Mä sorruin…

Gee-neljä.

Mä ostin eilen mun ensimmäiset G-neloset. Mä vain kävelin Anttilassa leluosastolle ja yhtäkkiä mä olinkin kassalla.

MLP_uudetIMG_2294

Nämähän on ihan… hirveitä…!

Vai ovatko…?

Olen alusta saakka kammoksunut My Little Ponien nelossukupolvea. (Itse asiassa menetin mielenkiintoni uusiin tuotoksiin sen verran tehokkaasti G3:n jouduttua lopetetuksi, että nyt piti ihan käydä tarkistamassa ettei tällä välillä ole ehditty jo vitossukupolveen. Näköjään ei.) G2 oli jotain ihan hirveää, mutta siitäkin sarjasta ostin lopulta kaksi yksilöä ihan vain kun… no, kai keräilijällä kuuluu olla joku kappale edustettuna epäonnistuneista poneistakin.

Silti päätin jyrkästi G4-”humanoidien” korvatessa sympaattisen kolmossukupolven, että näitä ”Bratz-poneja” en ikinä tule ostamaan.

idMLP_ApplejackIMG_2308

Koskaan ei pitäisi sanoa ei.

Nyt mä sitten ostin. Enkä oikein edes tiedä miksi, mä vain jouduin tunteen valtaan…. Katsoin niitä poneja. Ne oli kamalan näköisiä. Mutta sitten kuitenkin… ne on poneja. My Little Poneja.

Applejack sen taisi tehdä. Jos hyllyssä ei olisi ollut Applejackia, olisin ehkä vain kävellyt pois. Mutta tuttu omenakuvio oli siellä, ja sitten pakkaus oli kädessäni. Ja kohta kaksi muuta.

Neljäs My Little Pony -sarjahan yhdistää poneja kaikilta aikaisemmilta kausilta. (Tai G2:sta en ole ihan varma, mutta kahdesta muusta ainakin.) Applejack oli suosikkejani 80-luvun poneista. Ja siinä se nyt oli, vaikkakin karun 2000-luvun Bratz-mutaation läpikäyneenä.

MLP_RarityIMG_2297

Rarityllä on erityisen ”mischievous” ilme. Vanhoilla poneilla ei ikinä ollut näin ilkeitä tai juonivia kasvonpiirteitä; kaikki olivat lempeitä ja iloisia. Minusta on aina ollut kiinnostavaa tarkkailla ponimuoteille luotuja ilmeitä – sarjassamme ”kaikkea sinä mietitkin”.

Rarity-ponin designissa muuten yhdistyy kaksikin G1-ponia; Sparkler ja Glory. Ne ovat kuulema MLP Friendship Is Magic -sarjan luojan ja Rarity-hahmon kehittäjän Lauren Faustin suosikkeja.

MLP_Fluttershy_IMG_2305

G3-sukupolvesta tuttu Fluttershy näyttää samalta kuin chihuahua-Viivi silloin, kun se saa vihiä jostain herkusta ja silmät melkein pullistuvat päästä.

Fluttershy’n ilme on myös vähän yksinkertainen… En ole (vieläkään..!!) katsonut Friendship Is Magic’iä, niin en tiedä onko Fluttershy’n hahmo sellainen myös sarjassa. Koskahan saan tämänkin aukon poniyleissivstyksessä paikattua… Jotenkin vastenmielisyys uutta sukupolvea kohtaan on vain ollut niin suuri, että en ole jaksanut edes sivistyksen perusteella katsoa yhtäkään jaksoa.

Pitäisikö ottaa joululoman ohjelmaksi…?

MLP_Rarity_MoondancerIMG_2321

G1 Moondancer <3 Niin hellyttäviä pullukoita. Tällaisia ponien mun sydämessä kuuluu olla. :)

  MLP_Rarity_MoondancerIMG_2330

Juonittelija – Lempeä

Fluttershy_IMG_2300

MLP_Medley_FluttershyIMG_2334

G1 Medley

MLP_ApplejackitIMG_2362

Mennyt ja nykyhetki kohtaavat…. Applejackit. Omenaiset.

Kyllä mä nyt vähän taisin pehmentyä noille Bratz-poneille. Ihan vähäsen. Ihan vain kun ne kuitenkin ovat edelleen elävä silta sinne 80-luvun kultaiseen poniaikaan….

Ainiin.

Ostin mä yhden pehmo-poninkin. ^_^

Kommentit (71)
 1. veitsä sun ponit hiekkalaatikolle?!? <3

  1. Kyllä :)

 2. Mä en tiedä mitä sanoa noista ;( Ihan kuin niillä olisi jokin sairaus päässä.

  Mä vaan rakastan sitä hyvän muotoista päätä, joka saa ponit näyttämään älykkäiltä eläimiltä. Noi uudet näyttää jotenkin siltä, kuin ne olisivat syntyneet jossain ydinonnettomuusalueella…

  Mut tämmönen oon aina, menee vuosia et hyväksyn uuden trendin, sit kun muu maailma on siirtynyt eteenpäin, niin mä vasta ihastun siihen, mikä on jo out.

  Ehkä silmä tottuis jos ihan järjestelmällisesti alkais totuttelemaan.

  1. pitää vielä lisätä että TIPI! Sen päältä tuo pää näyttää :D

   No hmm. On noi melkein söpöjä kyllä. Heh.

   1. pitää vielä lisätä että TIPI! Sen päältä tuo pää näyttää :D

    No mutta niinpäs muuten näyttää, todellakin :D

  2. Noi uudet näyttää jotenkin siltä, kuin ne olisivat syntyneet jossain ydinonnettomuusalueella…

   Niinpä, tää oli just hyvin sanottu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *