Nyt sen aika koittaa: Mádaran meikit!

Silmäni muljahtivat äsken kun niihin osui Facen uutisvirrassa seuraava päivitys: Mádaran meikkikokoelma saapuu myyntiin kahden viikon kuluttua.

Mitämitämitä..! Miten tämä on säilynyt näin salassa? Olenko vain minä jäänyt tästä pimentoon? Seuraavaksi sinkouduin Googleen; haku : ”Madara meikit” (Kukatästäonkirjoittanut) –> ei mitään tuloksia. Vain Mádaran oma tiedote Facebookissa ja Luonnonkaunis-blogin jako uutisesta.

Ilmeisesti lanseerauksesta ei ole hiiskuttu mitään mediallekaan, madaralaiset ovat halunneet olla salaperäisiä. Mutta odotettu uutinenhan tämä on, ja askel on tuntunut lähes itsestäänselvältä; Mádaran laajentuminen värikosmetiikan puolelle. Aiemmin Mádaran ainoa ”flirtti” värikosmetiikan kanssa ovat olleet CC-voiteet ja alusta saakka sarjaan kuuluneet sävyttävät päivävoiteet.

26. syyskuuta se tapahtuu: Mádaran meikit tulevat myyntiin. Kokoelmaan voi tutustua jo nyt Mádaran sivulla ja tehdä ennakkotilauksen.

Värikosmetiikkakokoelma koostuu vain nestemäisistä ja voidemaisista tuotteista:

  • Meikkivoide Soft Glow Foundation
  • Peiteaine Luminous Perfecting Concealer
  • Korostusvoide Buildable Highlighter
  • Luomi/poskiväri Eye & Cheek Multi-Shadow
  • Huulikiilto Hydrating Lip Gloss
  • Voidemainen kulmaväri Brow Pomade

Hintahaarukka 21,90€ – 37,90€. Arvokkain on meikkivoide.

Madara meikitEnsimmäiset ajatukset?

– Kokoelma on sanalla sanoen KUULTAVA; Mádara-meikkien käyttäjän täytyy tosiaan tykätä glow-efektistä

– Kiinnostavin tuote on ilman muuta meikkivoide

– Minkähänlainen pysyvyys on Eye & Cheek -värissä…? Luonnonkosmetiikan voidemaiset luomivärit ovat aiemmin kestäneet luomillani todella huonosti, jopa niin huonosti etten käytännössä ole niitä voinut käyttää.

Onpa jännää..! Oliko joku teistä kuullut aiemmin Mádaran meikkikokoelman lanseerauksesta..?

Millä mielellä uudesta aluevaltauksesta? Kiinnostavatko Mádaran meikit?

Kuvat: Mádara Cosmetics

Kommentit (13)
  1. Noo joo itseasiassa kyllä, näistä on ollut tieto Madaran omilla sivuilla jonkin aikaa, sattumalta kävin siellä. Mielenkiintoista on :)

    1. Onpas jännä että medialle ei ole kuitenkaan laitettu ennakkotietoa, olisin odottanut vähintään Katja Kokon kirjoittavan uutisesta. Tai voihan olla että jokin media on tiennytkin, mutta muita (kuin minua) ei ole kiinnostanut uutista vielä jakaa :D Säästävät kenties siihen hetkeen kun tuotteet ovat konkreettisesti myynnissä?

  2. Meikkivoide kyllä kiinnostaa eniten. Mutta olen ollut Ordinaryn seerumimeikkivoiteeseen ja Lumenen CC:hen sen verran tyytyväinen, etten ensimmäisenä ole niistä luopumassa. Varsinkaan, kun ne ovat niin edullisia. Mutta kyllähän noita täytyy käydä ihmetelemässä ja testaamassa :) Madara on kuitenkin merkkinä mieleinen. Toivon mukaan Mossallekin tulisi joskus meikkivoide :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *