Karkkipäivä
Karkkipäivä

MAC Shimmermoss & Humid

Tänään vähän vähemmän dramaattinen, arkinen look. Luomen sisänurkassa vaaleaa vihreää IsaDoran Blooming Spring -paletista, keskellä MAC Shimmermoss ja ulkonurkassa MAC Humid. Kuvassa Blooming Spring -vihreä ja Shimmermoss sulautuvat yhteen, mutta luonnossa ne ovat erisävyiset. Rajaus Maybellinen Line Definer -tussikynä ja ripsiväri tuttuun tapaan Max Factorin False Lash Effect. Kulmaluulla niinikään tuttu Revlon Frosty White.


Muuten, se tuttavaperheen 15-vuotias tyttö josta kerroin tässä postauksessa, soitti eilen ja kertoi etteivät hänen vanhempansa suostuneet ”lainaamaan” luottokorttia BareMinerals-tilausta varten. Nyt tyttö vetoaa minuun että tilaisin hänelle omalla luottokortillani…! No, en sitten voinut kieltäytyä kun olin kerran mennyt hänelle nettitilailun eduista hehkuttamaan. Siitäs sain…! Vähän oli kyllä sellainen ”Noniin, näinkö tää sitten kääntyi” -olo…. :P Joudunkohan vielä sen Manly-paletinkin hänelle tilaamaan….

Aiheesta kolmanteen, on ollut mielenkiintoista seurata tuota mun viimeisintä äänestystä blogien ominaisuuksista. Olen aika yllättynyt tuosta että vain 22% on tähän mennessä valinnut ”henkilökohtaisuuden” tärkeäksi ominaisuudeksi lukemissaan blogeissa. Ainakin kun katsoo Blogilistan suosituimpia blogeja niin kaikkien kirjoittajat laittavat kasoittain kuvia itsestään ja kertovat elämästään niin että ovat irl täysin tai ainakin lähestulkoon tunnistettavia. Vaikea jotenkin kuvitella että esim. MouMou olisi niin suosittu kuin on jos hän ei koskaan laittaisi itsestään kasvokuvia tai kertoisi itsestään niin että monien lukijoiden on helppo samaistua häneen.

Olen itse suhteellisen uusi ”blogistaniassa” ja alkanut lukea suomalaisia blogeja vasta viimeisen vuoden aikana, ja on äärettömän mielenkiintoista seurata millä perusteilla tietyistä blogeista tulee suositumpia kuin toisista.

Seuraatteko te monia blogeja eri aiheista?

Kommentit (7)

 1. MouMou

  Minä ainakin tykkään mahdollisimman "avoimesta blogista". Toisaalta kyllä yksi suosikeistani (Buttermilk Bisquits) jyrää täysin monet avoimet blogit, vaikka kirjoittaja ei näytäkään kasvojaan ja jättää paljon kertomalla lukijoille.:) Yleistin siis taas turhaan.

  Itseästäni ei kuitenkaan tunnu, että oma blogini olisi kamalan avoin. Kai se on siinä, kun itse tietää, kuinka paljon oikeasti jättää kertomatta.:) Kaikkihan ei aina ole sitä miltä näyttää. (Joo ja kyllä siihen kai tottuukin, että avautuu joskus kovinkin henkilökohtaisista asioista eikä se enää sitten tunnu niin oudolta.)

  Tärkein unohtui!:) Tuo silmämeikki sopii todella kauniisti silmiisi. Tykkään, kun ihminen käyttää värejä, jotka ovat lähellä omien silmien värejä. Ehkä siksi rakastan ruskeaa luomiväriä.

 2. Anonymous

  Visa electronillakin muuten on helppo tilata PayPalin kautta, jos sillä tytöllä sattuu olemaan sellainen. Minullakaan ei ole luottokorttia, mutta olen tilannut onnistuneesti varmaan kymmenestä mineraalipuljusta ulkomailta.

 3. Anonymous

  Oikeastaan kirjoittajan persoona so. kirjoitustyyli vaikuttaa enemmän kiinnostavuuteen kuin detaljit yksityiselämästä.

  Seuraan lähinnä näitä suomalaisia meikkiblogeja ja sitten ulkomaisia muista aiheista

 4. Inkivääri

  MouMou – luulen että juuri tuo avoimuus vetoaa suureen osaan lukijoita. Ihmiset "koukuttuvat" henkilöön ja kirjoittajasta tulee parhaimmassa (tai pahimmassa?) tapauksessa jonkunasteinen julkkis jonka touhuja lukijat haluavat seurata. Täysin anonyymisti kirjoittavaan bloggaajaan on lukijoiden vaikeampi muodostaa "sidettä", tai ainakin itse kuvittelen niin. Buttermilk Bisquitsin kirjoittaja ei ehkä ole paljastanut kasvojaan, mutta vaatekuvat ja monet päivittäistä elämää kuvaavat otokset välittävät lukijalle kuitenkin jonkinlaisen kuvan Bisquitsista henkilönä.

  Ostolakossa-blogin Golden Girl aloitti myös täysin anonyymisti, eikä blogissa ollut muita kuvia kuin puteleita ja mahdollisesti joskus Golden Girlin lakatut kynnet. Pikkuhiljaa hän on kuitenkin alkanut postata enemmän kasvoja näyttäviä kuvia sekä kuvia kodistaan – ja lukijat tykkäävät! Kuvien myötä Golden Girlistä tulee heille tutumpi ja "tutun" ihmisen jutut tietenkin kiinnostavat enemmän kuin tuntemattoman.

  Hur som helst, todella mielenkiintoisia juttuja nämä blogosfäärin sosiaaliset rakenteet! Jos olisin yliopistossa niin tekisin niistä varmaan jonkun tutkimuksen… joku varmaan on jo tehnytkin. :)

  Ainiin, ja kiitos meikkikommentista, MouMou!

  Anonyymi 1 – mullakin kävi mielessä tuo Electron, pitääkin kysyä tytöltä onko hänellä sellainen. Ymmärtääkseni joidenkin pankkien Electronit menevät läpi luottokorttina paremmin kuin toisten.

  Anonyymi 2 – munkin mielestä kirjoitustyyli on se ykkösasia mikä saa mut kiinnostumaan jostain blogista (no okei, nuo meikkikuvablogit on asia erikseen). Esim. Tiptoesin Saaralla on niin hulvaton tapa kirjoittaa että lukisin hänen blogiaan vaikka se käsittelisi pelkkää halonhakkuuta.

 5. milipili

  Luen blogeja vähän ja useammat niitten kirjoittajista ovat jollain muulla tavalla jotekin tuttuja.

  Henk.kohtaisuudet eivät ole välttämättömyys ja riippuen blogista aika turhakin juttu.

 6. Nea/ Fashioned in Finland

  Tämä kosmetiikkafriikki tykkää meikkikuvista ;) Toki tuttujen bloggaajien henk.koht. juttujakin lukisi mutta toisaalta niitä voi käsitellä muuallakin. Ei siis lainkaan välttämätöntä, tykkään blogistasi juuri näin :D Jos vaikka vähän tässä samalla oppisi, kun tarpeeksi tuijottelee. *heh*

 7. Haidi

  Voi että kun osaisi itsekin käyttää noin hienosti värejä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.