Luonnonkosmetiikan parhaat tuotteet

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

Tähän juttuun olen valinnut todella kattavan joukon luonnonkosmetiikan parhaita tuotteita ja henkilökohtaisia suosikkejani Biodellyn valikoimasta.

Postauksen voi halutessaan vaikka tallentaa ”lunttilapuksi” mun suosikeista – näitä tuotteita suosittelen säännöllisesti kun minulta kysytään ”mikä olisi hyvä putsari/seerumi/voide jne”. Olen ottanut vinkeissä huomioon myös muut kuin oman ihotyyppini. Postauksen lopussa on erityisesti lahjakauteen sopiva hemmottelutuotteiden kategoria..!

Ihan alkuun haluan kiittää Biodellyä kaikkein pitkäaikaisimpana luonnonkosmetiikan yhteistyökumppaninani ❤️ Biodellyn tarina on alkanut samana vuonna kuin Karkkipäivän, ja se oli ensimmäinen kosmetiikan verkkokauppa, jonka kanssa aloin tehdä yhteistyötä.

Biodelly on nykyään uudessa omistuksessa, mutta ’Dellyn henki ei ole muuttunut (ei osittain henkilökuntakaan), ja yhä edelleen se edustaa verkkokauppojen kentällä sitä helpostilähestyttävää ja sympaattista ystävää, joka on aina valmis auttamaan ja jonka kanssa on aina helppo tulla juttuun..!

Joillain yrityksillä ja brändeillä on kasvot, toiset taas jäävät etäisiksi ja anonyymeiksi. Biodellyllä on kasvot. :) Monet näistä kasvoista olen tuntenut jo vuosikaudet, ja tämän ystävällisen ja sydämellisen porukan kanssa on aina ihanaa olla tekemisissä.

Biodellyn alekoodini SANNI20 on voimassa vielä joulukuun loppuun saakka. 🎅🏼

Koodilla saa kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% alennuksella. :) Vinkkaan erityisesti sarjoista kuten Patyka, joka ei koskaan ole kokonaisuudessaa tarjouksessa, mutta SANNI20-koodia saa käyttää myös kaikkiin Patykan tuotteisiin.

Samoin lahjapakkaukset, jotka ovat jo valmiiksi hinnoiteltu edullisemmaksi kuin tuotteet yksinään, ovat hyvä kohde alekoodille. Esimerkiksi Evolvella on ihan älyttömän hyviä Discovery-settejä eri ihotyypeille, yhtenä tärppinä Skincare Bestsellers joka sisältää kolme mun omaa suosikkia Evolvelta; klassikko-hyaluronihapposeerumi, suklainen kuoriva kasvonaamio sekä täyteläinen Daily Renew -kasvovoide.

✨ Vuoden parhaat uudet tuotteet ✨

Kaikkiin uutuuksiin en harmi kyllä ehdi tutustua, joten olen varmasti tänäkin vuonna missannut joitain fantastisia uutuuslanseerauksia, mutta tässä ovat parhaat niistä, joihin olen ehtinyt tutustua :)

Vuoden hienoimpiin uutuusjuttuihin kuuluu joukko ruotsalaisen Brunsin tuotteita niin hiusten- kuin ihonhoidon puolelta. Växa-shampoo ja -naamio ovat parasta hiustenhoitoa, jota olen tähän mennessä jo muutenkin erittäin korkeaa laatua ylläpitävältä Brunsilta kokeillut, enkä saa tarpeekseni shampoon ihanasta tuoksusta ja naamion konsentroituneesta superduperhoitotehosta; teelusikallinen on jo melkein liikaa ja selvittää hiukset niin silkkisiksi kuin olla voi. Jos saa antaa enemmän kuin 10 pistettä, nämä tuotteet saavat sen! 🙌

Myös Brunsin aluevaltaus ihonhoidon puolelle Blå/Grön-tuotesarjan muodossa on erittäin onnistunut.

