Karkkipäivä
Karkkipäivä

Mádaran misellaarivesi

Misellaarivedet ovat ilmiönä kuin ”uusi BB-voide”. Niitä hypetetään, kuluttajat haluavat niitä (koska kaikki puhuvat niistä) ja jokainen itseään kunnioittava, trendejä seuraava kosmetiikkamerkki on lisännyt sellaisen valikoimaansa.

Viimeisimpien joukossa Mádara.

Sain tuotteen testiin merkin maahantuojalta.

 MadaraMicellar_IMG_2644

Misellaari/misellivesille ja BB-voiteille ei ole yhteistä ainoastaan suuri hype ja räjähdysmäinen suosio. Ne ovat samankaltaisia myös siinä mielessä, että kummatkin ovat jo olemassaolevan tuotetyypin eteenpäinkehittelyä; BB-voiteet ovat sävyttäviä päivävoiteita hieman peittävämmällä koostumuksella ja misellaarivedet ovat kasvovesiä voimakkaammin puhdistavilla ainesosilla täydennettynä.

Kuten aiemmin todettua, en kuulu itse misellivesien kuluttajiin, enkä koe, että ne täyttävät lupauksensa poistaa iholta kaiken meikin ja lian. Sitä ne eivät minun ihollani tee; en tiedä kuinka monta vanulappua tulisi käyttää jotta kasvot tulisivat puhtaiksi. Siinä neljän jälkeen jo kyllästyy ja huuhtaisee ihon kunnon putsarilla ja vedellä, menee huomattavasti nopeammin.

Olen testannut useita misellivesiä ja kaikki toimivat meikinpoistajina yhtä heikosti, lukuunottamatta Garnierin misellivettä jolla silmämeikki lähtee oikein tehokkaasti ja miellyttävästi. Kasvomeikkiä ei sekään jaksa poistaa, tai sanotaan, että olen luovuttanut neljännen vanulapun kohdalla.

Mádaran Micellar Water edustaa luonnonkosmetiikan versiota. Se poistaa meikin yhtä heikosti kuin muutkin, mutta tuntuu iholla miellyttävältä eikä kuivata. Iholle jää hieman tuotetuntua, mutta ei ikävän nahkeaa tunnetta.

Korostan jälleen, että misellivesien puhdistava ominaisuus toimii heikosti minun ihollani, enkä halua yleistää sitä – vaikka kiistatta tämän tyyppinen tuote ei millään mittareilla ole sieltä puhdistavimmasta päästä putsareiden joukossa. Kokemusten perusteella misellivedet kuitenkin täyttävät lupauksensa useilla kuluttajilla ja moni kokee meikinkin lähtevän oikein hyvin.

Minä käytän misellivesiä aamuputsareina poistamaan kasvoilta unihiet ja möhnät. Siinä hommassa misellivesi on oikein passeli. Luulen tosin, että tavallinen kasvovesi toimii tarkoitukseen kohdallani ihan yhtä hyvin. :) Misellivedestä kenties jää vain psykologisesti puhtaampi tunne… ;)

Mádara Micellar Water inci:

aloe barbadensis leaf juice

rosa damascena flower water

hamamelis virginiana leaf water

glycerin

paeonia lactiflora root extract

benzyl alcohol

caprylic/capric glucoside

sodium pca

xylitylglucoside

propanediol

potassium sorbate

anhydroxylitol

lactic acid

xylitol

aroma

sodium hyaluronate

phragmites communis extract

poria cocos extract

rhamnose

glucose

glucuronic acid

Kuvaustausta_IMG_2651

Muuten – tässä on mun tämänhetkinen ”kuvausstudio” :D

Missä sitä ottaa kuvat kun ei ole valoboksia eikä mitään järkevää neutraalia taustaa… No, esimerkiksi parvekkeella ja taustaksi ainoa riittävän suuri valkoinen vaate; toppatakki. Luovuus kehiin. :)

.

The Body Shopin tuoksuarvonnassa voitti Katri. Onnittelut! :) Voittajaan on otettu yhteyttä.

Kommentit (41)

 1. Elisa

  Oon aivan samoilla linjoilla sun kanssa! Aamuputsarina menee, varsinkin vedettömissä olosuhteissa, ja testailujen pyyhinnässä käsivarren iholta pois. Varsinaisena puhdistuksena ei toimi mulla lainkaan, vanulappuja menee useampi eikä silloinkaan ole ihan puhdasta :/ Todella vahvoja meikkejä poistaessa voisin ekana vaiheena käyttää misellivettä, sitten varsinainen putsari ja viimeisenä kakkospuhdistus, jos meikki tosiaan on sellainen ettei muuten lähde.

 2. Tuija

  Mulla on Yves rocherin misellaarivettä ja se poistaa mulla kaiken mitä naamaan oon laittanu. En kyllä yleensä päivän mittaan lisää puuteria ym. joten hirveän paksua kerrosta ei pääse syntymään.

 3. Outi

  Mulla on testeri Caudalie-merkin Make-up Remover Cleansing Water ja on muuten todella tehokas meikin poistossa kasvoilta! Silmämeikin poistan eri tuotteella eli siitä ei ole kokemusta, mutta kasvoilla olen tykännyt kyseisestä tuotteesta oikein paljon. :)

 4. Heini L.

  ”… misellaarivedet ovat kasvovesiä voimakkaammin puhdistavilla ainesosilla täydennettynä.”

  Off-topic, tästä kohdasta tuli mieleeni asia jota olen miettinyt :) Käytän itse kasvovettä nykyään vain suihkeena, enkä pyyhi sitä kasvoilta pois (paitsi silmistä ja huulilta, jottei ainetta mene limakalvoille). Ajattelen itse niin, että kasvoveden funktio on palauttaa puhdistuksen jälkeen iholle sen luonnollinen pH-arvo. Jos asiaa katsoo tältä kantilta, niin vanulappuhan vain imee turhaan arvokasta kasvovettä itseensä. Lisäksi kasvovedet sisältävät usein myös kosteuttavia ainesosia, ja koen että ne on parempi suihkuttaa suoraan kasvoille ja jättää siihen, ilman vanuja. Olen kokenut, että tällä suihkutustekniikalla ihoni on vähän paremmassa kunnossa kuin perinteisellä vanulapputekniikalla.
  Eli toisin sanoen: mä en itse miellä kasvovettä puhdistustuotteeksi vaan hoitotuotteeksi, joka jätetään kasvoille ja annetaan imeytyä. Mutta tässä asiassa on selvästi kaksi koulukuntaa, ja tämä minun edustamani koulukunta on ilman muuta vähemmistö :)

  (Induktion eka päivä menossa. Vähän kolottaa ja nälättää, kuten aina mulla induktion alussa, mutta motivaatio on korkealla! Onneksi Posti toi VHH-herkkua: iHerbin valikoimaan on ilmestynyt minttusuklaa-Quest – oletko, Sanni, maistanut? :) Induktion aikana ei kai pitäisi kauheasti herkutella Questeilla, mutta nyt oli pakko ottaa yksi patukka maistiaiseksi. Todella suklainen ja ”jämäkkä” maku. Ihan hyvää, muttei nouse omien suosikkien joukkoon.)

  • Sanni

   Ajattelen itse niin, että kasvoveden funktio on palauttaa puhdistuksen jälkeen iholle sen luonnollinen pH-arvo.

   Tämä on niitä kasvovesien ominaisuuksia jonka monet kyseenalaistavat, olen kuullut monissa yhteyksissä ettei kasvovesi juurikaan nopeuta ihon pH:n palautumista, jos vaikuttaa siihen ylipäänsä mitenkään. Itselläni ei ole oikein mielipidettä, mutta tuntuu, että olen kuullut enemmän noita ”ei vaikuta ihon pH:hon” -kommentteja. Ihon pH kuulema palautuu nopeasti itsekseenkin. Mutta hoitavia ominaisuuksia kasvovedessä tietysti voi olla, siihen minäkin uskon. :)

   Perusteellinen ihonhoitaja varmaankin käyttäisi misellivettä puhdistuksen viimeistelyyn vanulapulla, ja sitten suihkauttaisi hyvälaatuisen kasvoveden iholle jättäen sen imeytymään. :)

   Questin minttusuklaasta – aa, nytkö niitä on tullut iHerbiin! No däng, en ole näköjään muistanut vähään aikaan tsekata tilannetta, keväällä vielä kyttäsin viikoittain josko niitä olisi jo tullut. :) Milloin tilasit? Nyt kun muistelen, niin itse tilasin viimeksi kesäkuun alkupuoliskolla ja silloinkaan niitä ei ollut. No, nyt ei kun minttusuklaat ostoskoriin! :)

   • Heini L.

    Joo, tästä on tosiaan liikkeellä ristiriitaista tietoa ja monenlaisia näkemyksiä :)

    Vähän pilkunviilauksen puolelle menee, mutta… Hoitavia ainesosia kasvovedessä siis on, mutta tiedätkö, onko niissä tyypillisesti mukana myös joitain ”peseviä” ainesosia – siis sellaisia, jotka edesauttavat (vettä tehokkaammin) lian/rasvan irtoamista kasvoista vanulappuun? Olen yrittänyt katsella incejä tällä silmällä, mutta en ole saanut asiaan tolkkua :) Ainakin alkoholi liuottaa rasvaa (paremmin kuin vesi), sen voisi ehkä tässä tapauksessa laskea peseväksi.

    Tämä tuli mieleen siitä, kun Anja Nystén totesi erässä tekstissään, että ”kasvovettä tulee hanasta”. En ole varma mitä hän tällä tarkoitti – pointti saattoi olla se, että kraanavedellä kevyesti kasteltu vanulappu toimisi ihon puhdistajana ihan yhtä hyvin kuin kasvovedellä kasteltu. Eli toisin sanoen kasvoveden puhdistava vaikutus tulisikin vain siitä ”mekaanisesta” kostealla vanulla pyyhkimisestä – se, millä sen vanun kastelee, olisi pesutuloksen kannalta toissijaista. Minusta tämä kulostaa äkkiseltään suht’ järkeenkäyvältä. Mitä mieltä itse olet tästä?

    Tilasin minttusuklaat muistaakseni heti juhannuksen jälkeen eli aika tarkalleen kaksi viikkoa sitten :) Ja nytkin näytti tuota makua löytyvän hyllystä, joten tilausta vetämään vaan! Itsekin pistin taas eilen paketin tilaukseen.

    • Sanni

     tiedätkö, onko niissä tyypillisesti mukana myös joitain ”peseviä” ainesosia – siis sellaisia, jotka edesauttavat (vettä tehokkaammin) lian/rasvan irtoamista kasvoista vanulappuun?

     On kyllä, esimerkiksi rasva-alkoholeilla (setyyli/setearyylialkoholi, todella yleiset ainesosat kasvovesissä) on myös pinta-aktiivinen ominaisuus.

     Mutta Anja Nystén on sinällään oikeassa, onhan useimmissa kasvovesissä varmasti yli 90% vettä…. Tämähän tässä kosmetiikan vaikutusten arvioinnissa on, että kuluttaja ei voi koskaan tietää ainesosien pitoisuuksia ja mittasuhteita toisiinsa :/ Inci ei sitä kerro. Eli sellainenkin kasvovesi, jonka incissä komeilee toistakymmentä kosteudensitojaa ja antioksidanttia, voi olla todellisuudessa lähes pelkkää ”raanavettä”.

     Mitä tuohon kasvoveden mekaanisesti puhdistavaan vaikutukseen tulee, olen osittain samaa mieltä, tokihan pelkällä veteenkin kastetulla vanulapulla saa ihon pintaa puhdistettua. Mutta rasvaliukoinen lika kuten tali ei lähde. Rasva-alkoholiin se taas liukenee. :) Itse olen joskus ihan testannut pyyhkiä toisen puolen kasvoja pelkällä vedellä kostutetulla vanulla, ja toisen puolen kasvovedellä kostutetulla. Kasvovesivanulappuun jäi enemmän likaa. :)

 5. Miracle

  Itsekin käytän misellivesiä lähinnä kasvoveden asemasta, täyttä meikkiä en ole edes yrittänyt lähteä sillä poistamaan, koska en usko, että siitä siihen olisi ja vaikka olisikin niin toisaalta itse varmaan joka tapauksessa haluaisin ”kunnon puhdistuksen” iholleni. :D

 6. Miia

  Onpa jännää! Ite käytän Oriflamen misellivettä ja se putsaa tosi hyvin. Kasvot lähtee puhtaaksi yhdellä lapulla, joskus pitää vähän rippeitä vielä toisella putsata. Mutta käytän melko kevyttä meikkiä enkä lisäile sitä päivän mittaan ollenkaan. Iltameikkiin, silloin harvoin kun sitä on, tarttee sitte jo ehkä kolme lappua. Ne kyllä useimmiten putsaan ihan putsarilla.

  • Sanni

   Kasvot lähtee puhtaaksi yhdellä lapulla, joskus pitää vähän rippeitä vielä toisella putsata.

   Blondikysymys: miten voi tietää, ovatko kasvot jo puhtaat yhdellä vanulapulla? :) Kun siinä on kaikki se lika..? Eikö vasta toisella, puhtaalla vanulla pyyhkäisy varmista, ettei ihosta enää lähde likaa..?

 7. Kuorotipu

  Mun suhtautuminen kasvoveteen on muuttunut miselliveden myötä. Ennen pyyhkäisin aamulla kasvot kasvovedellä ja pidin kasvovettä muutenkin puhdistyksen viimeistelijänä. Kasvoveden oli oltava kosteuttava, mutta yhtään paksumpi koostumus oli kauhistus. Sain jossain vaihdossa kaverilta ison pumppupullon jonkun hoitolasarjan misellivettä ja jäin koukkuun. Pääasiassa käytössä nimenomaan aamupuhdistuksessa, mutta monesti pyyhkäisen ihon vielä kaksoispuhdistuksen jälkeenkin, varsinkin jos meikkiä on paljon. Nykyään sitten tämän jälkeen käytettävä kasvovesi onkin koostumukseltaan mielummin vähän paksumpaa ja kosteusvoiteet tuntuu imeytyvän paremmin kuin ennen :)

 8. Miia

  Mun mielestä on paljon helpompaa pestä kasvot ihan vedellä ja puhdistusaineella, kun hinkutella misellivesillä.
  Aamuputsarina menee, mutta muuten on turhan työlästä :) Tai ehkä minulla on ollut heikot misellivedet testissä, vaikea sanoa.

  • Sanni

   Mun mielestä on paljon helpompaa pestä kasvot ihan vedellä ja puhdistusaineella, kun hinkutella misellivesillä.

   Niin minunkin. Nopeampaa ja tehokkaampaa :)

   Mutta makuja ja tyylejä on monia :)

 9. LillyLollo

  Bioderman misellivesi + Cliniquen kasvovesi. Meikkaan kylläkin todella kevyesti. Minusta on helpompi käyttää vanua kuin kastella puoli vessaa kasvojenpesussa. Eikä mikään ole niin inhaa kuin hihoihin valuva vesi. Suihkussa käydessä pesen sitten ihan pesuaineella.

