Mádaran sävyttävät voiteet

Kaupallinen yhteistyö: Mádara

Esittelyssä Mádaran sävyttävät kasvovoiteet – meikkipohjatuotteiksikin näitä voi kutsua :)

Mádaralla on kolme erilaista ihoa sävyttävää voidetta:

✨ Moon Flower ja Sun Flower Tinting Fluid -sävyttävät päivävoiteet

✨ City CC SPF 15 -suojakertoimellinen CC-voide

✨ Skin Equal Soft Glow Foundation -meikkivoide

Kaikki meikkipohjatuotteet ovat nyt Mádaran verkkokaupassa -20% alennuksessa. Kampanja on voimassa maaliskuun ajan.

TINTING FLUID – SÄVYTTÄVÄ PÄIVÄVOIDE 31,90€ / 50 ml (tarjouksessa 25,52€)

Kuinka moni tietää, että tämä tuote on ollut Mádaran valikoimassa lähes sarjan alusta saakka? Tinting Fluid kehitettiin vuonna 2007. Tuotteesta tuli välittömästi asiakkaiden rakastama suosikki, ja vaikka sävytettyjen päivävoiteiden markkinat ovat sen jälkeen muuttuneet valtavasti (ennen kaikkea kiitos BB- ja CC-voiteiden), Tinting Fluidit ovat pysyneet mukana menossa. Resepti on yhä lähes sama, ainesosien suhteita on muuteltu vain aavistus.

Moon Flower (”Rose Beige”) on vaalea ja viileä sävy , Sun Flower (”Golden Beige”) lämmin punertava, hieman bronzer-tyyppinen sävy. Moon Flower on enemmän perinteinen sävyttävä päivävoide kun taas Sun Flower tuo hyvin kevyesti päivettyneen sun kissed -lookin.

Tinting Fluid ei ole yhtään peittävää vaan tulos on läpikuultava. Voide kosteuttaa ihoa, tasoittaa ihon sävyä aavistuksen ja sen sisältämät mica-kuultopartikkelit tuovat hienovaraisen kuullon. Kosteuttava & kaunistava päivävoide, näin tätä voisi kuvailla. :)

Tinting Fluid’issa on Mádaran ensimmäisen aallon tuotteille ominainen raikkaan vihreä, jopa hieman ruohomainen tuoksu. Kaikissa Mádaran ensimmäisissä tuotteissa oli tämä tuoksu, ja se on hyvin nostalginen meille pitkään Mádaraa käyttäneille. 💚 Myöhemmissä tuotteissa tuoksumaailma muuttui makeammaksi.

CITY CC HYALURONIC ANTI-POLLUTION CC CREAM SPF 15 33,50€ / 40 ml (tarjouksessa 26,80€)

Vuonna 2018 lanseeratusta City CC -voiteesta on tullut vielä Tinting Fluidiakin suurempi hitti. Eikä ihme! Itsekin kuulun niihin, joiden mielestä tämän voiteen koostumus on aivan älyttömän hyvä. Mádaran City CC’ssä on itse asiassa mielestäni kaikkein miellyttävin ihofiilis kaikista luonnonkosmetiikan aurinkosuojallisista tuotteista. Se on myös kirkkaasti paras luonnonkosmetiikan BB/CC-voide.

City CC on ihotuntumaltaan täysin erilainen kuin Tinting Fluid. Se on meikkivoidemaisempaa, ravitsevampaa ja ”jämäkämpää”.  CC ei missään nimessä ole paksu voide, mutta selvästi paksumpaa sekä peittävämpää kuin vesimäinen, läpikuultava Tinting.

City CC levittyy fantastisen hyvin ja tekee todella kauniin näköisen ihon. Se tasoittaa ihon sävyeroja ja jättää ihon luonnollisen kuultavaksi. Voide myös tuoksuu hyvältä, ja tuo iholle erinomaisen antioksidanttisuojan niin saasteiden kuin UV-säteilyn vapaita radikaaleja vastaan. Tykkään ihan kaikesta tässä voiteessa!

Itse tykkään erityisesti käyttää City-CC’tä mineraalimeikkipuuterin alla, kun haluan peittävämmän mutta yhä tosi luonnollisen näköisen pohjan.

City CC on saatavilla neljässä eri sävyssä.

Light – neutraali/viileähkö vaalea

Beige – lämmin vaalea

Medium – neutraali/viileä medium-vaalea

Tan – lämmin medium

Minulta on aika ajoin kyselty City CC:n aurinkosuojatehosta. Onko voiteen SPF 15 -suojakertoimesta käytännössä mihinkään? Jos voidetta levittää kasvoille aurinkosuojatuotteille suositellun määrän eli noin 1/4 teelusikallista, suojakerroin 15 toteutuu. Se riittää hyvin suojaamaan ei-niin-aurinkoherkkää ihoa palamiselta. Tosiasiassa harva kuitenkaan levittää meikkivoidemaista tuotetta iholle niin suurta määrää, jolloin suojakertoimesta toteutuu vain osa: ehkä puolet tai kolmannes.

Minusta aurinkosuojan voi nähdä City CC -voiteessa hyvänä lisäetuna tilanteissa, joissa iho altistuu auringolle päivän aikana satunnaisesti tai lyhyitä aikoja. UV-suoja on joka tapauksessa tänä päivänä erinomainen ennenaikaista ikääntymistä jarruttava aine ihonhoitotuotteissa, pienikin suoja on parempi kuin ei mitään. ✨ Varsinainen aurinkotuote City CC ei kuitenkaan ole. Se on kosteuttava, antioksidanttinen ja kevyt meikkipohjatuote UV-säteilyltä suojaavalla lisäominaisuudella.

Tässä kuvassa havainnollistuu Tinting Fluidin ja City CC:n koostumusten ero. Hetkessä imeytyvä Tinting Fluid on niin vähärasvainen, että se jättää ihon pinnan himmeäksi. Iho on lähes mattaisen himmeä, ja hienovarainen kuulto tulee mica-partikkeleista. CC taas sisältää enemmän öljyjä ja jättää ihoon ravitsevammille voiteille ominaisen glow’n; öljyt heijastavat valoa. CC-voide tekee sanalla sanoen kosteamman näköisen pinnan. (I love! 💕)

Ihan näin kiiltäväksi CC ei jätä ihoa, sillä olen tähän kuvaan tarkoituksella laittanut tavallista runsaammin voidetta ja aurinko korostaa kiiltoa.

SKIN EQUAL SOFT GLOW FOUNDATION -MEIKKIVOIDE 39,90 / 40 ml (tarjouksessa 31,92€)

Yksi parhaita luonnonkosmetiikan meikkivoiteita. 🏆 Skin Equal on erittäin miellyttävästi levittyvää notkeaa emulsiota ja jättää ihon kauniin hehkuvaksi. Ihotuntuma on kosteuttava ja hoitava. Työstöaika Skin Equalissa on poikkeuksellisen pitkä; tämä ultraliukas meikkivoide ei jymähdä ihoon ei sitten millään. :) Peittävyydeltään Skin Equal on puolipeittävä.

Kiitos hehkun ja hoitavuutensa, Skin Equal sopii ehdottomasti paremmin kuivalle ja samealle kuin rasvoittuvalle tai sekaiholle. (Mutta Mádaralta on tulossa jotain mattaisempaakin… ;) Stay tuned..!)

Skin Equalissa on myös suojakerroin SPF 15, mutta kuten todettua, harva levittää meikkivoidetta kasvoilleen niin suurta määrää, että luvattu suojakerroin toteutuu. Pienen UV-suojan voide kuitenkin ilman muuta antaa.

Anekdootti: kun kokeilin Skin Equalia ihan ensimmäisen kerran, meistä ei heti tullut bestiksiä. Koin Skin Equalin liiankin öljyisenä ja hehkuvana. Koostumus oli minusta hurjan ohutta ja läpikuultavaa. Ei kuitenkaan mennyt kauaa kun tajusin, että kokemus johtui siitä, että en ollut ravistanut pulloa. (Uutta meikkivoidepulloa on hyvä aina ravistaa ennen käyttöönottoa.) Tuliterän pullon pinnalla oli ohuempi öljyinen kerros, joka oli erottunut meikkivoiteesta. Käytön myötä efekti katosi ja pullosta alkoi tulla tasaisen peittävää ja paljon voidemaisempaa ainetta.

Sama ilmiö tapahtui jälleen, kun sain tätä postausta varten sävyn 20. Ensipumppauksilla pullosta tuli jälleen öljyisen ohutta, lähes nestemäistä emulsiota. Kun pulloa ravistaa ja pumppaa vielä pari kertaa lisää, meikkivoide tulee ulos sen kaltaisena pehmeänä emulsiona, kuin on tarkoitus.

Vinkkinä muillekin, jotka ovat kenties juuri korkanneet uuden Skin Equal -pullonsa. :)

Sävyesimerkkejä vaalealle iholle.

Moon Flower Tinting Fluid ”Rose Beige” on vaalea ja viileä sävy, mutta sopii mielestäni neutraalillekin ihon sävylle, kiitos läpikuultavuutensa.

City CC:n sävy Beige on lämmin vaalea, tai paremminkin ”keskivaalea”. (CC:sta puuttuu toistaiseksi todella vaalean ihon sävy.) Sarjan toinen vaalea sävy Light on sävysyvyydeltään samaa tasoa kuin Beige, mutta viileämpi.

Skin Equal, sävy 20 Ivory on Mádaran suosituin meikkivoidesävy Suomessa. Se on superneutraali vaalea: ei yhtään keltainen mutta ei roosakaan.

Sävyesimerkkejä tummemmalle iholle (nämä ovat mun ihon sävyjä).

Sun Flower Tinting Fluid ”Golden Beige” on punertava lämmin beige. Se tuo iholle lämmintä sun kissed sävyä ja hienovaraista kuultoa. Kutsun tällaisia tuotteita ihon ”terveystipoiksi” – ne ikään kuin tervehdyttävät ihon sävyä elävöittäen ja lämmittäen sitä.

City CC:n sävy Tan on lämmin medium-sävy. Tämä oli ihollani parhaimmillaan kesällä kun iho oli päivettynyt, mutta olen tykännyt käyttää tätä talvellakin, koska sävy kuitenkin sulautuu ihooni tosi hyvin vaikka onkin tummempi.

Skin Equal, sävy 40 Sand on lämmin medium-sävy, vielä hieman CC:n Tan-sävyä keltapohjaisempi.

LUMINOUS PERFECTING CONCEALER -PEITEAINE 24,50€ / 4 ml (tarjouksessa 19,60€)

Mádaran peiteaine on ohutta, valoa kauniisti heijastavaa ja yllättävän peittävää ollakseen niin ohutta. Sopii erinomaisesti häivyttämään tummia silmänalusia. Valoa heijastava efekti on hyvin hienovarainen mutta tuo silti eron tavanomaisiin peiteaineisiin.

Sävyihin on tullut viime vuoden aikana kaksi uutta lämmintä sävyä: 30 Warm Latte ja 33 Sand. Minulla on ollut käytössä viileän vaalea sävy 25 Latte (kuvassa alempi), joka oli Mádaran meikkikokoelman ilmestyessä peiteaineiden ainoa keskivaalea sävy. Vaikka sävy 25 on tosi viileä, se toimii minulla hyvin ja jotenkin raikastaa silmänalusia tehokkaasti verrattuna normaalisti käyttämiini lämpimiin sävyihin.

Nyt Mádaran peiteaineesta on jo seitsemän eri sävyä! (Kotimaassaan itse asiassa 12..!) Se on enemmän kuin millään toisella luonnonkosmetiikan värimeikkisarjalla. Uusien lämpimien vaaleiden sävyjen myötä jokaiselle löytyy varmasti oma sävy. :)

MÁDARAN SÄVYVOITEET PÄHKINÄNKUORESSA

⭐️ TINTING FLUID – kun haluat helpon, kosteuttavan 2 in 1 -tuotteen joka toimii päivävoiteena ja samalla heleyttää ja kaunistaa ihon pinnan. Et kaipaa peittävyyttä. (Peittoa kaipaaviin kohtiin voi laittaa sipaisun peiteainetta.)

⭐️ CITY CC CREAM – kun haluat BB-voiteen omaisen peittävämmän, aurinkosuojallisen ja hoitavan tuotteen. Iho jää yhä luonnollisen näköiseksi, mutta on viimeistellympi ja tasaisempi kuin Tinting Fluidilla.

⭐️ SKIN EQUAL – kun haluat hehkuvan, tasaisen ja viimeistellyn näköisen ihon. Kun haet kosteuttavaa meikkivoidetta kuivalle tai kosteusköyhälle iholle.

Kaikki sävyttävät voiteet sekä peiteaineet ovat -20% tarjouksessa Mádaran verkkokaupassa maaliskuun ajan.

.

Pysykää kuulolla kevään ajan, jotain aivan uuttakin on tuloillaan. ☺️ Uskallan tässä vaiheessa sanoa, että uutuuteen liittyvät sanat ’peittävämpi’ ja ’semimattainen’. (Kuka innostuu? 🔥)

kauneus meikkivoide luonnonkosmetiikka
Kommentit (30)
 1. Peittävämpi ja semimattainen kuulostaa hyvältä!

  Käytin kyllä tyytyväisenä Skin Equalia, kunnes voide alkoi jämähtää pulloon ja hermostuin siihen, että ennen joka käyttökertaa sitä piti yrittää sekoitella pumpun putken avulla. Kokeilin välissä Nuin meikkivoidetta, jonka jälkeen Skin Equal tuntuu liian vahamaiselta, mutta toisaalta pysyy paremmin kuin Nui.

  1. Jotkin meikkivoiteet tosiaan ”paksuuntuu” ajan myötä nopeammin kuin toiset, olen huomannut.

   Mä en koskaan saa mitään meikkivoiteita loppuun asti, kun käytän eniten mineraalimeikkipohjaa, niin en ole ikinä päässyt konkreettisesti toteamaan, miten nopeasti päivittäin käytetty meikkivoidepullo toimii käyttökelpoisena.

   1. Mullakin skin equal jämähti pulloon ja alkoi roiskia minne sattuu. Mutta oli kyllä jo päiväys mennyt ja ollut kauan käytössä.

 2. Itsellä nuo CC-voiteet ovat aina tuntuneet jotenkin paksuilta, vaikka en tätä Madaran versiota ole kokeillut. Madaralta mulla on messuilta napattu tuo Skin equal, mutta en ole vielä(kään) korkannut sitä, hyvä että muistutit tuosta ravistamisesta. Vaikka meikkivoiteen tai vastaavan tuotteen koostumus olisi miten ihanan kuultavan ohut, kosteuttava ja helposti levitettävä jne. niin olen tosi huono käyttämään mitään nestemäistä kasvoilla ja palaan aina mineraali- tai meikkipuuteriin. Tuo tinting fluid kiinnostaisi, mutta jos yrittäisi käyttää aikaisempia hankintoja ensin pois…

  Pitää samalla kysyä sellaista asiaa, kun muistelin että sinäkin olet syönyt/syöt kollageenilisää, niin osaisitko suositella jauhemaista tuotetta, joka ei maistu/haise pahalta? Itsellä käytössä nyt eräs valmiste ja olen muuten tyytyväinen, mutta on todenteolla ruvennyt yököttämään sen maku. Alussa en niinkään ajatellut mutta mitä enemmän syönyt sitä enemmän tökkii. On siis kalapohjainen ja siinä on myös mm. c-vitamiinia ja hyaluronihappoa. Olen yrittänyt sekoitella kaikenmaailman mehuihin ja jugurtteihin mutta aina se maku tulee läpi. Haluaisin siis sekoittaa vaan veteen ja päästä helpolla :D.

  1. Tinting Fluid olisi kyllä paras vaihtoehto, jos/kun haluaa jotain, joka ei yhtään tunnu meikiltä. CC-voiteessa myös SPF tuo voiteeseen ”jämäkkyyttä”; mineraalisuojakertoimessa jauhe paksuntaa aina voidetta.

   Pitää samalla kysyä sellaista asiaa, kun muistelin että sinäkin olet syönyt/syöt kollageenilisää, niin osaisitko suositella jauhemaista tuotetta, joka ei maistu/haise pahalta?

   Mä olen käyttänyt kuusi vuotta Oslo Skin Labia. Jäin sen käyttäjäksi, kun on niin helppo tuote eikä tosiaan maistu tai haise miltään. Sekoitan veteen. Jos sekoittaa pieneen vesilasiin, tyyppiä 2 dl, voi toki aistia jonkinlaisen neutraalin makuvivahteen, mutta isommassa vesilasissa jauhe ei maistu lainkaan. Tätä voisi hyvin sekoittaa jogurttiinkin, mutta mä olen tottunut juomaan vesilasin heti aamulla niin jauhe heilahtaa sinne :)

   1. Joo tuota Oslo skin labia olen miettinyt, mutta ilmeisesti siinä on vain kollageenia ja on suhteessa melko hintava. Luin jostain että kollageenin lisäksi siinä olisi hyvä olla c-vitamiinia tai sen kanssa syödä sitä imeytyäkseen tai vaikuttaakseen.

    1. Mä en ole kuullut tuosta C-vitamiini-jutusta, tosin myönnettävästi en ole asiaan perehtynytkään (kollageenin imeytyvyyden osalta).

     Mulle tuo Oslo Skin Labin konsepti toimii tosi hyvin, koska olen se tyyppi, joka ei koskaan muista ostaa lisäravinteita ja tällainen automaattisesti postiluukusta kolahtava tuote sopii erinomaisesti. (En muista ostaa edes särkylääkkeitä ja havahdun niiden puutteeseen silloin, kun särkee!) Jos olisin kaupasta ostettavan kollageenilisäravinteen varassa, luultavasti kollageenin säännöllinen syöminen olisi loppunut lyhyeen.

     1. Siitä tulee aina joskus minullekin mainoksia. Houkuttelee kyllä, mutta kuitenkin hinta/määrä-suhde on epäedullinen..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *