…

Siis minuahan ei yhtään kiinnostanut tämä uusin villitys eli magneettilakat. En todellakaan aikonut hankkia yhtäkään edes uteliaisuudesta. Minulle riitti blogeissa nähdyt kuvat. Ei ole mun juttu. Ostakoon teinit.

 

Paitsi että tällä viikolla sitten havahduin kassalta magneettilakan kanssa. Pirulaiset olivat kuitenkin onnistuneet vetämään minut puoleensa. Seuraavana päivänä kävin hakemassa vielä toisen. Koska onhan nää aika kivoja….! Ainakin siihen saakka kun kyllästyy efektiin.

Jujuna magneettilakoissa siis se, että tuoreeltaan lakatun kynnen päälle viedään lakan mukana tuleva magneetti, joka muodostaa kynnelle kuvion. Näitä on nyt monella merkillä, Charming Nails esimerkiksi on esitellyt Color Clubin ja Laylan magneettilakkoja. Itse ostin IsaDoran. Kuvassa ensimmäinen hankintani, kullanruskea Gun Metal. Näyttää kuvissa hurjasti tummemmalta kuin livenä.

IsaDoran magneettilakkojen mukana tulee tällaisen aaltokuvion tekevä magneetti. Erikseen voi ostaa vielä vaakasuorat viivat, vinot viivat tai tähti-kuvion. Tunnustan ostaneeni tähti-magneetinkin.

Ai mun kynsien lyhyys? Niin. :/ Taidan alkaa jo luovuttaa. Kai ne Deinonychus-ajat ovat lopullisesti takana. :’-(. Kesällä sain keskisormen kynnen vihdoin edes puolen sentin mittaan, mutta melkein ensimmäisenä päivänä töissä se osui kaapin oveen ja mureni saman tien. Oikeasti väsyin ja leikkasin sitten pitkät peukalonikin – ainoat kunnolla pituutta saavuttaneet kynteni.

Gun Metal.

Eilen ostamaani teräspetroolin sävyistä Steel My Heart’ia en ole vielä testannut.

.

Oletteko te jo haksahtaneet näihin?

Toivottavasti en enää himoudu hankkimaan kolmatta tai neljättä tai viidettä…. Graffiti-huumassahan ostin lopulta joku viisi eri särölakkaa, ja nyt olen aivan kyllästynyt niihin.

No, tällaisia nämä buumit ovat. :) Elämä on.

Kommentit (33)

 1. Suvi

  Noihin kynsiin kannattaa hommaa ACO:n kynsien vahvistajaa mulla se on auttanu TOSI paljon, ei enää katkeile ja lohkeile jos osuu oviin :D

 2. Lilli

  Mulla on yks magneettilakka, vissiin toi Layla, ja se ei toimi kunnolla. Joka kynteen tulee erilaiset viirut vaik pitäisin magneettia samassa asennossa. Ja joskus se ei tee kynnelle yhtään mitään, vaik laittaiskin sen tosi nopeesti siihen lakatun kynnen päälle. Testeri kaupassa toimis hyvin, niin ehkä se mun ostama on sit joku maanantaikappale. Vituttaa silti kun se oli niin kallis :D

 3. Heini

  Mun mielestä sun kynnet näyttää tosi hyvältä näissä kuvissa, klassinen muoto sopii sulle ja pituuskin on juuri passeli. :-)

 4. Siilikissa

  Worry not, musta noi sun kynnet näyttää noin kivemmalta kuin pitkinä. :) Minkäs verran noista IsaDoran magneettilakoista muuten joutuu pulittamaan? Kuolailin parinkin kaverin kanssa noita Laylan versioita jokin aika sitten, mutta hinta oli sen verran reilu,että kauppaan jäi.

  • Sanni

   IsaDoran magneettilakat on 8,90€.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.