  Löysin vinkkisi Avenen kasvovoiteesta 30 aurinkosuojalla ja ostin pois. Tämä on todella hyvä. Tilasin jo toisen putkilon, että ei tule hätä, kun ensimmäinen loppuu. Kiitos :)

  • Sanni

   Löysin vinkkisi Avenen kasvovoiteesta 30 aurinkosuojalla ja ostin pois. Tämä on todella hyvä. Tilasin jo toisen putkilon, että ei tule hätä, kun ensimmäinen loppuu. Kiitos :)

   Mahtavaa :) Kiva kun kerrotte kokemuksia tuotevinkeistä niin saa vähän kaikua miten ne toimii muilla :)

 10. Martsa89

  Garnierin misellivesi oli käytössä ehkä pari viikkoa mutta aloin huomaamaan, että ihon pinta jotenkin jäi likaiseksi tai rasvaiseksi tai rasvoittui, joten pakko kyllä tuon lisäksi käyttää jotain putsaria.

  Kiva idea kuitenkin ja esim. matkoille kätevä. Pullot vain ovat suhteellisen suuria.

  Höh mitä tää sekoilee tää kommenttiboksi, väittää että olen jo kirjoittanut tämän kommentin.

  • Sanni

   Joo, kommentti oli tullut kahdesti :)

 11. elina

  Tää on kyllä niin jännä miten nuo voi toimia eri tavalla eri ihmisillä :) Mulla on ollut Bioderman misellivesi käytössä pari vuotta ja se on vaan niin hyvä! Käytän sitä pääasiassa silmämeikin poistamiseen, kun käyttämäni Estelle&Thildin putsari ei siinä asiassa oikein auta.

  Muuten, kiitos mm. Karkkipäivän, olen siirtynyt käyttämään suurimmalta osin luonnonkosmetiikkaa. En tiedä voiko olla sattumaa, mutta sen jälkeen useampi ihminen on ihastellut meikäläisen ihoa :D Siis iho oikeasti näyttää hehkuvalta! Ehkä nyt vain satuin löytämään itselleni paremmin sopivat tuotteet, tiedä häntä. Tyytyväinen olen ainakin :) Blogistasi on saanut paljon kivoja tuotevinkkejä.

  • Sanni

   Iho-onnittelut! :D :) Ja kiva kuulla että blogi on tarjonnut toimivia vinkkejä. :)

 12. Juuli

  Itse olen käyttänyt näitä lähinnä kevyen silmämeikinpoistoon (ripsari, kajaali), koska ei ärsytä silmiä tai jätä öljyistä tunnetta :) mitä mieltä olet muuten 24h kosteusvoiteista, esim favora hoitovoiteet, lumene lab hyrdasmooth.. Pitäisikö kasvoilla käyttää erikseen yö ja päivävoidetta? Itselläni on pintakuiva sekaiho ja monet yövoiteen tuntuvat liian paksuilta ja jäävät lähmäisiksi iholle, toisaalta jotkut sekaihon päivävoiteen voi välillä tuntua liian kevyiltä öisin:D olen kuitenkin kokeillut käyttää seerumia antamaan yöksi lisäboostia. Mietin vain että teenkö jotain väärin :)

  • Sanni

   mitä mieltä olet muuten 24h kosteusvoiteista, esim favora hoitovoiteet, lumene lab hyrdasmooth.. Pitäisikö kasvoilla käyttää erikseen yö ja päivävoidetta?

   Minun mielestäni on aivan ok käyttää samaa voidetta kasvoilla aamuin illoin :) Itse käytän tosi harvoin mitään varsinaisesti yövoiteeksi nimettyä. Saatan käyttää aamuisin ja iltaisin eri tuotteita (kun niitä on mulla niin paljon :D), mutta yhtä hyvin voin käyttää samaa voidetta tai seerumia 24-h-tyyliin. Suurimman osan elämästäni olen tehnytkin niin. Iho ei tiedä onko käyttämäsi tuote päivä- vai yövoide ;D Jos iho on kuivuuteen taipuvainen, voi täyteläisemmästä yövoiteesta olla hyötyä. Muissa tapauksissa pidän erillisiä päivä- ja yötuotteita lähinnä elämysasiana, en niinkään ihon kuntoa optimoivana tapana.

 13. Jonttu

  Sattuipa kauppareissullani vastaan aivan ihana tuoksu, nimittäin Ô de l’orangerie Lancômelta. Hurmasi kyllä minut täysin. Mitäs sinä pidät tästä tuoksukaisesta?

