Karkkipäivä
Karkkipäivä

MAC Gladiola look

Karkkipäivän lukijoille on jo varmaankin selvinnyt etten juuri koskaan käytä huulipunaa. Välillä minulle kuitenkin tulee joku hullu päähänpisto hankkia uusi huulipuna, ja tällä kertaa päähänpiston kohteena oli MACin Dame Edna -kokoelmassa ilmestynyt Gladiola.

Gladiola on siniseen taittava pinkkivioletti mattahuulipuna. Aika räväkkä tosiaan, ja saa taannoin hankkimani Pink Nouveau -punan tuntumaan ihan arkiselta. (Jo se tuntui silloin uskaliaalta..!) Nähtäväksi jää tulenko koskaan käyttämään tätä kodin ulkopuolella. Sävy on makea, mutta olen vielä ilmeisesti sen verran rajoittunut että se kirkuu kasvoiltani ”halpaa naista”. Toisille tulee epämukava olo kirkkaassa luomivärissä, mulle tulee kirkkaassa huulimeikissä.
Silmämeikin pidin hillittynä. Luomella hentoa vaaleanpunaista IsaDoran Blooming Spring -paletista ja luomivaossa kevyesti ruskeaa IsaDoran Delirious-paletista. Paksu, silmää pyöristävä rajaus Maybellinen Line Definer -tussilla. Alaluomella detaljina kolme irtoripsitupsua. Kulmat on laitettu ensimmäistä kertaa Lumenen kulmakarvavahalla. Täytyy sanoa että taidan tykätä tuotteesta kovasti!Ylemmässä kuvassa Gladiola-punan päällä Yves Rocherin Violine Moiré -huulikiiltoa, alemmassa kuvassa sisareni huulilla pelkkää Gladiolaa.

Ja jos jotakuta sattuisi kiinnostamaan (mitä epäilen), poskipuna on MAC Pleasantry ja meikkipohja tuttuun tapaan Lily Lolo Mineral Foundation (sävy In The Buff). Olen myös varjostanut kasvoja kevyesti NYXin Taupe-poskipunalla.

Kommentit (10)

 1. milipili

  Gladiola on ihana! Tosi raikas look! Kivat noi alaripset =)

 2. Beauty Babe

  Kaunis meikki! :) Mä olen siinä suhteessa samanlainen, että mulla on helposti epämukava olo kirkkaassa huulimeikissä. En myöskään pidä yhtään kirkkaanpunaisista tai tummista huulista itselläni. Mun suosikit on olleet vuosikausia erilaiset nudepunat ja vaaleat sekä vaaleanpunaiset huulimeikit. Tosin mullakin jää hyvin usein huulet meikkaamatta kokonaan.

 3. Anonymous

  Ihana puna, sopii hyvin väritykseesi

  Osaisitko muuten sanoa millaiset olisivat hyvät kynsisakset?

 4. Fearless Fuchsia

  Sopii hyvin siulle tuo kirkas pinkki, nyt rohkeesti vaan ulos sen kanssa! :)

 5. Anonymous

  Käytätkö viimeistelypuuteria Lily lolon pohjan kanssa?

 6. Inkivääri

  Anonyymi – en valitettavasti tiedä mitään kynsisaksista, itse olen aina käyttänyt Fiskarsin klassisia, tavallisia kynsisaksia.

 7. Inkivääri

  Anonyymi 2 (missasin sun viestin kun kirjoitin vastausta edelliseen) – en käytä mitään viimeistelypuuteria Lily Lolon pohjan päällä. Paitsi jos kasvot alkavat kesken päivän kiiltää, silloin sipaisen vähän Diorin kivipuuteria. Mutta sitä ei tapahdu välttämättä edes päivittäin, Lolo pitää mulla hyvin kiillon kurissa.

 8. Nea/ Fashioned in Finland

  Ihana on! mutta tiedän kyllä tunteen, en osaa käyttää räväkkää punaa… Ja eipä se minulla toimikaan, kun kuitenkin heti sen "syön" :D

 9. Charming Nails:

  Käyttäkää ihmiset kynsileikkureita niin ei liuskoita kynsiä kuten sakset!

  Gladiolaa olen katsellut sillä silmällä mutta myönnän minäkin etten siinä lähtisi ulos. MAC Hollywood nights punan kanssa olen arka, en ole ikinä käyttänyt sitä :P joo ei varmaan kannattaisi myydä mutta ei raaski kun pakkaus on niin söpö!

 10. milipili

  Minä olen kyllä niin horo että menen ulos sekä Gladiolassa että Hollywood Nightsissa! =))))

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.