Karkkipäivä
Karkkipäivä

MAC Shale & Copperplate

Harmaan/ruskeanvioletilla Shalella ja harmaanruskealla Copperplatella saa aikaan kauniin, arkisen smoky-meikin. Yllättävää että jopa tämä kombo korostaa sinisiä silmiä todella upeasti, en olisi odottanut sitä näin harmailta sävyiltä.

Tämä meikki on MACin online-artistin minulle suosittelema. Alkuperäiset ohjeet kuuluvat näin:

1. Shale liikkuvalle luomelle.
2. Copperplate luomivakoon.
3. Print ulkonurkkaan.
4. Mylar kulmaluulle.
5. Industry Powerpoint Eyeliner rajauksiin.

Korvasin Mylar-sävyn kellertävällä vaaleanbeigellä Rimmelin Smokey Brun -paletista ja Printin Urban Decayn Zerolla. Nämä ovat varmasti hyvin lähellä MACin sävyjä. Levitin ulkonurkkaan myös hieman Grimasin tummanharmaata tuomaan yhden asteen lisää liukuvuutta. Harmaan Industry-kynän vastineeksi minulta löytyi hiljattain lahjaksi saamani Bourjoisin tummanharmaa kynä.


Luomivaon Copperplate näyttää näissä kuvissa todella tummalta, luonnossa sävy ei ole ihan noin tumma. Kulmaluuni tuoma varjo lienee voimistanut sävyä kamerassa.

P.S. Ne Bourjoisin harmaat kynät eivät ole kummatkaan pysyneet vesirajassa tuntia kauempaa. :/ Harmi. Ei ole todellakaan helppoa löytää sisärajauksessa toimivia kyniä. Jos lukijoilla on hyviä vinkkejä kestävistä kajaleista, muistakin sävyistä kuin musta, niin kertokaa!

Kommentit (13)

 1. Charming Nails:

  Upea meikki ja niin kauniit silmät! Millä ohjelmalla saat nuo viivat jolla nimeät värien paikat?

 2. Inkivääri

  CN – voit tehdä viivat joko Paintilla tai Photoshopilla. Mä oon niin huono Photarin kanssa että tein viivat pitkään Paintilla ennenkuin löysin viivatyökalun Photoshopista… :P

 3. Anonymous

  Tuohon sun äänestykseen viitaten, otin tänään aikaa etusivusi avautumisesta. Täydelliseen latautumiseen meni n. 10 minuuttia, kommenttisivun (jossa on tietysti vain yksi kirjoitus) latautumiseen alle minuutti.
  Tiedän koneeni olevan hidas ja vanha, mutta olisi miellyttävämpää seurata ihastuttavia postauksiasi, jos sivut aukeaisivat hieman nopeammin :)

 4. Magritte

  Ihana meikki, tekee sun silmistä upean turkoosin väriset! :) Tollanen harmaanruskeanvioletti vois toimia aika hyvin munkin vihreissä silmissä, jos ei selkeää violettia haluais esim. arkena käyttää. Hmm, milloinkahan sitä taas pääsisi MACin ständille… :D

  Mulla ei ole pahemmin ongelmia sivujen latautumisen kanssa, vaikka toki tämä sun blogi ei ehkä niiden nopeimmin latautuvien sivujen joukossa ole. Ihan vaan mutu-tuntumalta muistelisin, että hidastelua alkoi ehkä esiintyä siinä vaiheessa, kun vaihdoit sivupohjan tähän koristeellisempaan (joka on kyllä aivan ihana!). En kylläkään ole minkäänsortin tietokonenero, että en tiedä, voiko sivupohjalla olla edes mitään vaikutusta sivun latautumisnopeuteen..?

 5. Inkivääri

  Herttileijaa, 10 minuuttia..? No voi että. :/ Ikävä jos jollakulla sivu tökkii noin pahasti. Mun ikivanhalla läppärillä (varmaan vähintään 10 vuotta vanha) ja 512 kilotavun mokkulaliittymällä Karkkipäivän etusivu latautuu n. minuutissa, korkeintaan kahdessa. Meidän pöytäkoneella, joka myöskin on sairaan hidas ja jumii jatkuvasti, etusivu latautuu 15 sekunnissa.

  Ehkä mun pitää sitten muuttaa asetuksiin viisi postausta per sivu. Se vaan tuntuu itsestä tylsältä, kun olen sellainen selailijatyyppi ja en tykkää "joutua" klikkaamaan sitä "Vanhemmat postit" -namiskaa.

  Onko muilla mielipiteitä?

 6. Anonymous

  Tykkään blogistasi ihan hirveästi!

  Mulla latautuu sivut about 3 sekunnissa, joten itse kannatan mahdollisimman useaa postautta etusivulle, koska en itsekään tykkää ettiä vanhoja postauksia.

 7. Anonymous

  Itselläni pysyy ihan ok urban decayn 24/7 kynät, mutta paras ehdottomasti on ollut goshin valkoinen rajauskynä. Mulla ei pysy ikinä mitään ja se kyllä jämähtää. Oon tosi tyytyväinen ollu siihen, tais olla joku 7 e.

 8. Kajalpennan

  Very nice! I like the shape of the eye

 9. Anonymous

  Mulla latautuu sun sivu kyllä ihan sekunneissa, jos ei allekin sen. Nyt alla uusi rauta ja nopea liittymä, mutta on myös kokeiltu miniläppärillä ja kaverin kökkömokkulalla, sama kokemus. Älä muuta asetuksia pliis! Oon itekin selailija-tyyppi, ja kun ei aina tuu ihan jokainen päivä käytyä täällä ja kuitenkin sun postausvauhti on kiitettävän tiheä niin on kiva samalla rullauksella tsekata kaikki uutuudet. :-)

  Muutenkin kiitos mahtavasta blogista, oot ihanan värikäs persoona ja teet ihanan värikkäitä meikkejä! ;-)

 10. milipili

  Aivan mahtavan upea!
  Mää tykkään sun luomikuopastas…öö creepy? =)

 11. henna

  Upea meikki, jälleen kerran! Mulla on harmaista kajaleista toiminut suht hyvin Rimmelin Soft Kohl – ootko niitä kokeillut?

 12. Anonymous

  Todella kaunis meikki, joka sopii silmiesi väriin loistavasti! -Zubi-

 13. Charming Nails:

  Älä muuta tätä, latautuu ihan sekunneissa. Oma blogi latautuu tosi hitaasti mutta ei voi mitään. Inhoan sitä 1 postaus sivulla, en lue sellaisia blogeja.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.