MAC-tilaus!!

Jeeee! Tänään on ihan superautenttinen karkkipäivä kun MAC-tilaukseni saapui Jenkeistä!
Ensimmäisenä testiin pääsi kirkkaansiniturkoosi Clarity. Tein sillä nopean pikameikin käyttäen pelkästään Claritya ja valkoista ja wow, u-p-e-a väri!! Ei todellakaan aroille. Tässä meikissä laitoin Claritya vielä aika kevyesti ja silti se pomppaa silmään niin että ympärille kaipaisi todella ruskettuneempaa ihoa tai tummia hiuksia.

Olen jo pitkään katsellut Claritya mutta ostin sen vasta nyt kun MAC lopettaa sen valmistuksen. MACillä on valikoimassaan toinen lähes identtinen sävy, Electric Eel, mutta yleisen mielipiteen mukaan Electric Eel on heikkolaatuisempi ja vaikeampi työstää. Clarityn koostumus on Matte2, Electric Eel on Satin. Erikoista että MAC lopettaa Clarityn eikä Eeliä…Tilauksen mukana tuli myös kaksi sivellintä, Mini Shader 228 ja ohut rajaussivellin 210. Tämä rajaussivellin on kyllä aivan toiselta planeetalta kuin aiemmin käyttämäni..! Coastal Scentsin rajaussiveltimelle annetaan nyt potkut ja 210 on palkattu sivellinkokoelmaani vakituisella sopimuksella. :) Luulen että joudun hankkimaan MACin paksummankin 209-rajaussiveltimen kun tämä 210 osoittautui täyden kympin työkaluksi.

Vielä lisäyksenä jos joku kohta kysyy mitä kautta MACiä tilaan, niin tilasin suoraan maccosmetics.com-sivulta jenkkiläisen ystäväni osoitteeseen. MAC ei toimita tilauksia Pohjois-Amerikan ulkopuolelle.

Ainiin – ja oikein hyvää juhannusta kaikille!

Kommentit (8)
  1. Määkin haluan! Ihana luomiväri, ihana sivellin!
    Toivon että kerkeen Hesas käydä Macillä ja löytää ainakin 217 tai 239 tai molemmat.

  2. Nea/ Fashioned in Finland
    18.6.2009, 20:36

    Tuo 210 on tosiaan täydellinen! Oli pakko hankkia varakappale :D Tosin pianhan se MAC saadaan Turkuunkin, jee! Tai toivottavasti pian, kurkin aina ohimennessäni koska aloittavat remontin. LOL

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *