Lupa olla luonnollinen – Biodellyn kesä ja Nuin valloittavat meikit

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

Lupa olla luonnollinen – lupa olla juuri sellainen kuin olet. Se on Biodellyn kesän teema.

Teema nostaa esiin kauneuden kokonaisvaltaisuutta ja vaikutusmahdollisuuksia omilla valinnoilla. ”Ulkonäkö huomataan, mutta itsevarmuus on se, mihin ihastutaan” – sanotaan Biodellyn kampanjasivulla. Totta, mutta minä muokkaisin tätä näkemykseni mukaan muotoon persoonallisuus on se, mihin ihastutaan. ❤️

Itsevarmuus on toki hyve, mutta epävarmakin ihminen voi olla ihana ja kiinnostava!


Tässä postauksessa esittelen erityisesti Nuin uusia luomivärejä.

Meikkijuttujen jälkeen on tilaa muutamille ajatuksille kauneudesta ja mitä se minulle merkitsee – ja miten kauneus itsessäni on elämän aikana muuttunut.

Nuin meikkivalikoima kasvaa hitaasti, ja viime vuonna se laajeni puuterimaisilla luomiväreillä. Ja oi, miten kauniita sävyjä kokoelmassa onkaan..! Sain kokeiltavaksi seitsemän sävyä, ja valkkasin esittelyyn sekä värikkäitä, rohkeampia sävyjä että luotettavia neutraaleita.

Luomivärien finish vaihtelee täysin mattaisesta kevyesti hohtavaan ja reilusti hehkuvaan. Tosi kivaa, että 18 sävyn joukossa on huomioitu sekä värikkäämmät että klassisemmat meikkisävyt, jokaiselle jotakin.

Kiitosta myös kartonkisista pakkauksista joissa ei ole käytetty lainkaan muovia.

Suosikkini ovat nämä kolme sävyä sekä punakuparinen Tiana.

Luomivärin hinta on 21,50€ / 2,5 g.

Omaka on just sellainen ”oikean” värinen laventeliliila (tykkään enemmän sinertävistä kuin punertavista violeteista).

Kumara on hillittömän upea oliivinen kulta (ns. ”vanha kulta”). Kumara on kaikista testaamistani Nuin luomivärisävyistä pigmenttisin, sen koostumus on peittävin ja sellainen jopa vähän voidemaisen tuntuinen. Jälki on voimakkaan hohtavaa.

Hana on kesätäydellinen merenneito-turkoosi.

Marama on perusmeikin klassikkosävy; mattainen ihonsävyinen vaalea.

Tohungaa kuvaillaan Biodellyn sekä valmistajan teksteissä ”hohtavaksi aprikoosiksi”, mutta minä kuvailisin sitä vaaleaksi, helmiäisenhohtoiseksi shampanjan sävyksi, aprikoosia en siinä näe.

Tiana on ihana, kevyesti hohtava kupari.

Makere on mokkainen, kevyesti hohtava taupe.

Multi-Stickit ovat ihana tuote kesään, niitä voi käyttää niin poskilla, huulilla kuin silmäluomilla. Halpoja nämä eivät ole, normihinta on 39,90€.

Parhaiten ne kuitenkin soveltuvat poskile, ja sävyistä erityisesti Mawhero on super..! Hohtava shampanjan sävy sopii täydellisesti korostamaan ruskettunutta ihoa – joko highlighterina tai yksinään. Oikein vaalealla iholla Mawhero toimii poskipunana. Nuin stickit muuten tuoksuvat aivan ihanalle..!

Puikoissa on mun makuun ihanteellinen koostumus; ei liian kuiva, ei liian rasvainen, ja ne toimivat myös huulilla tuntumatta epämukavalta.

Mawhero on varmasti mun suosikki kaikista koskaan testaamistani voidemaisista poskipuna/highlighter-tuotteista.

Sen beigeen taittava sävy on hienovarainen eikä ”hyppää silmään”, eikä hohde mene överiksi. Postauksen meikkikuvat puhuvat toivottavasti puolestaan, Mawhero on yksinkertaisesti todella kaunis, helppo ja luonnollisesti mun ihonsävyyn sulautuva sävy!

Puuterimaisten luomivärien rinnalla Nuin valikoima on täydentynyt myös puuterimaisilla poskipunilla (36,90€). Valitsin niistä viileän roosapinkin sävyn Anahira. Kaunis ja hyvin klassinen, naisellinen sävy.

Koostumus levittyy kauniisti ja tasaisesti, ja sävy näyttää luonnolliselta. ”Miten levittyy huono poskipunakoostumus”, ehkä kysytte. Se levittyy jauhoisesti, niin että iholle jää näkyvää kuivaa puuteri”pölyä”, ja/tai sen pigmentti levittyy epätasaisesti tai liian miedosti tai voimakkaasti.

Laadukas ja hyvä poskipuna levittyy silkkisesti, sen koostumus ei pölyä ja sävy levittyy tasaisesti ja pigmentin määrä on säädetty mukavasti kerrostettavaksi, niin että parilla sipaisulla saa jo sävyä, ja lisäkerroksilla voi hallitusti rakentaa toivomansa sävysyvyyden.

PUNAKUPARINEN MEIKKI

Meikkipohja:

Nui Cosmetics -meikkivoide, sävy Intense Taiao
Multi-Stick, sävy Mawhero

Silmät:

Nui-luomvärit Tiana (koko luomella ja alaluomella), Makere (ulkonurkassa), Marama (kulmaluulla) ja Tohunga (sisänurkassa).

Huulet:

Multi-Stick Pititi (koko huulilla) ja Mawhero (huulten keskiosassa)

.

Osana kampanjaa minut haastettiin pohtimaan kauneuteen littyviä juttuja; mitä kauneus minulle merkitsee, miten kauneus on itsessäni muuttunut ja miten sen koen. Mielenkiintoista!

Kauneus muodostuu monista asioista, eikä pelkästään symmetrinen tai harmoninen kauneus ole mielestäni kaunista.

Kauneuden kokemukseeni liittyy vahvasti henki ja tunne. Erotan toisistaan myös esteettisen ja abstraktin kauneuden. Esteettinen kauneus muodostuu tietystä symmetriasta ja siihen liittyvästä tunteesta (lämmin / kylmä, luokseenkutsuva / etäinen) sekä kohteesta riippuen väreistä, graafisista elementeistä ja valosta.

Abstrakti kauneus muodostuu tunnelmasta, sanattomasta tai sanallisesta kommunikaatiosta, hyvästä tahdosta ja sisäisestä hyvän olon tunteen kokemuksesta. Siihen ei välttämättä liity mitään visuaalista.

VIHREÄ-LIILA MEIKKI

Meikkipohja:

Nui Cosmetics -meikkivoide, sävy Intense Taiao
Multi-Stick, sävy Mawhero (poskipäillä)
Poskipuna, sävy Anahira

Silmät:

Luomivärit Hana (liikkuvan luomen keskellä), Kumara (liikkuvan luomen sisä- ja ulkonurkassa ja luomivaossa), Marama (kulmaluulla) ja Omaka (alaluomella). Rajaus: Nui Gel Eyeliner.

Huulet:

Sekoitus Multi-Stickin sävyä Pititi sekä Kicks Lip Plumper -huulikiillon sävyä Sweet.

Kauneus minussa itsessäni on muuttunut sekä ikävuosien, kypsyyden että asenteen mukana. Negatiivisesti asennoitunut ihminen on harvoin kaunis. Mitä kypsemmäksi tulin, sitä kauniimpana itseni koin. Tai voi sanoa, että sitä enemmän esteettisesti vajaiksi kokemani asiat minussa menettivät merkitystään.

Sen sijaan, että toivoisin ihanteellisen kauniiksi kokemiani esteettisiä ominaisuuksia itselleni, aloin ihailla näitä ominaisuuksia toisissa tuntematta, että minunkin pitäisi olla sellainen. Aloin tunnistaa vahvuuksiani. Pidin niistä, ja niiden myötä muodostui nykykokemukseni omasta ’kauneudestani’.

Biodellyn teemaan liittyen, kauneus on myös valinta olla uskollinen itselleen. Sen myötä tulee myös sitä paljon arvostettua itsevarmuutta. Kun tunnistaa, missä itsellä on hyvä olla, niin arvomaailmallisesti, tyylillisesti kuin sosiaalisesti, ja elää sen mukaisesti, se näkyy ulospäin vetovoimana ja hyvänä energiana, joka kutsuu toisia luokseen.

Se on sen kaltaista kauneutta, jota tavoittelen ja arvostan.

Mitä on luonnollinen kauneus? Se ei lopulta ole sitä, että käyttää mahdollisimman vähän meikkiä, ei käy kampaajalla tai pukeutuu hillitysti. Luonnollinen kauneus on rohkeutta olla luonnollisesti oma itsensä – tatuoituna ja rakennekynsillä tai pelkällä hymyllä ja kivipestyillä farkuilla! :)

Liikkuvalla luomella Hana, luomivaossa Makere ja kulmaluulla Marama. Rajaus Indelible Gel Eyeliner, sävy Oceanic. Ripsiväri: L’Oreal Paradise Ecstatic, sävy Fleur Fantasy.
kauneus luonnonkosmetiikka
Kommentit (4)
 1. Stadilainen
  11.6.2020, 20:34

  Kylläpä osasit pukea sanoiksi kaiken sen, miten itsekin ajattelen kauneudesta!
  Iän myötä, (olen 42v.) olen itsekin oppinut ihailemaan toisten kauneutta. Tajunnut, etten koskaan voi olla samanlainen, mutta se ei haittaa😊, olen tällaisena ihan jees. Samoin, että kauneus tulee, vaikkakin kuulostaa kliseiseiltä, muista kuin ulkoisista asioista. Ja myös, että luonnollinen kauneus ei tosiaankaan tarkoita meikittömyyttä. Kerrankin joku uskaltaa sanoa tuon asian ääneen…👌 Jos meikkaaminen tuo iloa, ja sen osaa hyvin, väittäisin että sellaista ihmistä ei olekaan jota meikki ei kaunistaisi🥰

  1. 👍🙏❤️

 2. Hui mikä tuuri!! Olin just tutustunut näytteiden kautta everydaymineralsin mineraalimeikkeihin ja tuoltahan niitä sai, joten säästin huimasti nyt tilauksessa tuon alekoodin avulla. :) Silleenkin tuuri, että luen todella vähän nykyän blogeja, lähinnä sinun! (Tässä jo vuosia enemmän tai vähemmän aktiivisesti tullut seurailtua Karkkipäivää.) Nyt koronaelämän aikaan on tullut tavaksi aamuisin katsoa etätoimistolla onko täällä mitään uutta täällä ja aina ilahduttaa ku on. :)

  Ihanasti kirjoitit myös kauneudesta. Mun mielestä tärkeää on muistaa itselle puhua kauniisti ja itsestään puhu kauniisti myös. Miten ajattelee itsestä ja puhuu itselleen vaikuttaa todella paljon loppupeleissä omaan fiilikseen.

  Aurinkoista viikonloppua sulle Sanni! :)

  1. Hui mikä tuuri!! Olin just tutustunut näytteiden kautta everydaymineralsin mineraalimeikkeihin ja tuoltahan niitä sai, joten säästin huimasti nyt tilauksessa tuon alekoodin avulla. :)

   Mahtavaa! 😊 Olipa hyvä ajoitus..! 🤗

   Tässä jo vuosia enemmän tai vähemmän aktiivisesti tullut seurailtua Karkkipäivää.) Nyt koronaelämän aikaan on tullut tavaksi aamuisin katsoa etätoimistolla onko täällä mitään uutta täällä ja aina ilahduttaa ku on. :)

   Onpa mukava kuulla <3

   Mun mielestä tärkeää on muistaa itselle puhua kauniisti ja itsestään puhu kauniisti myös. Miten ajattelee itsestä ja puhuu itselleen vaikuttaa todella paljon loppupeleissä omaan fiilikseen.

   Just näin 🙏🏻

   Kaunista viikonloppua myös sinulle..! :) Nyt aurinkovoiteet nahkaan..! ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *