Karkkipäivä
Karkkipäivä

MAC Copperplate

Blogi on runsaat 2kk vanha ja vasta nyt tulee ensimmäinen ruskea meikki..! Ja tämäkin ruskea meikki on tehty sävyllä jonka pitäisi olla harmaa. :)
MACin sivuilla Copperplaten sävykuvaus kuuluu ”muted mid-tone grey” ja se näyttää pannussa übertylsältä hiirenharmaalta. Koostumus on Matte2. En varmasti koskaan olisi tullut hankkineeksi tätä sävyä, ellei MACin online-meikkiartisti olisi suositellut mun silmille yhdistelmää Shale + Copperplate, ja luin MakeUpAlleystä pelkästään ylistäviä arvioita kyseisestä sävystä. Tuumasta toimeen ja Copperplate tilaukseen! (Voi taas miettiä miksi MAC nimeää harmaanruskean luomivärin Kuparilevyksi….)

Sävy ei tuottanut pettymystä. Copperplate on aivan ihana, pehmeä, savuinen harmaanruskea. Täydellinen arkiseen smoky-meikkiin. Koostumus on yksi parhaita mitä olen testannut, ei ihme että näitä Matte2:ia kehutaan. Luomiväri tuntuu voidemaiselta puuterilta.
Tässä yksinkertaisessa meikissä olen levittänyt Copperplatea koko luomelle ja kirkastanut sisänurkkaa hohtavalla beigellä Rimmelin Smoky Brun -paletista. Kulmaluulla samaisen paletin vaalea kerma. Rajaukset Catricen Oriental Brown -kynä.

Se Shale + Copperplate -meikki on vielä testaamatta kun Shaleni on tällä hetkellä eri paikkakunnalla, mutta teen siitäkin sitten myöhemmin postauksen. :)

Edit. Mun Manly 120-paletti oli tullut tänään!! Lääh! *kuol kuol* Se näyttää niin herkulle ettei tosikaan. Olen kontannut parvekkeen lattialla kuvaamassa palettia kaikista eri asennoista sylki suupielestä valuen enkä meinaa malttaa edes syödä vaikka edellisestä ruokailusta on kohta 7 tuntia…. Päivän meikit putsautui naamasta että viuh vaan ja nyt aion asettua keittiön pöydän ääreen leikkimään uudella aarteellani. Voi miksei mulla ole täällä ketään meikkikavereita joita voisi kutsua leikkimään….. Muistin virkistykseksi kuva Manly-paletista löytyy tämän postauksen lopusta.

Kommentit (9)

 1. Anonymous

  Tosi kaunis meikki! =)

 2. Happy Place

  Ihana neutraali meikki, todella kaunis. :)

 3. Charming Nails:

  Oletko muokannut noita kuvia? Siis ihan uskomattoman kauniita katsella!
  Älä esittele sitä palettia PLIIS kun tulee himotus!!!

 4. Sikri

  Mä voin alkaa sun meikkikaveriksi :D
  Ihana meikki jälleen!

 5. Inkivääri

  CN – teen aina kuviin perusmuokkauksen eli vaalennan niitä kun kamerani alivalottaa, ja tarvittaessa säädän kontrastia ja lisään tarkkuutta.

  Sikri – kivaa! :D

 6. Anonymous

  Mistä tuon Catricen kyniä saa?

 7. Inkivääri

  Anonyymi – Catrice on saksalainen markettimeikkisarja ja sitä myydään keski-Euroopassa. Mä ostin Catricea Sveitsistä. Mielettömän halpoja ja todella hyvälaatuisia.

  http://www.catrice.eu/?page=home

 8. Francine

  Copperplate on todellakin ihana… …ja se toimii tumman maantievärisellä ihmisellä myös täydellisenä kulmakarvavärinä.

 9. Quutti

  Taidanpa mennä Stockalle ja poistaa tämän itselleni saman tien! Sattuu nimittäin olemaan Shalekin jo valmiiksi hallussa…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.