Karkkipäivä
Karkkipäivä

Joulukalenteri, luukku 12

Karkkipäivän joulukalenteri – luukku kaksitoista

joulukalenteri_luukku12

Lahjoittaja: Nordic Health Systems Oy

Lahjoitus 200 € Suomen Eläinsuojeluyhdistykselle.

NHS_joulutervehdys

Nordic Health Systems toivottaa kaikille oikein ihanaa ja lämminhenkistä joulunaikaa :)

NHS_lahjoitus

Nordic Health Systems on vuonna 1987 perustettu luontaistuotteiden, luonnonkosmetiikan ja ekotuotteiden maahantuonti- ja tukkukauppaan erikoistunut perheyritys. NHS tunnetaan merkeistään kuten Lavera, Nurme, Born To Bio ja Optiat.

SEY eli Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto ry on vuodesta 1901 toiminut Suomen suurin eläinsuojelujärjestö ja eläinsuojelun asiantuntija. SEYn toimialaan kuuluvat kaikki eläimet ja liiton toiminta kattaa koko maan. SEY toteuttaa käytännön eläinsuojelutyötä yli 40 jäsenyhdistyksen ja noin 100 vapaaehtoisen eläinsuojeluvalvojan ja -neuvojan voimin.

Kuinka voin auttaa? SEYn toimintaa voi tukea lahjoituksin, liittymällä jäseneksi, liittymällä SEYn vapaaehtoistoimintaan tai ryhtymällä eläinsuojelukummiksi. Lisää tietoa saat täältä.

Lämmin kiitos NHS:lle lahjoituksesta.

Kommentit (9)

 1. kuorotipu

  Edelleen niin hyvä mieli kalenterista :)
  Me lahjoitetaan Hesylle lähinnä tavaraa ja ruokaa. Ja lisäksi viedään sinne asukkeja. Tänä syksynä ollaan loukutettu pari kissaa, jotka on häiriköinyt meiän taloyhtiön alueella. Toinen oli aika roisissa kunnossa, mutta silti kesyn oloinen. Toinen oli ilmeisesti karannut aika vasta, koska katosi hesyn sivuilta tosi nopeasti. Kummankin mukana vietiin samalla ruokaa ja vanhoja liinavaatteita löytöeläintaloon.

  Mun kalenterista tuli tänään vartalovoi. Pikatestillä tuntu hyvin imeytyvältä ja tuoksu oli tosi jees :)

  • Sanni

   Mä muuten mietin pitkään (ja edelleen) Hesylle lahjoittamista. Jotenkin vain ne henkilökunnan sisäisiin ongelmiin liittyvät epäkohdat jarruttaa, mikä on harmi juttu kun itse kohde eli eläimet ovat tärkeitä. En tiedä mikä tilanne Hesyllä tällä hetkellä on mutta viime vuoden otsikot ”ihmisrääkkäyksestä” eivät surullista kyllä ole omiaan luomaan positiivista auraa Hesyn ympärille.

   • kuorotipu

    Joo ne oli kyllä tosi inhottavaa luettavaa :(

 2. Sari

  Kiitos kalenteristasi. Näitä luukkuja on niin suuri ilo ”availla” ja arvostan kovasti tätä konseptia. Hieno keino tarjota näkyvyyttä yrityksille sekä järjestöille ja tietenkin sen myötä välittämään resursseja tärkeisiin töihin. <3

  • Sanni

   <3

 3. inkku

  Voi että, olen ihan liikuttunut tästä sinun joulukalenteristasi :) . Arvostan todella paljon tätä ja muutenkin eettinen kosmetiikka on omakin valinta. Kiitos!

  Onneksi suomessa on paaaaaaaljon muitakin paikallisia tahoja, jonne voi lahjoittaa :) . Hesyllä toiminta on suurehkoa verrattuna muihin, koska heillä kissa-, koira- ja jyrsijätalot. Muilla tahoilla taas paljon kotihoitajia.

  • Sanni

   Olen iloinen että kalenteri liikuttaa :) <3

 4. PauliinaN

  Aivan ihana lahjoituskohde taas!! :) <3

 5. Kukkahattutäti

  Kiitos lahjoittajalle!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.