MAC Gladiola look

Karkkipäivän lukijoille on jo varmaankin selvinnyt etten juuri koskaan käytä huulipunaa. Välillä minulle kuitenkin tulee joku hullu päähänpisto hankkia uusi huulipuna, ja tällä kertaa päähänpiston kohteena oli MACin Dame Edna -kokoelmassa ilmestynyt Gladiola.

Gladiola on siniseen taittava pinkkivioletti mattahuulipuna. Aika räväkkä tosiaan, ja saa taannoin hankkimani Pink Nouveau -punan tuntumaan ihan arkiselta. (Jo se tuntui silloin uskaliaalta..!) Nähtäväksi jää tulenko koskaan käyttämään tätä kodin ulkopuolella. Sävy on makea, mutta olen vielä ilmeisesti sen verran rajoittunut että se kirkuu kasvoiltani ”halpaa naista”. Toisille tulee epämukava olo kirkkaassa luomivärissä, mulle tulee kirkkaassa huulimeikissä.

Silmämeikin pidin hillittynä. Luomella hentoa vaaleanpunaista IsaDoran Blooming Spring -paletista ja luomivaossa kevyesti ruskeaa IsaDoran Delirious-paletista. Paksu, silmää pyöristävä rajaus Maybellinen Line Definer -tussilla. Alaluomella detaljina kolme irtoripsitupsua. Kulmat on laitettu ensimmäistä kertaa Lumenen kulmakarvavahalla. Täytyy sanoa että taidan tykätä tuotteesta kovasti!Ylemmässä kuvassa Gladiola-punan päällä Yves Rocherin Violine Moiré -huulikiiltoa, alemmassa kuvassa sisareni huulilla pelkkää Gladiolaa.

Ja jos jotakuta sattuisi kiinnostamaan (mitä epäilen), poskipuna on MAC Pleasantry ja meikkipohja tuttuun tapaan Lily Lolo Mineral Foundation (sävy In The Buff). Olen myös varjostanut kasvoja kevyesti NYXin Taupe-poskipunalla.
Kommentit (10)
  1. Gladiola on ihana! Tosi raikas look! Kivat noi alaripset =)

  2. Beauty Babe
    23.8.2009, 20:51

    Kaunis meikki! :) Mä olen siinä suhteessa samanlainen, että mulla on helposti epämukava olo kirkkaassa huulimeikissä. En myöskään pidä yhtään kirkkaanpunaisista tai tummista huulista itselläni. Mun suosikit on olleet vuosikausia erilaiset nudepunat ja vaaleat sekä vaaleanpunaiset huulimeikit. Tosin mullakin jää hyvin usein huulet meikkaamatta kokonaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *