Mádaran uudet Velvet Wear -huulipunat – koostumuksesta 10+!

Kaupallinen yhteistyö: Mádara

Esittelyssä Mádaran Velvet Wear -huulipunat.

Joko saa haaveilla ihanista huulipunista, vaikka maskiaika vain jatkuu…. mä sanon, että saa!

Mádaran meikkikokoelma on kasvanut uudella tuotteella: huulipunat. Nimeä Velvet Wear kantavat huulipunat ovat vegaanisia, koostumukseltaan satiinisen ohuita ja jäljeltään himmeitä. Hylsyssä punat näyttävät hyvin mattaisilta, ja punan virallinen nimikin on Matte Cream Lipstick, mutta huulilla jälki on satiinista eli kevyesti kuultavaa. Kuten kuvistakin voi nähdä. :)

Sävymaailma sopii mielestäni syksyyn kuin nenä päähän; kokoelman neljä huulipunaa kulkevat murretuissa ruskealla taitetuissa sävyissä. Roosaa, oranssista korallia ja rusehtavaa lilaa.

Ensikatsomalta sävyt vaaleinta (31) lukuunottamatta eivät ihan tuntuneet mun värisiltä, mutta kasvoilla sävyt näyttivät hyvin erilaisilta ja tykästyin itse asiassa kaikkiin, paitsi tummimpaan.

Mitäs sanotte?

Cool Nude 31 – murrettu marjapuuropinkki

Warm Nude 32 – murrettu lämmin roosa

Magma 33 – tiilen sävyinen koralli

Dark Nude 35 – viileän rusehtava liila, voisi melkein sanoa taupe

Päällimmäinen fiilikseni Mádaran huulipunien koostumuksesta: hämmästyttävän hyvän ja lähes olemattoman tuntuisia huulilla! Kaikkina päivinä Velvet Wear -punia käyttäessäni olen unohtanut koko punan olemassaolon, niin miellyttävästi se asettuu huulille. Koostumus on ohut ja huulia myötäilevä, ja selvästikin myös kosteuttava, koska huulirasvan tarvekin on ollut Velvet Wear -punaa käyttäessä vähäisempi kuin ilman punaa.

Koostumus on ihan kymppi, on mun ”tuomio”! 💋💎

Velvet Wear -huulipunissa on hyvin kevyt, vaniljainen tuoksu. Niin kevyt, että en ollut kiinnittänyt tuoksuun huomiota ennen kuin siitä esitettiin kysymys kommenteissa.

Leiskuvan lämmin Magma erottuu joukosta punaisuudellaan, Nude-nimisten sävyjen edustaessa hillitympää roosa-liila-harmonian perhettä.

VEGAANISISTA PUNAPIGMENTEISTÄ

Mádaran huulipunat kuten myös huulikiillot ovat vegaanisia, eikä niissä käytetä synteettisiä tai eläinperäisiä väripigmenttejä. Tunnetuin värikosmetiikassa käytetty punapigmentti on hyönteisperäinen karmiini, jolla saa aikaan upeita, syviä ja kirkkaita punaisen sävyjä, mutta vegaaniset brändit eivät luonnollisestikaan käytä tätä vaihtoehtoa. Mitä pigmenttejä Mádara siis käyttää luodakseen punaisia sävyjä?

Rautaoksidit

Rautaoksidit ovat mineraalipigmenttejä, joita käytetään värikosmetiikassa niin meikkipohjista luomiväreihin kuin huulipuniin.

Velvet Wear -huulipunien punaiset sävyt on luotu punaisella rautaoksidilla (CI 77491), jota on yhdistetty muihin mineraalipigmentteihin kuten manganeesiin (violetin sävyinen pigmentti). Karmiiniin verrattuna rautaoksidi tuo maanläheisempiä punaisen sävyjä ruusuisesta nudesta kastanjanpunaiseen.

Kasviperäiset pigmentit

Kasveista saadaan todella vivahteikkaita, kirkkaita ja eloisia punaisen sävyjä. Syy, miksi niitä käytetään ainakin vielä tällä hetkellä kosmetiikassa suhteellisen vähän on se, että niiden käyttö vaatii monimutkaisempaa teknologiaa ja syvempää tietotaitoa kuin mineraalipigmentit.

Kasvipigmenttien etu vivahteikkuutensa ohella on niiden hoitavuus. Osa kasvipigmenteistä, kuten antosyaanit ja karotenoidit, ovat tehokkaita antioksidantteja.

Mádaran tuotteista kasviperäistä punapigmenttiä on käytetty Glossy Venom -huulikiillon uusimmassa, innovatiivisessa sävyssä Ruby Red, joka on Mádaran kirkkain punaisen sävy.

Katsellaan sitten vielä Velvet Wear -huulipunat meikäläisen kasvoilla.

Mikä sävyistä on sinun mielestäsi paras? :)

COOL NUDE 31 – sävyistä kenties helpoin ja voisiko sanoa kaupallisin; todella kaunis viileä, murrettu nude-liilaroosa.

WARM NUDE 32 – beigellä taitettu lämmin roosa. Tosi luonnollinen sävy ja sopii hyvin arkeen. (Niin… sitten kun vihdoin koittaa maskiton arki… huokaus…)

MAGMA 33 – upea, peittävä tiilenpunaista ja oranssia korallia yhdistävä sävy. Huulilla punaisempi ja kirkkaampi kuin hylsyssä.

DARK NUDE 35 – rusehtava liila. Sävy, jollaista en itse rohkenisi käyttää, koska vierastan tummia huulipunasävyjä, mutta ainakin oma äiti (!) kehui kovasti että hyvältä näyttää..! ☺️

Mádaran huulipunat ovat saapumassa syksyn aikana jälleenmyyjille, tällä hetkellä niitä saa Mádaran omasta verkkokaupasta. Hintaa Velvet Wear -huulipunalla on 28,90€.

💄💄💄

Ja niin kuulkaas kävi, vaikka en lähtökohtaisesti itse ole mattana mainostetun huulipunalaadun käyttäjäkuntaa, että Mádaran huulipuna varasi jo paikkansa mun Vuoden parhaat -tuotteet listalta. Koostumus, levittyvyys ja miellyttävyys huulilla on ensiluokkainen. En ole varmaan koskaan käyttänyt yhtä ”olemattoman” tuntuista huulipunaa – samalla peittävä mutta hämmästyttävän ohut ja asettuu huulille kuin kotiinsa. 👌👏

kauneus meikki luonnonkosmetiikka
Kommentit (28)
 1. Charming Nails
  18.8.2021, 17:40

  Tosi upea tuo Dark Nude! Kaikki kyllä näyttää ihanilta sinulla mutta tuo taupe varasti huomion koska se on ihanan syksyinen ja haluaisin käyttää tuollaisia vähän erilaisia punia :)

  1. On kyllä tosiaankin syksyinen sävy…! :)

  2. Minä kun olin sitten sitä mieltä, että tuo tummin 35 oli juuri kaikkein upein sinulla! :D

   1. Eikös Charming Nails’kin sanonut samaa…? :)

 2. Badis+Bömbis
  19.8.2021, 07:27

  Warm ja cool nude olisivat ehkä ne, mitkä itse kotiuttaisin. Äidille cool ja minulle warm.

  Dark nudessa näytät tosi erilaiselta kuin yleensä. Kauniilta kylläkin, vakavalta. Nummimurhaajia metsästävältä tyylikkäältä lyyliltä, joka haluaisi ehtiä kasvattaa kesäkurpitsoja, muttei ehdi, koska nummimurhaajat. Ehkä haluan sittenkin sen!

  1. Keneltään toiselta en odottaisi tällaista sanailua… 😂❤️

   Badis! ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *