Karkkipäivä
Karkkipäivä

Maailman kaunein violetti kynsilakka

Ei ole mikään salaisuus, että rakastan violettia. Tykkään violetista kaikissa sen sävyissä, mutta yksi sävy on yli muiden. Se on murrettu, savuinen, hieman siniseen taittava violetti, vähän sellainen mustikkamaidon värinen.

Ja OPIlla on sen sävyinen kynsilakka.

ParlezVousOPI

Kauneuden nimi on Parlez-Vous OPI? ja se ilmestyi OPIn vuoden 2008 syyskokoelmassa. En tiedä, saako tuon kokoelman sävyjä enää muualta kuin eBaysta.

ParlezVousOPI2

Sävy on jotain käsittämättömän kaunista. Aivan täydellinen. Sopii yhteen niin torkkupeiton sävyn kanssa….

ParlezVousOPI3

….kuin saappaideni…..

ParlezVousOPI4

…ja aiemmassa postauksessa vilahtaneen GT:n kaulahuivini….

ParlezVousOPI5

Ja yllättäen se mätsää myös kotilökövaatteideni kanssa. Mums!

ParlezVousOPI6

Sävy on livenä ehkä hieman harmahtavampi violetti kuin kuvissa, mutta yhtä kaikki aivan upea. Sävy on varmasti tuttu monille kynsiharrastajille, jotka seuraavat OPIn lookkeja. Parlez-Vous OPI? nousi kaksi vuotta sitten syyskokoelman suosikiksi mutaisen You Don’t Know Jacques! -sävyn kanssa. OPI oli tuolloin taas aikaansa edellä – tänä syksynähän mudan sävyjä on melkein kaikilla kynsilakkasarjoilla.

Mietin muuten tässä vähän aikaa, että lopettaisin kynsilakkakuvien postauksen. Olen postaillut niitä aika harvakseltaan, sillä tämähän ei ole kynsiblogi, eikä minulla ole mitään ns. intohimoa kuvailla kynsiäni tai kynsilakkojani. Silti on tehnyt silloin tällöin mieli jakaa teidän kanssanne joku lakkasävy, josta olen tykännyt erityisen paljon. Kuten nyt vaikkapa tämä Parlez-Vous. Olen kuitenkin aikamoisen väsynyt kynsien vastaanottamiin haukkukommentteihin. Typerien kommenttien laittajat eivät näy tajuavan, että haluan vain esitellä kynsilakan sävyä, en saada neuvoja kynsien muotoiluun. Ei riittänyt, että tein kokonaisen postauksen siitä, että pidän kynteni tietoisesti tämän näköisenä. Silti tulee kommenttia tyyliin, ”Hei, et ole kai tajunnutkaan että kyntesi ovat ihan järkyt?!”

Päätin kuitenkin, että jatkan kynsilakkakuvien julkaisua vastaisuudessakin. Harvoinhan niitä tulee, mutta päätin, etten rajoita postauksen aiheita vain lapsellisten kommenttien takia. Tästä eteenpäin en kuitenkaan enää julkaise kommentteja, joissa kerta toisensa jälkeen kysellään, miksen tajua leikata kynsiäni tai pitää niitä saman mittaisina. Olen jo valottanut asiaa blogissa ihan tarpeeksi. Varmasti ymmärrätte. :)

Kommentit (61)

 1. Norqu

  Mä olen ainakin tykännyt kynsipostauksista, lähinnä olen vähän kade, kun omat kynnet jäävät niin töpöiksi. Mutta on kiva nähdä eri lakkoja, löysin itsekin Berliinin reissulta muutaman ihanan liilan lakan, mutta en kyllä mitään noin ihanan mustikkaista sävyä.

  Mielestäni saat (ja pitääkin) kirjoittaa omaan blogiisi sellaisista asioista, joista itse haluat. Eli lisää kynsijuttuja vaan jos susta siltä tuntuu!

 2. jaapuska

  ihan sama mimmosit kynsiä kukanenkin kantaa.mua kiinnostaa lähinnä värit ja uutuudet,itse kun olen laiska hakemaan mitään uutta kynsiini.mulla on aina eripituisia kynsiä,kun ne katkeilevat aika ajoin….ainoa asia joka aiheuttaa kylmiäväristyksiä on kun mietin pitkää kynttä jos se vaikka taittuisi….

 3. Miisa

  Miten sä saat noi kyntes pidettyä noin pitkinä?:D Mulla ei ikinä oo ollu noin pitkiä, mut hui miten pitkä nimettömän kynsi;o En haukkuja halua antaa, mut luulis et tollanen tarttuu jokapaikkaan:D

  -Miisa

 4. Saija

  Voi vitsit, miten upee väri noissa sun kynsissä!!! :) Ite oon kateellinen kaikille pitkäkyntisille, koska itselläni tapa repiä kynnet ihan lyhkäsiksi ja opettelen koko ajan siitä tavasta pois, kunnes taas repsahdan… Vinkkejä siis kaipaan…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.