Luonnonkosmetiikan parhaat nestemäiset meikkivoiteet

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

Nyt on kova kattaus: esittelyssä ei enempää eikä vähempää kuin luonnonkosmetiikan parhaat nestemäiset meikkivoiteet!

Allekirjoittaneen mielestä parhaat.

Tässä ne ovat, ja ainakaan yksi ei tule tämän blogin lukijoille yllätyksenä. ;)

Postaus on toteutettu yhteistyössä Biodellyn kanssa – verkon parhaimpiin kuuluvaa palvelua luonnonkosmetiikan saralla! ❤️

Kärkikvartetissa ovat australialaisen Zuii Organicin Lux-meikkivoiteet, saksalaisen Nui Cosmeticsin ”klassikko jo syntyessään” Natural Liquid -meikkivoide sekä alan viimeisin haastaja, latvialaisen Mádaran Skin Equal -meikkivoide.

Mikä näille neljälle on yhteistä, on seuraava:

 • Niiden koostumus on notkean voidemainen ja helposti levittyvä
 • Ne eivät kuivahda iholle nopeasti, mahdollistaen pidemmän työstöajan kuin useimmat muut luonnonkosmetiikan meikkivoiteet
 • Ne tuntuvat iholla kosteuttavilta
 • Ne jättävät tasaisen, viiruttoman ja läikättömän pinnan
 • Ne ovat niin lähellä normikosmetiikan meikkivoiteen tuntumaa kuin luonnonkosmetiikassa on toistaiseksi päästy
Zuii Flora Luminescent-meikkivoide

”No, pitääkö luonnollisen meikkivoiteen sitten tuntua normikosmetiikalta?”, kysytte.

Ei pidä, mutta on joitain kosmetiikan tuotekehityksen alueita, joilla synteettisen kosmetiikan teknologia yksinkertaisesti peittoaa luonnollisen formuloinnin mahdollisuudet.

Meikkivoiteet kuuluvat niihin; on todella haastavaa saada väripigmenttiä sisältävä voide liukumaan ja levittymään iholle kauniisti ilman silikoneja.

Kun katsotte normikosmetiikan meikkivoiteita, niissä jokaisessa on silikoniyhdisteitä. Silikoniyhdisteet helpottavat levittymistä sekä hidastavat voiteen ”tarraamista” ja imeytymistä ihoon, mahdollistaen paljon pidemmän työstöajan kuin mihin silikonittomalla koostumuksella pystytään. Luonnonkosmetiikassa ei käytetä silikoneja, jolloin jää paljon rajallisemmat keinot tehdä voiteesta kuluttajan toiveiden mukainen.

Nämä kolme valmistajaa ovat onnistuneet luomaan erityisen hyvin levittyvän koostumuksen, joka tuntuu miellyttävältä ja kosteuttavalta.

Kokeile näitä etenkin, jos sinulla on kuiva iho.

Aloitan Zuiin Lux -meikkivoiteista, joita en ole aiemmin esitellyt blogissa.

LUX-linja on Zuiin uusi premium-meikkilinja, johon kuuluu kahden meikkivoidekoostumuksen lisäksi huulipunia ja irtopuuteri. Lux-meikkivoiteet ovat hoitavia ja ylellisen tuntuisia (- ja näköisiä ;))

FLAWLESS lupaa peittävää ja mattaista pintaa.

LUMINESCENT lupaa läpikuultavaa ja luonnollista kuultoa tuovaa pintaa.

Luminescent-pinta vs. Flawless-pinta, kumpikin sävyssä Driftwood

YLEISESTI ZUII LUX-MEIKKIVOITEISTA:

Flawless ja Luminescent tuntuvat ihollani hyvin samanlaisilta; niiden koostumus on ohuen voidemainen ja tuntuma jopa vesimäisen raikas ja kosteuttava. Zuii Lux-meikkivoiteiden selkeä ero Nui- ja Mádara -meikkivoiteisiin on nimenomaan raikkaus. Mádara ja erityisesti Nui tuntuvat täyteläisemmiltä ja ravitsevammilta = vielä parempia kuivalle iholle.

Sävy Driftwood on Flawless-meikkivoiteessa hitusen tummempi kuin Luminescentissa.

FLORA FLAWLESS LIQUID FOUNDATION

45,90€ / 30 ml

Flawless on siis kahdesta Lux-meikkivoiteesta peittävämpi ja vähemmän kuultava.

Minun kokemukseni? Omalla ihollani Flawless ei tunnu tai näytä ”erittäin peittävältä”, mitä valmistaja lupaa, mutta koostumus on hyvin miellyttävä ja täyttää ylläkuvailemani Erinomaisen Meikkivoiteen ominaisuudet; koostumus on notkea ja kauniisti levittyvä, ja sitä ehtii työstää rauhassa ilman pelkoa ”karahtamisesta” ihoon.

Lämmin sävy Driftwood sopii minulle hyvin, Flawless-version sävy vielä hitusen paremminkin kuin Luminescentin.

Flawless jättää selvästi vähemmän hohtavan pinnan kuin Luminescent, mutta on ihollani peittävyydeltään lähes samaa luokkaa kuin sisarmeikkivoide. Kuvasta näkyy, että ihoni pienet sävyn epätasaisuudet (läiskät ja luomet) kuultavat meikkipohjan läpi.

Flawless-koostumuksessa sävy on aavistuksen tummempi ja ’persikkaisempi’, Luminescentissa vaaleampi ja kellertävämpi.

FLORA LUMINESCENT LIQUID FOUNDATION

45,90€ / 30 ml

Luminescent-koostumus lupaa kevyttä hehkua ja luonnollista peittävyyttä. Hoitavassa koostumuksessa on bambukasvin mehua, auringonkukkaöljyä, kehäkukkauutetta, manteliöljyä, kaakaovoita ja skvalaania. (Flawlessissa on samoja ainesosia ja lisäksi sheavoita.)

Luminescent jättää ihon lupauksensa mukaisesti kuultavaksi. Tulos on hyvin luonnollinen ja ei-meikkimäinen.

MÁDARA SKIN EQUAL SOFT GLOW FOUNDATION

37,90€ / 30 ml

Mádaran viime syksyllä lanseeratun meikkikokoelman tähtituotteisiin kuuluva meikkivoide ei ensin meinannut vakuuttaa minua, mutta paljasti vahvuutensa kun yhteistä tuttavuuttamme kertyi enemmän.

Skin Equal on erittäin kosteuttavan ja hoitavan tuntuinen. Sen koostumusta tuntuu olevan mahdoton saada jymähtämään ihoon. Sen ravitseva ja hehkuva koostumus on onnen omiaan erityisesti kuivalle ja samealle iholle.

Lisäplussaa Skin Equal saa suojakertoimesta – siinä on SK 15. Olin jotenkin onnistunut missaamaan suojakertoimen läsnäolon kun alunperin esittelin Mádaran uutuusmeikkivoiteen, mutta ainakin nyt suojakerroin mainitaan selkeästi tuotetiedoissa. Tämä on hieno juttu!

Skin Equal meikkivoiteen sävy #40 Sand sopii minun iholleni.

Pinta on kuultavampi kuin Zuiin Luminescentissa, ja hieman peittävämpi.

NUI NATURAL LIQUID FOUNDATION

48,00€ / 30 ml

Nui vetää korkeimmat pisteet tässä kilvassa, ei ole Nuin voittanutta minun kirjoissani. 🙌

Sen upealla koostumuksella saan täydellisen lasi-ihon. Nuin koostumus on ravitsevan voidemainen ja aivan ihanasti iholla liukuva. Vaikka se on täyteläinen, se ei tunnu rasvaiselta ja jättää himmeämmän pinnan kuin esimerkiksi Mádaran Skin Equal ja Zuiin Lux Luminescent. Se myös asettuu iholleni parhaiten ja kaikkein kestävimmin tästä nelikosta.

Nui-meikkivoide on minusta niin hyvä, että se kilpailee jopa normikosmetiikan meikkivoiteiden rinnalla.

Olen esitellyt ja kuvannut kaikki Nui-meikkivoiteen sävyt aiemmin täällä.

Minulle sopivat sävyt ovat lämpimiä tai neutraalin lämpimiä. Näistä Zuiin sävyt ovat lämpimimpiä, Nuin taas neutraalein. Zuiin sävyt ovat kellertävämpiä, Nuin ja Mádaran sävyt beigempiä.

Kaikki sävyt ovat syvyydeltään eli tummuusasteeltaan medium-vaaleita. Kaikilla merkeillä on myös paljon näitä vaaleampia sävyjä.

Zuii Flawless Driftwood: lämmin, aavistuksen persikkainen, kaikkein lämpimin.

Zuii Luminescent Driftwood: lämmin, Flawless-koostumuksen sävyä vaaleampi ja kellertävämpi

Mádara #40 Sand – lämmin-neutraali beige.

Nui Intense Taiao – lämmin-neutraali beige, sävyssä on aavistus roosaa Mádaraan verrattuna.

MILLAINEN? KENELLE?

NUI – hoitavan ja ylellisen tuntuinen, keskivahvasti peittävä. Sinulle, joka haet hoitavaa, kosteuttavaa ja peittävää meikkivoidetta. Täyttä peittoa ei saa Nui’llakaan, mutta tästä kvartetista se on peittävin.

MÁDARA – hoitava ja kosteuttava, ohut mutta voidemainen, puolipeittävä. Sinulle, jolla on kuiva ja samea iho ja haet erityisesti kuultavaa glow-meikkipohjaa.

ZUII LUMINESCENT – ohut, vesimäisen raikas ja kosteuttava. Kevyesti peittävä. Sinulle, joka haet hyvin luonnollista ja kuulasta, ei-meikkimäisen näköistä meikkipohjaa. Erittäin laadukkaat ainesosat!

ZUII FLAWLESS – ohut, vesimäisen raikas ja kosteuttava. Kevyt/puolipeittävä vahvuus. Sinulle, joka haet luonnollista ja ei-hohtavaa meikkipohjaa laadukkailla ihoa hoitavilla ainesosilla. Zuiin meikkivoiteiden ainesosat muistuttavat eniten ihon kosteusvoiteen inciä.

Tarvitsetko apua oikean meikkivoidesävyn löytämiseen? Biodellyn ammattilaistiimi auttaa sinua! Laita Biodellyn Iinalle ja Miilalle sähköpostia ja neitokaiset auttavat sinua juuri sinulle sopivan meikkivoiteen ja sävyn kanssa. Tätä tiimiä voin lämpimästi suositella ❤️ Biodellyn naiset tavoitat sähköpostilla asiakaspalvelu (at) biodelly.fi.

kauneus luonnonkosmetiikka
Kommentit (34)
 1. Nui on näistä kiinnostavin. Olisi kiva kuulla mielipiteesi Esse meikkivoiteesta.

  1. Esse-kokeilu on tulossa tässä talven/kevään aikana :)

 2. Oletko vielä kokeillut Essen meikkivoidetta? Kiinnostaisi kuulla siitä kokemuksia

  1. Tulossa talven/kevään aikana :) En ole vielä saanut Essen meikkivoidetta hyppysiini.

  2. Mulla on ollut Nui ja Joliella opastuksessa naamaan lyötiin naamaan Esse joka kesti kuulaana ja erittäin kauniina kyllä kauan :) vain hinta kirpaisee. Ihoni on kuiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *