Karkkipäivä
Karkkipäivä

Luonnonkaunis-messut 26.-27.3.

Nyt olisi taas kivat messut tiedossa pääkaupunkiseutulaisille. (Ja samaan hengenvetoon totean, että miksei muualla päin Suomea juuri järjestetä tällaisia tilaisuuksia?)

messut

Pro Luonnonkosmetiikka ry järjestää lauantaista sunnuntaihin 26.-27. maaliskuuta Luonnonkaunis-messut Finlandia-talolla Helsingissä. Messuille ei ole sisäänpääsymaksua, ja 1000 ensimmäistä kävijää saa trendikkään ekokassin joka sisältää -50% alekupongin vapaavalintaiseen kosmetiikkatuotteeseen. Messut ovat auki klo 10-16.

luonnonkosmekassi

Messuohjelman näet tästä. Menossa mukana monet tutut sarjat kuten Dr. Hauschka, Weleda, Mádara, Lavera, Primavera, Sante, Logona, Melvita jne.

***

estelle1

Heitän tähän vielä toisen luonnonkosmetiikkaan liittyvän vinkin, nimittäin Estelle & Thildin tuotteet ovat Kickseissä -20% alennuksessa vielä ensi tiistaihin saakka. Käykäähän nappaamassa vaikka se iiiihana body lotion, joka on normihintaisena vähän turhan arvokas vartalovoiteeksi (ainakin mun kukkarolle! ^_^)

Kommentit (9)

 1. Milla

  Yääh, just niin… Miksei tällaisia järjestetä pk-seudun ulkopuolella… :( Lähtisin toki täältä lakeuksilta Helsinkiin tätä varten, mutta töistä ei taida saada vapaata tällä verukkeella. Eikä ole Kicksiäkään tähän kaupunkiin siunaantunut. Yhyy, itkuvinku.

 2. SP

  Oi, kuulostaa kerrassaan mainiolta!

 3. Martina

  Teetkö/teethän postausta kun ne Max Factorin Lip Tint – tussit tulee hyllyyn!? :))

  • Sanni

   Katsotaan. :)

  • Murmeli

   Max Factorin huulipunatusseja on ollut jo pari viikkoa Anttilassa myynnissä ja ovat aika mainioita, ostin heti kolme kappaletta! Eivät sovellu kuivahuulisille kovinkaan hyvin. Mutta niillä saa kivat, rajatuilta näyttävät huulet. En ole koskaan ollut huulipunaihmisiä mutta nämä ovat mainioita. Tiedä sitten, kauan menee kun tuo tussi kuivahtaa, nimittäin eka käytön jälkeen väriä ei enää tule niin kivasti.

   • Sanni

    Voin kyllä kuvitella että ovat varmaan kamalia kuivahuulisille…! Mulla on aika kuivat huulet, että saa nähdä miten tuollainen tuote mulla toimisi…. Ehkä parhaiten pohjustuksena huulipunan alla.

 4. mirka

  Voi kun ois ihana päästä noille messuille mutta kun ei ….se on tosiaan harmi että ne aina melkein sijottuu pääkaupunkiin :( hyvää päivän jatkoa ja paljon aurinkoa !

 5. Tuhkimo76

  Terkut messuilta. Aamupäivällä itse vieraillessani oli melkoinen ryysis. Selkeästi vihreät arvot ovat monella nostamassa päätään. Esittelijätkin vaikuttivat olevan ihmeissään yleisöryntäyksestä ;).
  Jotkut esittelijät harmittelivat ständin pientä kokoa, että mahtui mukaan vain niin pieni osa tuotteista.
  Kävin fiilistelemässä vielä messujen jälkeen Lushin kaupassakin saippuoiden keskellä. Heillähän tuntuu olevan kanssa vihreitä arvoja, mutta en tiedä, luokitellaanko luonnonkosmetiikaksi?

  • Sanni

   Voi että, olen kade teille jotka pääsitte messuille….. Kiva kuulla että yleisöä riitti! :)

   Lushia ei lasketa luonnonkosmetiikaksi, vaikka vihreitä arvoja heillä varmasti on.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.