Joulukalenteri, luukku 16

Karkkipäivän joulukalenteri – luukku kuusitoista

joulukalenteri_luukku16

Lahjoittaja: L’Oreal Finland Oy

Lahjoitus 1000€ Pelastakaa Lapset ry:lle.

LorealFinland pl_jouludiplomi_2017

L’Oreal lähettää lahjoituksen myötä seuraavat terveiset:

”L’Oréal Finland Oy lahjoittaa 1000 euroa Pelastakaa Lapset ry:n Eväät Elämälle –hankkeeseen ja sen yhdessä aloitettuun mentorointi- ja harrastustukitoimintaan.

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children – järjestöä, joka toimii lasten hyväksi yli 120 maassa. Visionamme on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen. Järjestön tehtävänä on parantaa sitä tapaa, jolla lapsia kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksia lasten elämään.

PelastakaaLapset_kuva
Kuva: Pelastakaa Lapset ry

Pelastakaa Lapset ry:n ja L’Oréalin yhteistyö Suomessa alkoi jo vuonna 2009. Tuolloin L’Oréal täytti 100 vuotta ja osana juhlavuotta Pelastakaa Lapset ry ja L’Oréal Finland ideoivat mentorointi- ja harrastustukitoiminnan Eväitä Elämälle –hankkeeseen.

Mentoritoiminta on yläkouluikäisille ja 10. luokkalaisille suunnattua, vertaistukeen perustuvaa, varhaista tukea ja ohjausta oppiaineissa. Toimintaa toteuttavat Pelastakaa Lasten paikallisyhdistykset yhteistyössä koulujen ja mentoreina toimivien nuorten aikuisten kanssa. Mentori on peruskoulun päättänyt, 18–29 -vuotias nuori aikuinen, jolla on halu ja taito kohdata nuoria. Mentorit perehdytetään tehtävään Pelastakaa Lapset ry:n toimesta ja heille maksetaan toiminnasta pieni korvaus.”

Kuinka voin auttaa? Voit auttaa tekemällä lahjoituksen, liittymällä jäseneksi tai vapaaehtoiseksi tai osallistumalla esimerkiksi joulukeräykseen.

Suuri kiitos L’Oreal Finlandille lahjoituksesta.

Kommentit (10)
  1. Tää on mahtavaa!!!!!

    1. Allekirjoitan mitä suurimmassa määrin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *