Karkkipäivä
Karkkipäivä

MAC Creme de Violet

MACin Creme de Violet on ongelmasävy. Se on todella kauniin värinen kirkas pinkkiliila kultaisella mikroglitterillä, mutta kun levität sitä iholle kulta häviää ja jäljelle jää kuiva, huonosti levittyvä ja häivyttyvä mattapinta jonka väri-intensiteetti on muutaman tunnin kuluttua huvennut olemattomiin. Pidän kovasti itse sävystä mutta jaksan vain harvoin käyttää sitä sen kehnon toimivuuden vuoksi.
Tässä olen yhdistänyt Creme de Violetin tummaan ruskeaan ja vaaleaan kullanhohtoiseen lilaan. Luomi on rajattu matalla tummanruskealla Rimmelin Lynx-paletista ja Creme de Violetia on levitetty kostealla siveltimellä liikkuvalle luomelle ja luomivaon yli. Sisänurkassa ja kulmaluulla Sephoran erinomainen kultahohteella höystetty vaalea lila, oudohkolta nimeltään Chrome No. 5. Tummanruskean rajauksen päälle tein vielä yläluomelle ohuen rajauksen nestemäisellä metallisenruskealla luomivärillä.

Kommentit (2)

  1. Charming Nails:

    Tämä on tosi kaunis meikki. Olen koittanut saada toimimaan violettia ja kultaa mutta ei…

  2. Inkivääri

    ^Höö, kuules Charming, haastan sut tekemään kulta-violetti-meikin blogiisi! :) Olet niin taitava meikkaaja että en usko etteikö onnistuisi!

    Sitäpaitsi muistan nähneeni sulta meikin jossa yhdistit MACin Hennan ja Purple Showerin ja se oli oikein kaunis meikki.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.