Luumua ja ruskeaa kultaraidoilla – ja Grimas-voittaja

Taas pukkaa kömpelöä ”koristelua”.

Nojoo, siis eihän nämä ole koristelua nähneetkään, mutta näyttää kivalta tälleen taidottoman kynsimaalarinkin tekemänä!

Kynsillä Yves Rocherin syyslookin luumun- ja ruskean sävyisiä kynsilakkoja (näyttävät kauempaa ihan samalta sävyltä), ja kärjissä viirut Dependin kultaisella koristelakalla. YR:n syyslakat peittivät jo yhdellä kerroksella, ihan niinkuin aiemmin esittelemäni Le Rouge -sävykin.

Yves Rocherista puheen ollen, mitäs olette muuten mieltä Rocherin suuresta bloggaajaprojektista? Hehän etsivät syksyllä 50:ä pohjoismaista bloggaajaa arvostelemaan tuotteitaan, ja nyt YR näkyykin sitten todella monessa suomalaisessakin blogissa. Mitä luulette, voikohan tuollainen kamppis johtaa jonkinlaiseen YR-ähkyyn ja yliannostukseen lukijoiden puolelta, vai tuovatko blogikirjoitukset nyt ”positiivista pöhinää” Yves Rocherin ympärille?

Itsehän pidän YR:sta aika lailla, ja toivoisin että he pääsevät pikkuhiljaa 90-luvun postimyynti”leikkaa-ja-liimaa-kupongit”-imagostaan. Mietin vain, että tulikohan tuossa tuotearvostelijoiden värväämisessä pienet överit, ja näinköhän joka kolmannessa blogissa keikkuvat YR-tuotteet aiheuttavat jossain vaiheessa lukijoissa toivotusta päinvastaisen reaktion, eli totaalisen kyllästymisen. :/ Harmi, jos näin käy. Idea hyvä, toteutus ehkä vähän yli-innokas YR:n taholta.

Itse en kuulu noihin valittuihin tuotearvostelijoihin, mutta olen muuten vain ollut Rocherin postituslistalla alkuvuodesta. Olen kirjoitellut blogiin ainoastaan niistä tuotteista, joista olen erityisesti innostunut tai muuten vain kokenut kiinnostavaksi kertoa niistä. Niin teen jatkossakin. Minulla on mm. ollut jo pitkään odottamassa koko Yves Rocherin Ecocert-sertifioitu linja, ja siitä on tulossa arvostelua joskus (toivon mukaan lähi)tulevaisuudessa.

* * * *

Mutta nythän tämä meni ihan rocheiluksi koko postaus…… kun piti julistaa se GRIMAS-voittaja! :)

Arvonta oli blogin historian suosituin yli 800 osallistujallaan, ja näiden joukosta onnenpekaksi arpoutui nimimerkki Jenniemi! Suurensuuret onnittelut!!

Muistutan teitä muita vielä mahdollisuudesta hankkia tuollainen 12 sävyn paletti aprilli.fi-nettikaupasta erikoishintaan. (Minä en saa siitä mitään provikkaa, ei huolta! ^_^) Voitte tilata suoraan itse kokoamani Karkkipäivä Special -paletin, tai halutessanne vaihtaa värejä itsellenne mieluisempiin – samaan hintaan. Ei paha tarjous.

Kommentit (43)
 1. Puutarhatontun hoito
  30.10.2011, 08:52

  Upeat kynnet. Mä voisin itsekin kokeilla tehdä tuollaisia viiruja koristeiksi.

 2. Oletko koskaan laskunut,kuinka paljon noin suurinpiirtein sinulla menee aikaa kynsiin ja ihonhoitoon viikossa? Ihan vaan mielenkiinnosta kysyin. Eikös olisi kiva tutkimuskohde?

  Itse olen kahden lapsen äiti, käyn töissä ja opiskelen. Ymmärrettävästi kynteni ovat kamalan näköiset… Parin vuoden päästä säihkytään sitten taas, nyt ovat minuutit kortilla. Vapaa-aikana luen mieluummin sun blogia kuin maalaan kynsiä:)

  1. Oletko koskaan laskunut,kuinka paljon noin suurinpiirtein sinulla menee aikaa kynsiin ja ihonhoitoon viikossa? Ihan vaan mielenkiinnosta kysyin. Eikös olisi kiva tutkimuskohde?

   En ole koskaan laskenut, mutta veikkaan, että ei loppujen lopuksi ihan hirveän paljon aikaa (ainakaan niin paljon kuin lukijat oletettavasti odottaisivat :)). Kynsiin mulla ei ainakaan mene edes paria tuntia viikossa, en useinkaan jaksa vaihtaa lakkaa kuin kerran 7-10 päivässä.

   Mutta hei, tämähän on itse asiassa mielenkiintoinen tutkimuksen kohde, kuten kirjoitit! Alanpa laskemaan. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *