Karkkipäivä
Karkkipäivä

MAC Amber Lights ja Plum Dressing

Yksi suosikkiyhdistelmiäni on MACin Amber Lights ja Plum Dressing. Tässä kaksi eri lookia, toinen iltaan ja toinen päivään. Kummassakin meikissä Amber Lightsia on levitetty koko luomelle ja Plum Dressingia luomivakoon. Sisänurkkaan on sipaistu Amber Lightsin päälle kevyesti vaaleaa kultaa Clarinsin Nude Shimmers -paletista. Iltameikissä ulkonurkkaan on lisätty Urban Decayn mustaa Oil Slick-luomiväriä ja yläluomelle ja alaluomen vesirajaan on tehty rajaukset MACin Smolder-kynällä. Päivämeikissä yläluomelle on tehty rajaus Indeliblen voideluomivärillä, sävy Carbon. Kulmaluulla Revlon Frosty White joka on yksi vakiotuotteitani korostukseen ja häivytykseen.


Joskus swatchaan sävyjä kädelle ennen meikkaamista nähdäkseni miten ne soveltuvat yhteen. Tässä Oil Slick, Plum Dressing ja Amber Lights sekä vaalea IsaDoran Retro Chrome-triosta ja Clarinsin Nude Shimmers -kulta. (Tässä tapauksessa mun ei tosin tarvinnut testata sävyjen yhteensopivuutta koska se oli jo mulla tiedossa, kunhan swatchailin huvikseni. :))

Kommentit (3)

 1. Anonymous

  Äät ja ööt saa samasta näppäimestä mistä saa hatun (^) eli siinä on tämä ¨ -merkki myös. Painat siis sitä näppäintä kerran ja sen jälkeen a:ta tai o:ta, pitäisi onnistua :)

 2. lunacracker

  Oi, tästä tuli heti uusin lempiblogini! Ja MAC-fanina olin tietenkin onnellinen, kun huomasin, että on kaikki sävyt itsellänikin… Ei muuta kuin koittamaan Amber Lightsia! :D

 3. Inkivääri

  lunacracker – voi kun kiva kuulla! Tervetuloa!

  Ja anonyymille kiitokset neuvosta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.