 14. RainDrop

  Mina kaytan misellivetta samaan tapaan aamulla puhdistukseen, kasvoveden sijasta ja tahan asti olen tykanny Garnierin tuotteesta, muutamia muitakin on tullut testattua. Mutta harmikseni huomasin viime kauppareissulla kun meinasin ostaa uuden pullon, etta Garnierin veden inci on muuttunut, ilmeisesti samalla kun lanseerasivat sen rasvoittuvan ihon(?) vihreapulloisen version. Nykyaan tuossa Garnierissa on mineraalioljya, joten se jaa vastedes kauppaan. Pitaa etsia joku uusi edullinen :-/

  • Sanni

   Nykyaan tuossa Garnierissa on mineraalioljya, joten se jaa vastedes kauppaan. Pitaa etsia joku uusi edullinen :-/

   Oho, senkö koostumus on jo menty uusimaan? Vaikka niin hiljattain tuli markkinoille?

 15. Marjuska

  Olisikohan sinulla vinkata hyvää luomulaatuista tai mahd. luonnonmukaista kasvovettä? Saan jostain kumman syystä useista luomukasvovesistä ihoreaktion, kasvot menevät aivan punaisiksi, niitä kuumottaa ja kihelmöi… millekkään en ole tietääkseni allerginen eikä mistään muista tuotteista ihoni reagoi näin, ainoastaan kasvovesistä. Nyt käytössä Cattierin kasvovesi joka toimi muutaman päivän hyvin mutta nyt ykskaks lehahdutti kasvot… olen yrittänyt kasvovesien ainesosista katsoa mikä olisi yhdistävä tekijä mutta ei siellä mitään sellaista ole jota ei olisi myös muissa tuotteissa…

  • Sanni

   Kukkaisvesien hajusteet voivat aiheuttaa ärsytystä, joten hajusteeton vaihtoehto voisi olla hyvä kokeilla. En vain valitettavasti tiedä muuta hajusteetonta luonnonkosmetiikan kasvovettä kuin Urtekramin, mutta siinä taas on alkoholia, joka voi sekin ärsyttää.

   Pelkäänpä, että en osaa auttaa tässä. :/ Estelle & Thildin hajusteeton ja alkoholiton kasvovesi oli loistava, mutta sitä ei enää ole valikoimassa.

   • marjuska

    Ok, kiitos vastauksesta! Onko noita kukkaisvesiä vain kasvovesissä, tai kai niitä muutenkin käytetään mutta ilmeisesti tuossa muodossa ärsyttävät ihoani kun tosiaan mitkään muut tuotteet eivät aiheuta tällaista vaikka paljon luomukosmetiikkaa käytänkin. Ja mistään normikasvovesistä en tätä reaktiota saa… täytyy varmaan kasvoveden kohdalla antaa periksi ja käyttää muita kuin luomuvesiä…

    • Tua

     Heippa! Kokeile Lily Alexandran kasvovettä, se on todella kosteuttava:) Sitä saa esim Prismasta. Luonnonkosmetiikaksi tätä sanotaan, mutta incejä en ole tutkinut:)

     • Tua

      Niin se on alkoholiton ja hajusteeton!;)

      • marjuska

       Kiitos vinkistä Tua! Täytyypä testata, paikallisessa Prismassa tuota ei ole mutta jospa jostain nettikaupasta saisi… =)

  • Anna

   Siskollani oli sama ongelma kun hän siirtyi käyttämään luonnonkosmetiikkaa. Ongelman syyksi paljastui bentsyylialkoholi (benzyl alcohol). Tarkista incistä voisiko tästä olla kyse. Esim. Dabban kukkaisvedet eivät sisällä mitään ylimääräistä, esim.alkoholia tai eteerisiä öljyjä, ja niistä löytyy vaihtoehdot eri ihotyypeille

   • marjuska

    En usko että tuosta benzyl alcoholista on kohdallani kyse, jotkut kasvovedet jotkä ärsyttävät kasvojani sisältävät sitä mutta eivät kaikki. Muutenkaan en ole näistä yhdistävää tekijää löytänyt… Nyt tämän Cattierin kasvoveden kohdalla on myös niin että jonain päivinä ärsyttää, toisina taas ei… vaikka käytössä samat kasvovoiteet yms joka päivä, ettei voi niidenkään kanssa reagoida. Mystistä!

 16. Eevis

  Osaatko verrata tämän miselliveden iholle jättämää tuotetuntua Madaran muihin kasvovesiin? Olen kokeillut merkiltä kahta eri kasvovettä (en muista mitä), ja molemmista jäi mun makuuni liikaa tuntua ihoon. Tällä hetkellä lempparini on Estelle & Thildin Biocleance-kasvovesi, osittain juuri vähäisen jälkitunteen takia. Kiinnostaisi kyllä kokeilla tätä misellivettäkin.

  • Sanni

   Osaatko verrata tämän miselliveden iholle jättämää tuotetuntua Madaran muihin kasvovesiin?

   Valitettavasti en, sillä en ole testannut yhtäkään Mádaran kasvovettä tätä misellaaria lukuunottamatta.

 17. NG

  Juuri, kun oli alkanut sisäistää kosmetiikkavalmistajien ja -experttien opetusta, kuinka misellivesi EI ole kasvovesi, vaan nimenomaan puhdistustuote ;) menitkin romuttamaan koko opetuksen .. !

  Olen ihastunut muutamaan kohdalle osuneeseen, Nivea on ok perustuote, samoin L300. Hommasin varastoon muutaman Yves Rocherin puhdistusveden,ne ovat kaikki olleet tosi raikkaita elämyksiä…
  Itse käytän puhdistusvettä putsauksen loppuvaiheessa, rippeiden poistoon.
  Jotkut kertovat saavansa aurinkovoiteen ja meikin pois Bioderman tuotteella, mutta aika monta vanupallua taitaa mennä…

  • Sanni

   kuinka misellivesi EI ole kasvovesi, vaan nimenomaan puhdistustuote ;) menitkin romuttamaan koko opetuksen .. !

   No, en minäkään väitä että se on kasvovesi, mutta kun ei se toimi yksinään putsarinakaan… :D

 18. Laura00

  Mä olin yllättynyt kun ostin Mádaran claryfying toner kasvoveden joka kuivattaa mun ihoa. Käytän suihkun jälkeen vielä viimeistelemään (että varmasti kaikki loppu meikki lähtee), mutta ei puhettakaan että voisin aamulla vielä pyyhkiä. Illallakin kirvelee suihkun jälkeen pyyhkiessä. Onneksi Mádaralla taisi olla vielä se kosteuttavampi kasvovesi jos seuraavaksi kokeilisin sitä. Kirottu ongelma iho kesät-talvet :( Mä en edes ole vielä näinä 28 ikävuotena löytänyt toimivaa kasvorasvaa vaikka en edes ole atoopikko! Pintakuivakko kylläkin :D Sain testeriksi Dr. Hauschkan jonkun seerumin ja ai että mun lärvi tykkäsi siitä, mutta ei varmasti tarvitse edes miettiä sen ostoa kun lompakko kirjuu apua jo ajatuksesta.

  • Sanni

   Mádaran kasvovesissä on alkoholia, veikkaisin sen olevan kirvelyn takana. Muistaakseni siinä kosteuttavassakin on alkoholia.

 19. Ilona

  Jäin odottamaan jonkinlaista kannanottoa tämän tuotteen kokoon ja hinnoitteluun? Pullo on 100 ml ja hinta oli yli 16€, ainakin eräässä kotimaisessa verkkokaupassa. Ottaen huomioon miten paljon tätä tulee läträtä saadakseen vaikkapa silmämeikin pois, on pullo todella pieni ja hinta todella suolainen!

  • Sanni

   Jes, todella suolainen on :) Unohtui kokonaan tuo hinta-asia tällä kertaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.