Mádaran uusi Skinonym -meikkivoide + voita Mádaran meikkivoide

Kaupallinen yhteistyö: Mádara

Täältä tulisi viimein esittely Mádaran uudesta Skinonym-meikkivoiteesta :) Voit myös voittaa itsellesi toivomasi Mádaran meikkivoiteen.

SKINONYM SEMI-MATTE PEPTIDE FOUNDATION (39,90€ / 30 ml) on Mádaran värikosmetiikka-perheen uusi jäsen.

Iloisia uutisia mattaisempien meikkivoiteiden ystäville: kuten nimi kertoo, Skinonym on puolimattainen meikkivoide. Mikäli olet kokenut Mádaran Skin Equal -meikkivoiteen liian hehkuvana, kokeilepa Skinonymia. Skinonym ei ole klassisen mattainen, mutta selvästi himmeämpi sekä paljon vähemmän ”öljyinen” kuin Skin Equal.

Ihastuttavan kevyt ja miellyttävän tuntuinen koostumus on aloe vera -pohjainen ja sisältää mm. antioksidanttisia pioninjuuri- ja mustikkauutteita sekä ihoa kiinteyttävän luonnollisen peptidiyhdisteen. (Lue lisää Mádaran käyttämistä peptideistä täällä.) Mattaisuutta tuovat kaoliini, riisitärkkelys sekä silica. Skinonym sisältää myös mehiläisvahaa, eli tämä meikkivoide ei ole vegaaninen.

Skinonym-meikkivoiteesta on alkuun saatavilla kuusi sävyä. Sävykartalle on saatu myös uusi välisävy: neutraali beige #35 True Beige. Ehkä tämä sävy pian liittyy täydentämään myös Skin Equalia..?

True Beige sopii sinulle, jonka ihon sävy on lämmin tai neutraali keskivaalea. Aiempi ainoa keskivaalea sävy #30 Ivory Beige on viileä, eikä Mádaralla oikein ollut kunnon vaihtoehtoa lämpimälle keskivaalealle sävylle (on pitänyt sekoittaa yhteen sävyjä 20 ja 40). True Beige on odotettu ja todella hyvä lisäys! 🙏🏻

Minun ihoni on niin lämmin, että sävy #40 Sand on yhä kaikkein paras, – ja itse asiassa Skinonymin Sand on iholleni vieläkin täydellisempi match kuin Skin Equalin Sand. Vaikka sävyt Skinonym- ja Skin Equal -meikkivoiteissa ovat samannimiset ja niiden on tarkoitus vastata toisiaan, niissä on koostumuseroista johtuen pieniä nyanssieroja. Skinonymin sävy 40 on hitusen Skin Equalin Sand-sävyä vaaleampi, ja kun testasin Skinonym-Sandia huhtikuiselle, vielä talven ”kalpealle” iholleni, match ei olisi voinut olla täydellisempi! 😍

(Skin Equalin #40 menee paremmin kesäruskettuneella iholla.)

Katsokaa, eikö ole ihan mun sävy! :)

Tässä kasvoilla Skinonymin sävy #40 Sand. Huulilla sekä poskilla Mádaran Velvet Wear -huulipuna sävyssä #34 Whisper. Whisper on todella kaunis ja wearable, aavistuksen persikkainen nudebeige.

Pyysin tätä postausta varten myös nämä kolme Velvet Wear -huulipunan sävyä, jotka ovat ilmestyneet sen jälkeen, kun Velvet Wear -kokoelman ensimmäiset sävyt lanseerattiin.

Mun mielestä Mádaran huulipunakoostumus on niin loistava, että halusin esitellä nämä kolme uudempaakin sävyä! Tutustu Velvet Wear -huulipunaan lähemmin täällä. Kyseessä on satiininen, erittäin ohut, ei-yhtään-kuivattava ”barely there” -huulipunakoostumus kauniilla, luonnollisilla nudehenkisillä sävyillä. Annoin Velvet Wearin koostumukselle arvosanan 10+ 😍

Sassy – Whisper – Aura

Mun kokemus Skinonymista?

Odotin Skinonymin olevan peittävämpi kuin Skin Equal, koska mattaiset koostumukset usein formuloidaan peittäviksi. Skinonym osoittautuikin läpikuultavammaksi kuin Skin Equal, ainakin minun ihollani. Ja tykkään siitä! 👌 Vaikka rakastan Skin Equalin hehkua, Skinonym tekee mielestäni luonnollisemman näköisen ihon. Koska pinta ei ole täysin mattainen vaan pikemminkin satiininen, jälki on äärimmäisen kaunis ja luonnollinen, luoden ”my skin but better” -vaikutelman. Iho heijastaa luonnostaan valoa, eikä täysmattainen iho näytä luonnolliselta. Skinonymin satiininen pinta vastaa ihon luonnollista himmeää kuultoa.

Koska Skinonymissä on suhteessa vähemmän öljyjä ja rasvoja kuin Skin Equalissa, koostumus tuntuu myös ohuemmalta. Se levittyy napakammin kuin Skin Equal, mutta vähempiöljyisyys ei millään lailla verota Skinonymin työstöaikaa.

Luonnonkosmetiikan meikkivoiteiden ongelmanahan oli pitkään niiden nopea jymähtäminen ihoon sekä epätasainen levittyvyys, kun pigmentit eivät ehtineet kunnolla levittyä iholle ennen kuin meikkivoide jo ”kuivui ” ihoon. 2020-luvun luonnolliset meikkivoiteet ovat kuin toisesta maailmasta, ja Mádaran luomukset kuuluvat parhaimmistoon. Levittyvyys on niin täydellisen miellyttävä, että enää ei voida puhua puolella sanallakaan erosta normikosmetiikan meikkivoiteiden liukuvuuteen.

Luonnonkosmetiikassa ei tietenkään käytetä silikoneja, jotka aikaansaavat synteettisen meikkivoiteen liukuvuuden, mutta uuden teknologian luonnolliset esteriöljyt mahdollistavat luonnonkosmetiikassa saman suorituksen – ilman silikoneja. 👏

Mádara-look

Meikkivoide: Skinonym, sävy #35 True Beige

Peiteaine: Luminous Concealer, sävy #33 Sand

Poskilla: Guilty Shades-monitoimiväri, sävy #63 Seduction

Huulilla: Velvet Wear -huulipuna, sävy #37 Sassy

Kulmakarvat: Grow & Fix -kulmakarvageeli, sävy 02 Smoky Blonde

Ripset: Come Closer Infinite Lash Mascara

💜 VOITA JUST SUN MÁDARA-MEIKKIVOIDE 💜

Saan arpoa kolmelle teistä Mádara-meikkivoiteen. 🙂

Osallistut arvontaan kertomalla, kumpi Mádaran meikkivoiteista olisi sun meikkivoide. Voit voittaa valitsemasi meikkivoiteen.

🌔 Puolimattainen ja superluonnollinen Skinonym

vai

☀️ Valoaheijastava ja kosteuttava Skin Equal

Osallistumisaikaa on kuun loppuun, 31.5.2023 saakka.

Edit. Arvonta suoritettu. Voittajat ovat: Aud, Unkki ja Ansu.

Säännöt:

Arvonnan järjestää Karkkipäivä &  Mádara Suomi
Arvontaan voi osallistua 27.-31.5.2023
Osallistua voi vastaamalla arvontakysymykseen
Osallistuneiden kesken arvotaan 3 kpl Mádaran meikkivoiteita, arvo à 39,90€
Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Osallistumalla arvontaan hyväksyt säännöt.

kauneus luonnonkosmetiikka meikkivoide meikki
Kommentit (312)
  1. ☀️ Valoaheijastava ja kosteuttava Skin Equal

    1. Sekin Equal haluan hehkua, matassa tulee helpommin esiin virheet, mutta tuo uusi vaikuttaa myös hyvältä

  2. Osallistun arvontaan. Ostin juuri Skin Equalin, koska ajattelin samoin, että tämä toinen olisi liian matta. Mutta nyt alkoi kiinnostaa nimenomaan Skinonym!

    1. Osallistun arvontaan. Skin Equal olisi minulle sopivampi.

    2. Rupesi houkuttelemaan Skinonymin Sand, sillä sävy kuulostaisi täydelliseltä minulle joka sekoittaa Skin Equalin 20 ja 40 sävyjä 😅

    3. Kaipaan hehkua, joten skin equal kuulostaa kiinnostavalta. Hyvältä näyttää kyllä tuo toinenkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *