Karkkipäivä
Karkkipäivä

Luottosiveltimet matkalla

Minulla kulkee reissussa aina mukana vakiosetti siveltimiä. Ainoastaan meikkipohjasivellin vaihtuu sen mukaan, onko mukana mineraalipohja vai nestemäinen meikkivoide.

meikkipoyta_siveltimia

Kotona meikkipöydällä on telineellinen kaiken maailman siveltimiä joita käytän vähän eri tarkoituksiin (ja osaa en ollenkaan). Matkalle valitsen yleiskäyttöisimmät siveltimet ja kasvosiveltimistä vähiten tilaa vievät.

Otin nämä kuvat Lumene-kiertueella. Sama setti lähtee mukaan myös Jenkkeihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vakiosetti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siveltimet kulkevat tällaisessa Bed Headin vanhassa sivellinkotelossa. Tigillähän ei enää meikkituotteita taida ollakaan…. värikosmetiikkakokeilu jäi lyhytaikaiseksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Silmämeikkiin MACin eeppinen #239 on ihan must. Yksikin kyllä riittäisi mutta käytän toista vaaleampiin, toista tummempiin sävyihin. Tämä on todellakin se ainoa sivellin jota suosittelen kaikille jos joku halua ostaa vain yhden ainoan silmämeikkisiveltimen.

Pienikärkinen rajaussivellin on Kicksistä, sitä käytän luomivärirajauksiin.

H&M:n synteettinen sivellin on peiteaineelle, se on tämän hetken ykkössuositukseni kun joku kysyy hyvää peiteainesivellintä. Ihan älyttömän hyvä; juuri sopiva napakkuus ja koko silmänalusille. En pidä liian löysistä peiteainesiveltimistä, napakkuus on tärkeä ominaisuus.

Urban Decayn niinikään synteettinen sivellin on suosikkini voidemaisten luomivärien levitykseen. Puuterimaisiin käytän mieluummin aitokarvaista. UD:n sivellin toimisi muotonsa, materiaalinsa ja napakkuutensa puolesta myös peiteainesiveltimenä

meikkipoyta_siveltimia2

(Arkistokuva meikkipöydältäni)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kasvomeikissä käytän kolmea sivellintä: meikkipohjaan, poskipunaan ja korostukseen.

Nyt mukana kulkee BB-voidesivellin kabukin sijaan, kun käytän nestemäistä meikkipohjaa (Natural Coden CC-voide). Kicksin pyöreäpäinen BB-voidesivellin on suosikkini BB- ja CC-voiteiden levitykseen, ja se toimii hyvin useimpien meikkivoiteidenkin kanssa.

Poskipunasiveltimenä matkakäytössä on ollut jo vuosia Ecotoolsin lyhytvartinen, viisto poskipunasivellin (kuvassa etummaisena).

Korostuksiin käytän Bare Mineralsin minikokoista Flawless Face -sivellintä. Ihan täydellinen kokonsa puolesta.

.

Montako sivellintä teillä kulkee matkoilla?

Kommentit (8)

 1. Kuorotipu

  Ennen kulki aina ihan liian monta, nykyään oon oppinut selviämään vähemmällä. Aplikaattori vaihtopäillä on must. Sen lisäksi yleensä 3 luomivärisivellintä joista yhdellä saa meikattua myös alaluomen/ tehtyä rajauksen. Kasvosiveltimistä on oma varjotuksille, poskipunalle ja korostukselle. Ecotoolsin tuollainen minivartinen flat-sivelin toimii puurerille sekä poskipunien yms häivyttämiseen.

 2. anu

  Mulla taitaa yleensä olla matkoilla seitsemän sivellintä mukana. Meikkipohjalle ja puuterille minikabukit, sitten varjostusvärille ja poskipunalle omat, luomiväreille kaksi sivellintä ja yksi kulmakarvavärille. Joskus saatan ottaa matkalle voidemaisen poskipunan ja luomivärin niin voin jättää kolme sivellintä pois.

  Koen jotenkin outoa riemua siitä, jos saan mahdollisimman kompaktisti ja kevyesti pakattua tavaroitani matkalla. Mulla on esimerkiksi suurin osa shampoista ja voiteista pakattuna pienempiin matkapakkauksiin. Mun mielestä on hassua, kun jotkut ottavat matkalle mukaan valtavan kokoisen puolillaan olevan shampoon tms. Pidän myös meikeissä siitä, että tuotteet on pakattu simppelisti kompakteihin rasioihin. Zuii:n tuotteet hyvänä esimerkkinä siitä, milloin tuotteissa on hyvä pakkaus eikä mitään ylimääräistä. En tiedä, mistä mieltymykseni johtuu. En edes matkusta montaa kertaa vuodessa, joten tavarat ovat useimmiten vessan vetolaatikossa. Jostain syystä kuitenkin huomaan miettiväni jo ostohetkellä, miten helposti tuote sopii matkakäyttöön…

 3. JonnaH.

  Kehtaanko edes sanoa? :D KOLME. Poskipuna-, aurinkopuuteri- ja highlighter -siveltimet. Meikkipohjan levitän sormin ja matkalla mulla ei viime aikoina ole ollut jauhemaisia luomivärejä mukana vaan ainoastaan nestemäisiä, joita voi levittää ihan sormin. :D

 4. Jonttu

  Tuo H&M:n peiteainesivellin on huippu. Se on ensimmäinen peiteainesivellin, joka jää vakituiseen käyttöön. Aiemmin testaamistani muistan, etten ainakaan tykännyt We Care Iconin peiteainesiveltimestä, ja niinpä käytinkin pitkään vain sormia.

 5. milipili

  Siskon luona on 3 sivellintä joten sinne mennessä otan vain muutaman hyvän mukaan. Muualle mulla on minisiveltimiä ja otan esim voidemaisen poskipunan etten tarvii liikaa tavaraa kun meikkipussi tursuaa muutenkin.

 6. Charming Nails

  Ehkä suunnilleen tuo määrä. Silmämeikkiin ottaisin vielä pullean siveltimen varjostuksille ja toisen häivytyksille :)

 7. Annis

  Ihan liian monta! 1. Beauty blender toimii meikkivoiteen, peittarin ja nestemäisen varjostuksen tekoon, sekä silmänalusalueen beikkaamiseen. 2. peitevoidesivellin luomien pohjustukseen. 3. kulmakarvasivellin nestemäisen (vaaleamman) sävyn levitykseen. 4. Vähän suurempi tummemman jauhemaisen kulmavärin levitykseen. 5. luomivärisivellin vaaleille sävyille 6. luomivärisivellin tummemmille sävyille ja luomien, sekä nenän hentoiseen contouraamiseen (miten en ennen oo ollenkaan ”lämmittänyt” nenää varjostusvärillä ja enää en osaisi enää olla ilman tasaista lämpöä kasvoilla!) 7. silmänalusten beikkauksen poistoon tarkoitettu pienempi setting-sivellin 8. contour-sivellin 9. aurinkopuuterisivellin 10. iso puuterisivellin. No huh, ei kai niitä nyt niin kovin montaa ollutkaan? Tuntuu että kotona sen miljoonapurkin koluamiseen menee aina viikko, vaikka sieltä käyttää aina yhtiä ja samoja. Miksi ne loput tuntuu jotenkin niin pahalta heittää ronskisti roskikseen..?

 8. meow

  Matkalla mukana kulkevat vähintään poskipuna-, varjostus- ja viuhkamainen puuterisivellin. Jos on tiedossa menoa, joka vaatii enemmän panostamista niin mukaan lähtee myös rajaussivellin ja luomivärisivellin ”ihonvärisen” luomivärin levittämiseen. Jos on kunnon illanviettoa tiedossa niin mukaan lähtee useampi luomivärisivellin

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.