Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lushin joulu

Lushin joulutuotteet ovat täällä taas.

Lush_Joulu2015

Sain valita kokoelmasta kolme itseä kiinnostavaa tuotetta, ja armottomaan :D testiin päätyivät seuraavat:

Lush_Joulu2015_IMG_9009

Yog Nog -soijajogurttisaippua, Celebrate-vartalovoide ja kaikkein kiinnostavimpana: Bûche de Noël -kasvoputsari.

LushJoulu2015_IMG_9016

Yog Nog, kermainen soijajorttia sisältävä käsi- ja vartalosaippua.

Miksi halusin kaikista mahdollisista tuotteista juuri saippuan, ehkä arkisimman tuotetyypin? Koska suuri osa Lushin tuotteista liittyy kylpemiseen ja kylpyammeeseen, eikä meillä ole ammetta. ;)

Mietin pitkään Yog Nogin ja jonkun suihkutuotteen välillä, mutta päädyin sitten Yog Nogiin kun se kuulosti niin herkulliselta. Ja käsisaippuaa kuluu enemmän kuin suihkugeeliä. :)

Yog Nog tekee paluun viime vuoden joulukokoelmasta ja on nyt saanut rinnalleen myös samantuoksuisen kylpypallon. Kermainen ja joulumausteilta tuoksuva Yog Nog saavutti kuulema viime vuonna suursuosion.

Entä Sannin suosio? Nooooohh. Jotenkin ihan harmittaa, että joudun (taas) sanomaan, ettei tästä Lush-tuotteesta ja minusta tullut ihan ylimpiä ystäviä. Minulla on Lushiin jännä suhde – samalla fanitan merkkiä ja heidän tuotteitaan tosi paljon (jos Lush vain olisi ollut olemassa mun teini-iässä mä olisin niin ollut lushisti), mutta samalla jotkut tuotteista joutuvat kerta toisensa jälkeen ”ei vain pysty käyttämään” -listalle.

Kun se tuoksu.

Te tiedätte. Lushin tuoksumaailmasta joko tykkää tai ei tykkää. Sitä kestää tai ei kestä. Lushin tuoksut kuuluvat kosmetiikkamaailman voimakkaimpiin, ja kaikki eivät kykene handlaamaan näin vahvoja, ympäri asuntoa leviäviä ja vaatteisiinkin tarttuvia tuoksuja. Vaikka se tuoksu itsessään olisi ihan hyvä.

Lush_YogNog

Lush-pakettia postista noutaessa haistoin jälleen jo kaukaa mitä oli tulossa (pakettikortista en nähnyt lähettäjää). Ja kun avasin Yog Nogin paperisesta kuorestaan – whoaaamm, tuoksu oli vallannut hajureseptorieni jokaisen pinnan.

Kylpyhuone on nyt kauttaaltaan Yog Nog -saippuan tuoksuinen. Kun saippualla pesee kädet, ne tuoksuvat vielä tuntien jälkeen.

Tuoksu itsessään on miellyttävä; mausteisen jouluinen kuten kuvaus lupaa. Mutta niin voimakas, että en valitettavasti pysty saippuaa enää esillä pitämään nyt kun testiajo on suoritettu. Ihan sama juttu kuin Godivan kanssa.

Kysymys: miksi ihmeessä Lushin on lisättävä tuotteisiinsa myös synteettisiä hajusteita? Eivätkö luonnolliset tuoksuaineet jo riittäisi..? Tässäkin saippuassa on kahta eri eteeriseen öljyyn pohjautuvaa hajustetta, itsessään voimakkaasti tuoksuvia raaka-aineita kuten neilikkaöljyä ja ylang ylang -öljyä ja niiden lisäksi vielä synteettinen hajuste. Aivan varmasti saippua olisi jo ollut oikein jouluisen tuoksuinen ilman parfum-lisää.

Voin toisaalta vastata kysymykseeni itsekin: tuotteisiin lisätään näin paljon hajusteita, koska juuri se on Lushin se juttu. Voimakkaat tuoksut ovat merkin trademark, ja kuluttajista löytyy Lushin menestyksen perusteella läjittäin tätä tuoksumaailmaa rakastavia ihmisiä. Så det så :)

Lush_Joulu2015_CelebrateBodyLotion

Sitten seuraava potilas: Celebrate-vartalovoide.

Ensin hyvät puolet: tämä voide tuoksuu todella, todella ihanalta ja vaikka tuoksu on vahva, se ei ole ihan päänsärkytasoa. Vedet kielelle herauttava sitrustuoksu on todella aidon ja luonnollisen tuoksuinen – vaikka tässäkin on synteettistä hajustetta (mutta vasta viimeisenä incissä, toisin kuin Yog Nogissa). Voiteessa on Brasilian appelsiiniöljyä, limettiä ja appelsiininkukka-absoluuttia. Rakastan sitrustuoksuja, ja tämä beibi on todella onnistunut tuoksunsa puolesta. Nam!

Toinen plussa on lyhyt ja simppeli raaka-ainelista, turhat lisäaineet minimoitu.

Sitten ne huonommat puolet: vaikka voiteen koostumus ei ole hurjan paksua jankkia, se on erittäin rasvaista ja jättää ihon kiiltävän tahmeaksi. Vesi tulee ainesosaluettelossa vasta ykkösenä olevan manteliöljyn jälkeen, siitä voi päätellä että aika ”greasy” kaveri kyseessä. :)

Lush_Joulu2015_IMG_9015

Todella kuivalle iholle voide on tietysti onnen omiaan, mutta normaali-iholle (tai ainakin minun ihollani) voide jättää rasvaisen, kiiltävän pinnan. Tahmeus ei katoa koko päivänä. Lisäksi tuoksu tarttuu vaatteisiin ja lakanoihin. Se ei tosin Celebraten kohdalla minua niin haittaa koska pidän tuoksusta :D Mutta tosiaan, on hyvä tietää, että voidetta ei esimerkiksi kannata laittaa sellaisena päivänä, jolloin on suunnitellut käyttävänsä ihan toisen kuin sitruksen tuoksuista hajuvettä.

Celebrate on sekin palaavia joulutuotteita, en muista oliko se viime vuoden kokoelmassa mutta Googlen mukaan ainakin vuonna 2013. Asiakkaiden suosikkituotteita, siis, koska palaa valikoimaan uudestaan ja uudestaan.

Kuten kulttituote Snow Fairy -suihkugeeli. ;) Jota en tälläkään kertaa halunnut testiin :D Tuoksuttelin sitä kerran yhden kaverin luona ja totesin liian makeaksi mun makuun.

Lush_Joulu2015_IMG_9013

Ja sitten tämä erikoisin, kiinnostavin tuote:

Bûche de Noël -tuorekasvoputsari.

Putsari pohjautuu jauhettuu manteliin (niinkuin muuten Dr. Hauschkan klassikkoputsarikin ;)), ja sen tuotekuvaus kuuluu näin:

”Heleyttävä, ravitseva kasvojenpuhdistussavi kaikille ihotyypeille talvi-ihon hemmotteluun. Antiseptinen seetri ehkäisee epäpuhtauksia, satsuma ja karpalo kirkastavat ihoa ja manteli kuorii hellävaraisesti. Manteliöljy ja kaakaovoi kosteuttavat tehokkaasti ja suojaavat viimaa vastaan”.

Tuotteen inci on kuin jonkun terveyssmoothien resepti: jauhettua mantelia, kaoliinia, glyserolia (no näitä kahta ei ehkä smoothieen :D), satsumaa,  kuivattua karpaloa, kaakaovoita, nori-levää… Mukana kuitenkin jälleen myös synteettisiä hajusteita, mm. brandyaromia.

Bûche de Noëlin tuoksu ei ole mainittavan vahva, tehden siitä virkistävän Lush-poikkeuksen. Koska kyseessä on säilöntäaineeton tuoreputsari, säilyvyysaika on vain pari kuukautta valmistuksesta – minun Bûcheni on valmistettu 11.9.2015 ja sen parasta ennen -päivämäärä on 11.12.2015.

Lush_Joulu2015_IMG_9088

Eikö näytä aika, hmm, jänskältä tuotteelta? :D Epämääräinen vihreä on levää.

Tuotetta neuvotaan ottamaan pieni nokare kämmenelle ja sekoittamaan veden kanssa tahnaksi. Käytännössä tämä onnistuu vähän heikosti; tuote on niin paksua ja kokkareista, ettei se muodosta veden kanssa siistiä tahnaa vaan mönjä on edelleen kokkareista. Tuotteen levitys kasvoille on koostumuksen vuoksi aika kömpelöä, ja möykkyistä seosta päätyy aika paljon ihon sijaan myös lavuaariin.

Mutta! (Heheh, mä taidan käyttää vähän liikaa tätä yhden sanan teholausetta… ;)) Tuote ei ole pesutuloksensa puolesta lainkaan huono! Kun möhnää vain jaksaa hieroa kasvoille (se ei vaahtoa eikä ole liukuvaa, tehden levityksestä todellakin erilaista verrattuna normiputsareihin), on tuloksena huuhtelun jälkeen mitä ihanimman tuntuinen iho!

Hipiä on todella pehmeä ja suloisen sileä eikä sitä kiristä yhtään. Öljyt ja rasvat jättävät ihon lupauksen mukaisesti kosteutetun, mukavan ja kevyesti suojatun tuntuiseksi. Huuhdellessa iholla tuntee öljyjen jättämän pinnan joka ei katoa veden mukana, mutta kun kasvot kuivaa, putsarin ihoon jättämät öljyt imeytyvät nopeasti ja iho on hetkessä ihanan tuntuinen vailla mitään tahmapintaa.

Ihana, erilainen tuote! Säännölliseen käyttöön en usko monen jaksavan tällaista ottaa, mutta miksipä ei hemmotella ihoaan vaikka talven pakkaskaudella tällaisella spesiaalituotteella joka samalla syväpuhdistaa (kaoliini + jauhettu manteli), ja jättää iholle suojaavan öljypinnan. Peukku tälle!

Huom: meikkiä tuoreputsari ei varmaankaan irroita, en tosin edes kokeillut (koska tuote ei sisällä kaakaovoin lisäksi mitään varsinaisesti meikkiä liuottavia ainesosia), mutta sopii erinomaisesti vaikka kaksoispuhdistuksen toiseksi osaksi. :)

Tuotteiden hintatiedot: Yog Nog -saippua 6,20€ / 100 g, Celebrate-vartalovoide 23,95€ / 225 g ja Bûche de Noel -putsari 13,50€ / 100 g.

.

Kuka innostuu Lushin joulusta? :)

Kommentit (30)

 1. Juuls

  Jotenkin haluaisin pitää Lushin tuotteista mutta en pysty kun ne tuoksuvat niin voimakkaille. Yhden kerran olen yrittänyt käydä Lushissa mutta tuoksujen sekamelska on liikaa eihän siellä pysty edes erottamaan tuoksuja toisistaan. Kerran jopa riitti että vain kävelin liikkeen ohi ja migreeni iski voimakkaasta tuoksusta. :/ teoriassa tuoksut kuulostavat hyvälle mutta.. :/

  • Karoliina

   Itse en ole koskaan yhtäkään Lushin tuotetta edes testannut, mutta tosiaan nämä kuvailut todella voimakkaista tuoksuista pistää ihmettelemään, että miten esimerkiksi työntekijät liikkeessä pystyvät koko päivän olemaan ilman päänsärkyä tai yökötystä hajuista? En ole edes itse mitenkään hajusteherkkä, mutta jo pelkästään montaa eri hajuvettä tuoksutellessa ostopäätöstä miettiessä täytyy välillä käydä jollain muulla osastolla tai alkaa yököttää liiat hajut.Tosin varmaanhan noihin hajuihin tottuu, mutta jos liikkeen ulkopuolellekin leviää haju niin kyllä saa aikamoinen sissi olla, että jaksaa sen työpäivän niitä hajuja nuuhkia.

   • Sanni

    nämä kuvailut todella voimakkaista tuoksuista pistää ihmettelemään, että miten esimerkiksi työntekijät liikkeessä pystyvät koko päivän olemaan ilman päänsärkyä tai yökötystä hajuista?

    Ihmettelin tätä itsekin vuoden takaisessa Lush-postauksessa, jonka kommenteissa muutama Lushin työntekijä sitten kävikin asiaa valottamassa. :) Täältä voi käydä lukemassa:

    http://karkkipaiva.indiedays.com/2014/06/23/mika-taalla-haisee/

 2. Mia / Beauty Highlights

  En ole vielä ehtinyt tutustua Lushin joulukokoelmaan, mutta tuo putsari kuulostaa kyllä tosi mielenkiintoiselta! Itsehän olen ihan Dr. Hauschkan Puhdistusvoiteen fani ;)

 3. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi

  Tänään pääsen hakemaan oman haisevan pakettini postista :D. Onneksi en ottanut tuota tuorekasvoputsaria, koska eihän sitä saisi näin nopeasti kulumaan.

  • Sanni

   koska eihän sitä saisi näin nopeasti kulumaan.

   Joo, minäkin vähän hämmästelin lyhyttä käyttöaikaa. Eri juttu jos tuotteen olisi saanut syyskuussa jolloin se on valmistettu, mutta nyt käyttöaikaa jäi vähän runsas kuukausi. Tosin päivittäisellä käytöllä tuon kyllä saa kuukaudessakin loppumaan :)

   • Elli

    Noita tuoreputsareita voi pakastaa! Olin Lushilla töissä ennen ja sieltä on jäänyt mieleen tämä. :)

    • Sanni

     OK, sehän on hyvä :)

  • Tuuli

   Nuo tuoreputsarit kestää kyllä paljon kauemmin kuin tuohon parasta ennen päivään, enkä säilytä jääkaapissa. Myyjät sanoivat käyttävänsä itse niin kauan kun se vaan tuoksuu normaalille ja on normaalin väristä. Ja pitää muistaa se että parasta ennen ja viimeinen käyttöpäivä on eri asia kosmetiikassakin, niinkuin ruuassakin :D

 4. milipili

  Meinasin siskolle ja mammalle tilata jotain putsarijutskaa, onneksi testasit ton vartalovoiteen, sitäkin aattelin muttei koostumus kuulosta hyvälle. Santa’s belly vois olla kiva ja joku palasaippua. Hirmu kallista kasvovoidettakin (£42) suunnittelin äiteelle, niissäkin on vaan se hajuvaara.

  • Sanni

   Hirmu kallista kasvovoidettakin (£42) suunnittelin äiteelle

   Ohoh, äitee on ollut kilttinä :) :)

   Tuon Celebrate-vartalovoiteen jättämä rasvainen pinta on kyllä harmi juttu, kun voiteen koostumus muuten on oikeasti tosi kiva. Se ei siis levittäessä tunnu raskaalta jankilta, mutta rasvaisuuden huomaa kun on vähän aikaa hieronut ihoa, ja viimeistään 10 minuutin kuluttua kun iho kiiltelee edelleen. Ja kahden tunnin kuluttua ;) Eihän tuo kai mitään haittaa jos hiippailee koko päivän kotona yöpaidassa, mutta jos pitää pukea ja lähteä jonnekin, niin mieluummin rasvaan itseni voiteella joka on imeytynyt siihen mennessä kun pukeudun.

   • milipili

    Se voide on 69 e täällä, :0 !
    Juu , ei =D

 5. SiiriS

  Siis mitä nuo magic of christmas ja the icing on the cake jutut oikeen on? :D ja onko muuten tänä vuonna tulossa jotain joulukalenteri juttua? :)

  • Sanni

   Siis mitä nuo magic of christmas ja the icing on the cake jutut oikeen on? :D

   Erilaisia suihkujuttuja (ihon puhdistukseen) :) Magic Of Christmas on suihkumuovailuvahaa..! :D Icing On The Cake on suihkusmoothie. Lush tekee pesutuotteita kaikissa mahdollisissa muodoissa :)

   Mitä joulukalenteriin tulee, jos kysyt onko Karkkipäivään tulossa joulukalenteri, niin onpa hyvinkin ^_^ Jos taas tarkoitit jotain Lushin joulukalenteria, niin siitä en osaa sanoa mitään.

   • SiiriS

    hahah kaikkea ne keksii. :D karkkipäivän omaa juu tarkoitin, jee kiva! :)

 6. T

  Siskoni on parhaillaan lontoossa ja sai minulta lush-tilauksen ^_^ Tilasin tosin vain muutamia suihkugeelejä ja jellyjä. Lapset rakastaa noita jellyjä!

  • Sanni

   Lapset rakastaa noita jellyjä!

   Voin kuvitella :)

 7. Tuuli

  Oon ihan lushin tuoreputsareiden fani! Mulla on vakiokäytössä angels on bare skin ja se säilyy kyllä paljon pidempään kuin tuo parasta ennen päivä. Ja parasta ennenhän on eri asia kuin viimeinenn käyttöpäivä jokatapauksessa. Ainakin aobs on ihana levitettävä, tykkään siitä pienestä kokkareisuudesta kun se kuorii kevyesti. Oon tosi migreeni herkkä nimenomaan hajuista, mutta muutamia lushin lemppareita pystyn silti käyttämään. Tosin godiva oli mullekin liikaa mutta esim seanik ei ole yhtään voimakas :)

 8. Suvi

  Voi LUSH! Rakastuin tuotteisiin totaalisesti vajaa vuosi sitten, vaikka muutamia vuosia sitten olin jo niitä haistellut. Kauppojen tuoksukakofonia ei onneksi aiheuta minulle pienintäkään päänsärkyä, mutta on tullut itsekin ajatelleeksi, että hieman voisi hajusteita vähentää… Lukion käyminen Helsingissä ja Asematunnelin läpi kulkeminen päivittäin ei kyllä helpota himotusta ollenkaan! Budjetti on siksi pieni ja yritänkin odotella joulualeihin, jolloin repäisen, mutta yritän silti pitää järjen päässä. Sitten on taas Lushia seuraavaan jouluun asti. :D

 9. Heidi

  Koskaan en ole Lushin tuotteita kokeillut, eikä ne kyllä oikeen houkutakaan. En välitä voimakkaasti tuoksuvasta, tai no, ylipäätään tuoksuvasta kosmetiikasta lainkaan. Hajuvesiä rakastan, mutta kaiken muun otan sitten mieluiten tuoksuttomana, jottei niiden tuoksu sotkeudu valitsemani hajuveden kanssa. Kaikkea ei tosin tuoksuttomana saa, joten jos tuote on muuten loistava, niin annan sille sen tuoksun anteeksi :D

 10. anonymous

  mä melkein uskaltaisin heittää, että lushin vahva hajumaailma liittyy tavalla tai toisella britteihin :D tuntui, että siellä hajumaailma vaan on vahvempi kuin suomessa. ehkä se liittyy tilaan, paljon ihmisiä, kosteaa, talot homeisia, jotain sellaista. mutta niin, mielestäni briteissä vaan haisee enemmän :D esim. eräs briteistä ostamani second hand -villataki haisi pyykkiaineelle varmaan pari vuotta ostamisen jälkeen ja ehdin sen tietysti moneen kertaan pestä ja tuulettaa sinä aikana. vaikea kuvitella että törmäisi ihan niin stydiin pesupulveriin suomessa vaikka toki joiden pyykinpesuaineistakin meinaa saada hengenahdistusoireita (samoja merkkejä toki mutta kai valmistajat vähän muokkailee tuotteitaan eri maiden kuluttajien mieltymysten mukaan..?). tosi mielenkiintoista kun briteissä lushin liikkeeseen mennessä haju ei tuntunut mitenkään överivahvalta, mutta suomessa en voi mennä edes lähelle kun meinaa pää hajota ja laatta lentää. väitän että kyse on hajuun tottumisesta! mutta niin. ei ole tullut harrastettua lushia hajujen takia mutta myöskään siksi, että jotenkin en ole ihan vakuuttunut että tuotteet olisivat oikeasti hintojensa väärtejä.

  • Sanni

   mä melkein uskaltaisin heittää, että lushin vahva hajumaailma liittyy tavalla tai toisella britteihin :D

   (…)

   mutta niin, mielestäni briteissä vaan haisee enemmän :D

   ^_^ :D

   Kiinnostava pointti ja hauska havainto :) En ole koskaan tullut tätä ajatelleeksi Briteissä.

   Englannissa siis Lush ”katoaa” sinne maan yleiseen vahvaan hajumaailmaan ja muualla sitten hyökkää hajupommin lailla maan tavalliseen tuoksutasoon tottuneiden naamalla..! ^_^

 11. Nimetön

  Huvittaa kieltämättä nää ”en ole kokeillut eikä kiinnosta”-kommentit. :) miksi teilata kumoon kokeilematta? Lushilla on moniakin ei-niin

 12. Jasmin

  Jos nämä ”en ole kokeillut eikä kiinnosta”-ihmiset edes kerran antaisivat mahdollisuuden ennen kuin antavat tuomionsa. :P vähän kuin pikkulapset ruokapöydässä hyi yäk en maista. Lushilla on toki paljon tuoksuvaa kamaa mutta myös niitä, jotka eivät tuoksu niin vahvasti – jopa miehille. Harmi että ainakin Suomen hinnat ovat nykyään ihan pilvissä, yhtäkkiä joku aika sitten monen tuotteen hinta nousi lähes kolmasosan kertarysäyksellä, mikä on kyllä ihan liikaa.

  • Sanni

   Lushilla on toki paljon tuoksuvaa kamaa mutta myös niitä, jotka eivät tuoksu niin vahvasti

   Tämä on ihan totta. Mutta monelle vahvoista tuoksuista päänsäryn saaville jo pelkästään myymälästä tulviva tuoksu voi toimia karkottimena, eivätkä nämä potentiaaliset asiakkaat tule koskaan löytäneeksi niitä miedommin tuoksuvia Lusheja.

   Itse onneksi kestän käydä liikkeessä :D Kunhan ei viivy liian kauaa ^_^ Lush on tosiaan erikoinen merkki; samalta merkiltä olen löytänyt muutamia suurimpiin lemppareihini kuuluvia tuotteita mutta myös niitä hajunsa puolesta kaikkein karmeimpia. Minkään muun sarjan kohdalla en ole joutunut kokemaan sellaista, että tuotetta ei pysty käyttämään tuoksunsa takia.

 13. Saila

  Teen itse saippuaa ja syy miksi synteettisiä tuoksuöljyjä käytetään on se että eteeriset öljyt katoavat yleensä saippuointiprosessissa to-del-la nopeasti. Vaikka niitä lisäisi aivan tolkuttoman määrän. Eteerinen öljy saippuassa taitaakin olla markkinointikikka jotta ihmiset ajattelisivat tuoksun olevan kuitenkin edes suurimmaksi osaksi luonnollinen.

 14. noni

  Kuvittele ihoa, joka on tyypiltään kuin huokoista imupaperia ja kuvittele sitten, miten huikean helpotuksen Celebrate-voide voikaan sellaiselle iholle tuoda. Eli kyllä se vaan imeytyy kun iho on tarpeeksi kuiva ja etenkin suihkun jälkeen kostealle iholle. :) Rauhoittaa kutinoitakin kuin ihme ja nopeammin kuin reseptikortisonivoide. Mulla on vielä hiukan edellisvuotista jäljellä ja sen tuoksu pehmenee vaan paremmaksi ajan kanssa.

  Buche de Noel saa suihkutilassa säilytettynä sen verran kosteutta kierteiden välistä (kun kannen jättää hiukan löysälle), että se on pian huomattavasti pehmeämpää. Mä käytän sitä aina suihkussa, joten pienet rapisemiset ei haittaa. Sen merileväkääreen voi muuten poistaa. ;)

  Tuo saippua on ihanaa! Paras ja kermaisin ja tuoksuu ihan samalle kuin jos olisi peräkkäin paistettu joulupipareita ja mausteista joulukakkua. Herkku!

  Arvaat varmaan, että noi kaikki kolme tuotetta on mun joulutuotesuosikkeja eikä ole ainoat. :D

  • Sanni

   Kuvittele ihoa, joka on tyypiltään kuin huokoista imupaperia ja kuvittele sitten, miten huikean helpotuksen Celebrate-voide voikaan sellaiselle iholle tuoda. Eli kyllä se vaan imeytyy kun iho on tarpeeksi kuiva ja etenkin suihkun jälkeen kostealle iholle. :)

   Tätä en epäile hetkeäkään :) Mutta Lush voisi markkinoinnissaan korostaa, että voide on nimenomaan kuivalle iholle, eikä kirjoittaa tuotekuvauksen yhteydessä että ”helposti imeytyvä voide”.

   Buche de Noelin merilevästä – mun purkissa se ei ollut mikään ”kääre” vaan leivottu tuotteen sekaan. :)

 15. Myy / Nutturapää

  Just tänään hihkuin sisäisesti bussissa matkalla töistä kotiin, kun samassa kyydissä taisi olla joku Lushin työntekijä. Tai sitten joku oli käynyt VÄHÄN shoppailemassa. Mutta ihana tuoksu! :D

  Asematunnelikin sai ihan uuden merkityksen sillon jokunen vuosi sitten, kun Lushin ensimmäinen myymälä siirtyi sinne. Kävelen välillä töihin tunnelin läpi ihan vaan nuuhkiakseni liikkeen ympäristöä.

  • Sanni

   kun samassa kyydissä taisi olla joku Lushin työntekijä. Tai sitten joku oli käynyt VÄHÄN shoppailemassa

   :D ^_^

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.