Karkkipäivä
Karkkipäivä

Mad Lemon Green


Mad Mineralsin
tilaukseni saapui perjantaina, enkä malta olla jo postaamatta ensimmäistä keltateemaista meikkikuvaa..! Ensin ajattelin että keräisin suuremman läjän keltaisia meikkejä ja tekisin niistä yhden ison postauksen ensi viikolla mutta what the hell, mitä sitä odottelemaan..! ^__^ Sitäpaitsi postaukset ovat ehkä helpommin ”nieltäviä” kun niissä ei ole liikaa kuvia, vai mitä olette mieltä?
Tässä kuitenkin perjantaina saapunut Madin pikkupaketti – eikö näytäkin ihan karkilta? :) Musta rasia sisältää Oceanic-rajauksen joka kotiutui luokseni vasta nyt.

Ensimmäisenä testiin pääsi hento sitruunankeltainen Lemon Drop, jonka yhdistin kahteen vihreään; hohtavaan Big Moneyyn ja mattaan Be Kind’iin. Be Kind on ensimmäinen kokeilemani mattamineraalisävy, ja se oli laadultaan hienoinen pettymys. Be Kind ei levity lähellekään niin hyvin kuin hohtavat toverinsa, eikä se ainakaan kuivana ole kovin pigmenttinen. Mielenkiintoinen sävy kuitenkin, ja täytyy kokeilla sitä vielä kosteana ennenkuin annan lopullisen tuomioni. Big Money puolestaan on ihana, hilpeä vihreä josta saa kosteana varmasti Urban Decayn Graffitin veroisen intensiteetin.

Ja Lemon Drop..! Olen aivan rakastunut tähän sävyyn! Pehmeä lasku keltaiseen. Se on hyvin, hyvin hento sitruunainen sävy joka on iholle (kuivana) levitettynä vielä vaaleampi kuin purkissa. Ominaisuuksiltaan aika täydellinen highlighter-sävy, näyttää hienojakoisen hohteensa ansiosta todella kauniilta silmän sisänurkassa ja kulmaluulla. Voin jo nyt luvata että tätä sävyä tulen käyttämään paljon!Kommentit (10)

 1. Blushing

  Ihana!

 2. Nea/ Fashioned in Finland

  Kaunista! Ja kuvia mieluiten usein ja yksi kerrallaan, onpa aina uutta ihasteltavaa :D

 3. Inkivääri

  Nea – siis saako samasta meikistä kuitenkin olla useampi kuva vai vain yksi kappale..? :P

 4. Beauty Babe

  Ihanan raikas meikki! :)

 5. Anonymous

  Ihana meikki! Noi samansävyiset rajaukset ovat tosi nätit ja tekevät meikistä kauniin pehmeän mustiin rajauksiin verrattuna! Lempparimeikkini tähän mennessä. :) Tää blogi on tosi inspiroiva.

 6. Charming nails

  Jos pitäisi keltainen luomiväri ostaa niin tuo se olisi. Ihanan kepeä meikki :)

 7. Charming Nails:

  Millä ohjelmalla muuten lisäät nuo tekstit ja kuvat? Paintilla saan niin suttua aikaan kun yritän ympyröidä sävyjen paikkoja että tuo viivaidea ois kivempi ( mutta en suoraan varasta sitä ). Picasa on kanssa hyvä mutta en löytänyt siitä viivakohtaa?

 8. Inkivääri

  Charming – lisään tekstin Photoshopissa ja viivat Paintissa, olen niin onneton Photarin käyttäjä että en tiedä miten sillä saa tehtyä suoran viivan…! :P Ja eihän tuo viivojen käyttö mun idea ole, monet meikkibloggarit käyttää sitä. ;) Joten "varasta" pois vaan! :D

 9. Charming nails

  Kiitokset neuvoista :)

 10. milipili

  Ihana on tuo MADista tullut paketti, ihan kuin macarooneja =)
  Nätti meikkikin, hyvinhän se keltainen käypi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.