Kotimaisen Moi Forestin metsäpölytuotteet kirivät kakkoseksi – metsämikrobeihin perustuva hoitava uute on ihan mieletön suomalainen innovaatio, ja Moi Forestin voiteet mitä miellyttävin ”kuljetin” tälle immuunipuolustustamme vahvistavalle kauneusmullalle. En ole vuosikausiin innostunut mistään kauneusinnovaatiosta yhtä paljon kuin tästä – eikä vuosiin ole mitään yhtä ainutlaatuista kehitettykään! Hyvä Suomi! 🇫🇮

Lavera lanseerasi alkuvuodesta uudet, kuivalle ja ikääntyneelle iholle kehitetyt My Age -tuotteensa, ja koko sarja vakuutti minut äärimmäisen miellyttävällä täyteläisyydellään. Ominaisuus, jota kuivuva ihoni arvostaa kasvavassa määrin. Sarja toi Laveran maailmaan vihdoin täyteläisen ja kunnolla pehmentävän silmänympärysvoiteen sekä erittäin hoitavan, emulsiomaisen ja ravitsevan seerumin.

Mádara vetää myös sijoituksia tämän vuoden uutuuksillaan; kosteuttava ja rauhoittava SOS Hydra Rose Jelly on vallan oivallinen sisar aiemmin ilmestyneelle anti-age-vaikutteisemmalle Hydra Firm -jellylle. Toinen hieno lanseeraus on loppuvuodesta ilmestynyt Deep Matter Mascara.

Viimeisenä maininnan saa Bybi kahdella tämän vuoden uutuudellaan: bakuchiolia sisältävä Eye Plump on loistava, mukavan pehmentävä ja ikääntymisen merkkejä häivyttävä silmänympärysvoide, Day Glow AHA Tonic taas on ihastuttava, paksun hoitonestemäinen maitohapolla kuoriva kasvovesi joka myös kosteuttaa.

PUHDISTUSAINEET

Kattaus luonnonkosmetiikan parhaita putsareita. Putsarit ovat minulle ykköskategoria mitä tulee ihonhoitoon. Saattaa kuulostaa oudolta, että putsari on jopa hoitotuotteita innostavampi tuote, mutta minulle se on sitä. 😍 Vaihtelen eri koostumuksellisten putsarien välillä fiiliksen mukaan ja kaikista putsarityypeistä löytyy suosikkeja, mutta suurin lempparikoostumukseni on pumpattava, kuohkea vaahto.

Cattier Soothing Micellar Gel – ihana geelimäinen misellituote, joka poistaa silmämeikin täydellisesti eikä kirvele herkissäkään silmissä. Monipuolinen geeli toimii putsarin ohella myös kosteuttavana hoitonesteenä!

Evolve Daily Detox -puhdistusgeeli – suosikkini geelimäisistä vaahtoavista putsareista. Ihana tuoksu ja helposti iholta huuhtoutuva, miedosti vaahtoava koostumus joka ei jää pyörimään iholle. Todella tiheässä käytössä!

Neal’s Yard Remedies Rejuvenating Frankincense Facial Wash – uusi tuttavuus joka hurmasi välittömästi! Persoonallinen hybridikoostumus muistuttaa emulsiota, mutta sisältää vaahtoavia tensidejä ja tuntuu iholla lopulta öljymäiseltä emulsiolta, joka huuhtoutuu iholta vailla rasvaista tunnetta. Vuoden suosikkiputsari! ❤️

Mádara Purifying Foam – arkinen suosikkini. Tämä vaahto on niin arkisen tuntuinen ja tuoksuinen kuin olla voi, mutta jättää ihon supermiellyttävän tuntuiseksi. Olen käyttänyt tätä jo 12 vuotta enkä kyllästy.

Novexpert Express Radiant Cleansing Foam – jos Mádaran vaahto on arkinen lounas seisovasta pöydästä, Novexpertin vaahto on gourmet-jälkkäri a la carte -ravintolassa. Ultrakuohkea, liukas ja kermainen vaahto tuntuu iholla luksukselta ja tuoksuu makealta sitruunakreemiltä.

Mádara Melting Cleansing Oil – tämä kaveri ei ole öljyä vaan balmia, joten nimi johtaa harhaan. Kivan tuoksuinen paksu balmi muuttuu veden vaikutuksesta iholla maidoksi ja huuhtoutuu vaivatta.

Whamisa-puhdistusöljy – ohuin käyttämistäni luonnonkosmetiikan puhdistusöljyistä ja myös kaikkein helpoiten iholta poishuuhtoutuva – siksi suosikkini! 👌

Lavera Wash Scrub Mask – erikoisuus Neal’sin putsarin tapaan; myös Laveran tuote näyttää emulsiolta, mutta sisältää vaahtovia ainesosia – sekä kuorivia partikkeleita. Ihanan raikkaan tuoksuinen salisyylihappoa sisältävä putsari on kehitetty epäpuhtaalle iholle, mutta ei ole liian stydi muillekaan ihotyypeille.

KASVOVEDET

Valitsin parhaiden kasvovesien joukkoon Biodellyn valikoimasta niin suihkeita kuin iholle taputeltavia tai vanulapulla levitettäviä koostumuksia. Tiedätte, että olen kasvovesifanaatikko ja tämän kategorian listalle kertyi lopulta toista kymmentä huippukasvovettä. 🤩

Bruns nr. 101b Blåmist – kukkaisvesistä voimansa ammentava Bruns Blåmist on kosteuttava, elvyttävä, antioksidanttinen, antibakteerinen, kevyesti huokosia supistava ja tasapainottava kasvosuihke. Eli vaatimattomasti ”tekee-kaiken”-ominaisuuksien suihke! Vaikka tuotteessa ei ole lisättyjä hajusteita, siinä on mieto ja mun mielestä aivan ihana kukkaisvesien tuoksu olkikukasta, laventelista ja rosmariinista.

Lavera Hydro Sensation Face Mist – jaksan hehkuttaa tämän edullisen kosteuttavan kasvoveden laatua maailman tappiin – ihanan liukas hyaluronihappopitoinen kasvovesi on yksinkertaisesti todella tehokas, miellyttävän tuntuinen ja edullinen!

Whamisan Tonerit – Whamisan kasvovedet tai koostumukseltaan paremminkin hoitonesteet ovat luokkaa ”veisin autiolle saarelle”. Oma suosikkini on nykyään Original, se tuntuu ihollani yhtä kosteuttavalta kuin kulttituote Deep Rich, mutta pidän Originalin tuoksusta enemmän.

Novexpert Magnesium Mist – tässä taas kosteuttava kasvovesi ihan toisesta äärilaidasta kuin yllä esitellyt; yhden raaka-aineen hajusteeton ja tuoksuton aerosoli sisältää vain Kuolleenmeren magnesium-pitoista vettä joka kosteuttaa, rauhoittaa ja toimii tehokkaana antioksidanttina erityisesti saasteita vastaan. Äärettömän suosittu (ja halpa!) tuote joka ei tunnu miltään – ja toimii!

Joik Refreshing Facial Toner – Joikin kaksifaasinen kasvovesi on raikkaan pirteyden huippu – jos tämä piparminttupommi ei herätä aamulla niin en tiedä mikä herättää..! Todella hoitava öljypitoinen koostumus kosteuttaa ihoa kuin ravitseva seerumi. Aivan ihana ja uniikki tuote – mutta tämän käyttäjän tulee todella tykätä piparmintusta! (Minä tykkään!)

Muita listalle poimimiani kasvovesiä ovat Evolven kuoriva Glycolic Toner, Bybin vastaava mutta hoitavamman tuntuinen Day Glow Tonic, Flow Cosmeticsin minimalistiset kukkaisvedet Ruusu, Kamomilla ja Laventeli, Mádaran klassinen kosteuttava Comforting Toner, Whamisan kaksifaasinen Deep Rich Mist sekä Bybin legendaarinen hyaluronihapposuihke Mega Mist.

(Iiik – mä voisin oikeasti olla töissä pelkästään kasvovesiin erikoistuneessa liikkeessä..! Ja ehkä siellä myytäisiin myös putsareita.! 😍 Ai ETTÄ rakastaisin puhua päivät pitkät näistä tuotteista..!)

SEERUMIT

Upeita seerumeitakin riittää, ja Biodellyn valikoimasta parhaiden listalle poimin yksitoista kappaletta.

Novexpert C-vitamiiniseerumi – parhaista parhain, mun ”one and only”. Kosteuttaa, tuo antioksidanttista suojaa koko päiväksi, heleyttää ja tuoksuu ihanalta! C-vitamiini on ihonhoidon huippusankariainesosa, ja mun valinta kosmeettisten C-vitamiinien laajalla kentällä on tämä pullo. 🙏🏻

Evolve Hyaluronic Serum – vaikka Evolven hyaluronihapposeerumi ei ehkä ole hyaluronihappopitoisuudeltaan se kaikkein tehokkain, sen koostumus ja pullo (ei pipettiä, ahh!) ovat silti kaikkein eniten mun mieleen. Rakkautta jo monta vuotta.

Flow Cosmetics Hyaluron & Probiotics -seerumi – paras kotimainen hyaluronihapposeerumi! Myös tässä on käyttäjäystävällinen pumppu-annostelu pipetin sijaan – arvostan! (Mä en tykkää pipeteistä – voitte nähdä sen myös näissä valinnoissa! :D)

Patyka Advanced Plumping Serum – paras ylellinen hyaluronihapposeerumi. Patykan ruusu- ja appelsiininkukkavesipohjainen, erittäin korkean pitoisuuden hyaluronihapposeerumi tuo luonnonkosmetiikan luksusta kylpyhuoneeseen.

Lavera Hydro Sensation Serum – ihana edullinen kosteusseerumi kaiken ikäisille! Täydellinen nuoren henkilön ensimmäinen seerumi.

Mádaran jellyt – sekä alkuperäinen Hydra Firm että uusi Hydra Intense Rose Jelly ovat fantastisen hyviä paksuja geeliseerumeita. Toimivat myös yksinään öljyttöminä kosteuttajina voiteen sijaan.

Muut listalle päässeet seerumit ovat Cattierin hävikkiaprikooseja hyödyntävä Moisturising Serum (Laveran tapaan loistava ”ensimmäinen seerumi”), Urangin hienostunut anti-age-seerumi Pink Everlasting Ampoule, Novexpertin klassikko, markkinoiden järeimmän hyaluronihappopitoisuuden tarjoava Booster With Hyaluronic Acid sekä Mossan mainio Juicy Jelly, joka on nuorekkaampi versio Mádaran jellyistä.


KASVOVOITEET

Kasvovoiteisiin valikoin parhaat eri koostumusvahvuuksista.

RUNSAAN TÄYTELÄISET

Urangin Rose Ceramide Cream, Whamisan Nourishing Cream ja Laveran My Age ovat suosikkini kuivalle iholle. Ja ylellisyysjärjestyksessä :) Urang on näistä kaikkein suojaavin, Whamisa ainesosiltaan hoitavin ja Lavera hinta-laatu-suhteeltaan mainioin – markettikosmetiikkana se on ulkonäöltään arkisempi kuin korealaiset kumppanit, mutta sisältö on hintaan nähden todella hyvä.

Evolven Daily Renew Cream edustaa myös tyylikästä formulointia ja on ihana, kosteuttava ja ravitseva voide normaalista kuivahkolle iholle.

SEMITÄYTELÄISET JA KEVYET

Mádara johtaa täällä, tykkään valtavasti Mádaran koostumuksista ja voisin listata tänne melkein kaikki Mádaran voiteet.❤️  Sama juttu Whamisan kohdalla. Mádaran leiristä poimin universaalin superkosteuttajan SOS Hydra Recharge Creamin, joka on kansainvälisestikin Mádaran myydyimpiä voiteita, Smart Antioxidants -voiteen iholle, jolla näkyy väsymystä tai ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä sekä Time Miracle -voiteen iholle, jolla on jo selkeitä ikääntymisen merkkejä.

Whamisalta oma suosikkini on Double Rich Lotion, joka sopii myös kuivalle iholle, sekä Original Lotion, jonka kevyt koostumus oli ihka ensimmäinen Whamisa-lempparini kun ihoni ei vielä ollut niin kuiva.

OHUET KOOSTUMUKSET

Joik Rejuvenating Day Cream on lähes nestemäisen ohut voide ikääntyneelle iholle. Ohuudestaan huolimatta se on hämmästyttävän ravitseva. Joik Moisturising Cream on koostumukseltaan saman tyyppinen ohut emulsio kaiken ikäisille ihon peruskosteutukseen.

Evolve True Balance Lotion on suosikkini sekaiholle. Raikkaan ohut voide imeytyy hetkessä ja tuoksuu aivan ihanalta!

Neal’s Yard Remedies Rehydrating Rose Daily Moisture on voide, josta kuulee pelkkää hehkutusta: se on yksinkertaisesti superhyvä ja supermiellyttävä voide normaalin ja sekaihon kosteutukseen.

SILMÄNYMPÄRYSVOITEET

Tässä kategoriassa olen itse kaikkein vaativin ja sanalla sanoen nirsoin. Hyvin moni silmänympärysvoide alisuoriutuu jollain parametrillä, yleensä koostumus on makuuni liian ohutta eikä riittävän pehmentävää papyrus-silmänympäryksilleni.

Tässä suosikkejani eri koostumuksilla:

Mádara Smart Anti-Fatigue Eye Cream – paras.❤️ Semitäyteläinen voide on miellyttävä niin ihotuntumaltaan kuin tuoksultaan ja tarjoaa hienon kattauksen antioksidantteja.

Whamisa Eye Essence – toinen suursuosikki: kirkastava ja juonteita häivyttävä silmänympärysvoide. Koostumus päivitettiin uudistuksen yhteydessä hieman täyteläisemmäksi ja on nyt entistäkin parempi!

Cattier Eclat de Rose Anti-Age -silmänympärysvoide – miellyttävä silmänympärysvoide ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin. Kevyt/semitäyteläinen koostumus levittyy moitteettomasti. Hämmästyttävän edullinen hinta ollakseen anti-age-tuote!

Lavera Illuminating Eye Cream – erikoisuus! Tämä ohut ja erittäin kauniisti levittyvä voide on kuin valokynä ja silmänympärysvoide samassa. Todellinen silmänympärysten kauneusvoide! Kosteusteho ei omalle vaativalle ja ikääntyneelle iholleni riitä, mutta laitan tätä stydimmän silmänympärysvoiteen päälle kirkastamaan ihoa.

Murumuru Hyaluronic -silmänympärysvoide – otin listalle yhden kotimaisenkin – Murumurun edullinen voide on ihana tuote vaikkapa ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi. Makea tuoksu!

Listalle kuuluvat itsestäänselvästi myös Bybin Eye Plump sekä 100% Puren Coffee Bean -silmänympärysvoide. Nämä vain ovat juuri nyt lopussa varastosta.


KASVOÖLJYT

Öljyistä valintoihin pääsivät nämä mainiot moniottelijat.

Novexpert Omega Booster – ykkössuositukseni kuivalle iholle. Novexpertin kasvoöljy sisältää kaikkia viittä eri omega-rasvahappoa ja hellii ihoa todella ravitsevalla koostumuksella.

Bruns nr. 102 c Blåelixir – erittäin laadukas antioksidanttinen, ihoa kosteuttava ja uudistava öljycocktail kera ihanan aromaterapeuttisen tuoksun. Huomaan usein valitsevani kasvoöljyn kaapista tuoksun perusteella – tämä on yksi niistä, joihin tulee tartuttua usein!

Pure Papaya Glow – edullinen, minimalistinen ja monipuolisesti hoitava öljy kaikille ihotyypeille, sopii myös seka- ja rasvoittuvalle iholle. Hajusteeton.

Laponie-kasvoöljy – hajusteeton, kotimainen ja korkealaatuinen öljycocktail. Sopii myös ikääntyneelle iholle. Ykkössuositukseni kun joku kysyy hyvää kasvoöljyä joka ei saa tuoksua voimakkaasti.

Avril jojoba – ja avokadoöljyt – Avrilin yhden öljyn öljyt edustavat edullisimpia öljyvaihtoehtoja. Jojoba on kaikkien ihotyyppien, myös rasvoittuvan, epäpuhtaan ja sekaihon öljy, avokado taas kuivan ihon öljy.

Mádara Superseed-öljyt – hienostuneiden öljyjen ystäville. Mádaran elegantit Superseed-öljyt ovat sisällöiltään monipuolisia ja ihotuntumaltaan ohuita ja ”kuivia”.

HIUKSET

Tällä osastolla on vain yksi voittaja: Bruns. Biodellyn valikoimaan kuuluu myös oivallinen Less Is More, mutta kun pysytään parhaissa, kruunaan tittelillä nimenomaan Brunsin.

Suosikkejani ovat hyvin samantyyppiset shampoot Nr. 01 Harmonius Coconut sekä 02 Spicy Jasmine ja tämän vuoden uutuus Nr. 80a Joyful Growth (tai Växa, kuten sen napakampi ruotsinkielinen nimi kuuluu). Näiden kolmen shampoon olennaisin ero on tuoksussa, muuten kaikki ovat kosteuttavia ja sulfaatittomia. Växa sisältää lisäksi hiusten kasvua edistävää mungopavuista ja puna-apilasta valmistettua uutetta.

Hoitoaineista hyviä ovat Harmonious Coconut ja Spicy Jasmine, mutta vielä parempia ovat sarjan äärettömän tiiviit naamiot: Nr. 20 English Rose, Nr. 22 Warm Bergamot (näiden erona vain tuoksu) ja erityisesti uutuus, Nr. 80b Joyful Growth (Växa). Växa-naamion jälkeen tuli olo, että nyt ei enää ikinä tarvitse odottaa vielä parempaa hiustenhoitoainetta. 🙏🏻

Nr. 18 Exciting Tangerine -hoitosuihke on lempparini jätettävistä hoitoaineista ja kosteuttava Nr. 14 Tangy Mint -muotoilugeeli pitää kiharat kuosissa. En oikeasti tarvitsisi enää koskaan muita tuotteita kuin Brunsin, mutta kai se on työn puolesta testailtava yhä uusiakin. :D

VARTALO / HEMMOTTELU

Tähän osioon poimin tuotteita vartalolle, jotka ovat aivan erityisen ihania ja hemmottelevia. Erinomaista lahjamateriaalia! 👌

Flow Cosmetics Tourmaline ja Amethyst -vartalokuorinnat – halleluja, ei ole näiden voittanutta mitä tulee ulkonäköön, koostumukseen ja tuoksuun – eikä suorituskaan jätä toivomisen varaa! Ihan mielettömän upeat tuotteet. Himalajansuolaa, hoitavia sekä aromaterapeuttisia öljyjä sisältävät koostumukset ovat yhtä ihon hemmottelun juhlaa. Myös keltainen Cocolemon on ihana, mutta se ei kuulu Biodellyn valikoimaan.

Evolve Tropical Blossom Body Polish – Flow’n ohella kaikkein ihanin tuntemani vartalokuorinta! Koostumus on kuin pehmeää marmeladia. Öljypohjassa ihoa hoitavat kookos-, auringonkukka- ja manteliöljy ja kuorivasta tehosta vastaa sokeri. Eksoottisessa tuoksussa yhdistyvät gardenian kukka, kookos sekä trooppiset kukat. Saatavilla myös 30 ml minikoko.

Joik Pink Grapefruit-vartalokuorinta – myös tämä on niin herkullisen tuoksuista ja näköistä että tekisi melkein mieli syödä..! Joikin suolapohjainen kuorinta on koostumukseltaan hienojakoisempaa kuin Flow’n kuorinnat ja muistuttaa melkein slush-juomaa…

Mádara Infusion Blanc – ja Infusion Vert -käsisaippuat – ihanan kosteuttavat ja hienostuneen tuoksuiset käsisaippuat toimivat myös vartalolla.

Mossa Love Clean -käsisaippua – törkeän ihanan tuoksuinen saippua! Pehmeän makeassa tuoksussa on aavistus mausteisuutta, mutta iloisella ja mossamaisella otteella. Mulle ihan paras Mossa-tuoksu!

Flow Cosmeticsin koko aroma-sarja ansaitsisi tulla nostetuksi koska tuotteet ovat kerrassaan hurmaavia, mutta erityismaininnan saavat omat suosikkituoksuni Spirit Awakens, True Expression ja Solid Roots, jotka voi hankkia niin käsisaippuana kuin kiinteänä vartalovoide-palana. Ovat niin kauniita katsellakin!

Luonkos Delicious -vartalokakku – herkullisen tuoksuinen kaakaovoi-pohjainen kiinteä vartalovoide hoivaa kuivaa ihoa ja tuoksuu palmarosalle, litsea cubeballe, pehmeälle frangipanille ja viettelevälle ylang ylangille.

.

Jos kaikki vuoden kosmetiikkahankinnat eivät vielä ole tehtyinä, hyödynnä -20% alennuksen antava koodi SANNI20 vuoden loppuun (31.12.) saakka. :) Alennus koskee koko Biodellyn valikoimaa, normaalihintaisia tuotteita.

kauneus luonnonkosmetiikka
Kommentit (4)
 1. Luonnonkosmetiikan parhaat pihistä – tuotteet olis lemppari. Tää oli todella laaja postaus, lyhytkin pihistä postaus riittäisi 🤗

  1. Luonnonkosmetiikan parhaat pihistä – tuotteet olis lemppari.

   Tämä oli tosi hyvä ehdotus, kiitos :) Tällainen pitää kyllä toteuttaa – lista jää toki huomattavasti lyhyemmäksi kuin tämä :)

   Mullahan oli tälle vuodelle suunniteltuna ”Muodosta koko ihonhoitorutiinisi max. 10€ tuotteilla” -projekti, joka jo lähtikin käyntiin viime keväänä. Mutta sitten kuormitin itseni aivan liian suurella määrällä eri tuotetestauksia ja tuo 10€ projekti jäi kesken muutamien tuotteiden osalta. Ehkä saatan sen päätökseen vuonna 2022? :) Minusta on tosi kiinnostavaa tutkia ja esitellä hyviä vaihtoehtoja halvoista tuotteista.

 2. Mä kans kannatan tuota pihistäpostausta! Itse rakastan Brunsin tuotteita, mutta nyt rahatilanteen heikennyttyä ei vaan oo enää varaa ostaa, joten olisin enemmän kuin kiitollinen jostain edullisemmassa luonkos hiustenhoitosarjasta, joka olisi edes jotenkin Brunsin ylimaalliseen erinomaiseen tuotesarjaan verrattuna 🙂
  Tämäkin siis erinomainen ja kiinnostava postaus, kiitos siitä 🙂

  1. Bruns on niin omaa luokkaansa, että vastaaviin en valitettavasti ole vielä törmännyt edullisemmalla puolella. Italialainen Gyada tulee lähelle etenkin hoitoaineidensa puolesta, ne ovat tosi hyviä ja edullisempia kuin Bruns, vaikkakaan naamiot eivät ole yhtä konsentroituneita kuin Brunsilla. Shampoot Gyadalla ovat vähemmän hoitavia kuin Brunsilla, siksi tykkään Brunsista kokonaisuutena enemmän. Myös Brunsin tuoksumailma on tosi viehättävä!

   Jos haet TOSI halpaa ja hyvää luonkos-hoitoainetta, tsekkaa Organic Shopin :) Merkin shampoita en ole testannut kun sisältävät sulfaatteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *