Luonnonkaunis-messut 26.-27.3.

Nyt olisi taas kivat messut tiedossa pääkaupunkiseutulaisille. (Ja samaan hengenvetoon totean, että miksei muualla päin Suomea juuri järjestetä tällaisia tilaisuuksia?)

messut

Pro Luonnonkosmetiikka ry järjestää lauantaista sunnuntaihin 26.-27. maaliskuuta Luonnonkaunis-messut Finlandia-talolla Helsingissä. Messuille ei ole sisäänpääsymaksua, ja 1000 ensimmäistä kävijää saa trendikkään ekokassin joka sisältää -50% alekupongin vapaavalintaiseen kosmetiikkatuotteeseen. Messut ovat auki klo 10-16.

luonnonkosmekassi

Messuohjelman näet tästä. Menossa mukana monet tutut sarjat kuten Dr. Hauschka, Weleda, Mádara, Lavera, Primavera, Sante, Logona, Melvita jne.

***

estelle1

Heitän tähän vielä toisen luonnonkosmetiikkaan liittyvän vinkin, nimittäin Estelle & Thildin tuotteet ovat Kickseissä -20% alennuksessa vielä ensi tiistaihin saakka. Käykäähän nappaamassa vaikka se iiiihana body lotion, joka on normihintaisena vähän turhan arvokas vartalovoiteeksi (ainakin mun kukkarolle! ^_^)

Kommentit (9)
  1. Yääh, just niin… Miksei tällaisia järjestetä pk-seudun ulkopuolella… :( Lähtisin toki täältä lakeuksilta Helsinkiin tätä varten, mutta töistä ei taida saada vapaata tällä verukkeella. Eikä ole Kicksiäkään tähän kaupunkiin siunaantunut. Yhyy, itkuvinku.

  2. Oi, kuulostaa kerrassaan mainiolta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *